Grażynko,2 hiacynty są dekoracją na moim świątecznym stole razem z szafirkami i bukszpanem i też nam będzie przy śniadaniu pachniało,kotka wygłaskałam ,bardzo się cieszył,pozdrawiam świątecznie
Marysiu,a ja i tak robiłam w ogrodzie wywiozłam 2 taczki chwastów,one ciągle szybciej rosną niż kwiatuszki,trwa prosi się o koszenie a ciągle pada ,właśnie dzisiaj miała być skoszona i nic, miłej nocki życzę
Kasiu,jak zwykle święta z rodzina i obowiązkowo spacerek po ogrodzie dobrej nocki ;
Iwonko,dziękuję
Aniu,piękne słowa ,a jutro po śniadanku spacerujemy po ogrodzie i oglądamy kwiatuszki ,bo ciągle wszystko szybko się robi,pozdrawiam
Stasiu,czereśnia majowa zawsze ma dużo owoców i tak zajadamy się nimi ,bo one nigdy nie są robaczywe,kotek to nieodłączny mój przyjaciel,wilczomlecz jest rewelacyjny uwielbiam go za wygląd i długie kwitnienie,pozdrawiam świątecznie
Dorotko,cieszy mnie ,że się podoba ,kwiaty co prawda sztuczne,ale mogą być,bo mech prawdziwy i gałązki leszczyny,pozdrawiam świątecznie
Marysiu,dziękuję tak będzie i jeszcze spacerek po ogrodzie wśród kwiatów,pozdrawiam,buziaczki dla Ciebie
Ewciu,miło to czytać,wypoczywaj i delektuj się ogrodem bo masz piękny