I pomyśleć, że kiedyś uczono kaligrafii, a teraz nie ma większego nacisku na to żeby ładnie pisać. A szkoda, bo ja mam iście lekarskie pismo...
Micha storczyków Kahim cz.2
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim cz.2
A u mnie to chyba kwestia niechlujności- pisząc na klawiaturze mniejszą uwagę poświęcam dokładności. Bardziej staram się, żeby było napisane szybko niż dokładnie
I pomyśleć, że kiedyś uczono kaligrafii, a teraz nie ma większego nacisku na to żeby ładnie pisać. A szkoda, bo ja mam iście lekarskie pismo...
Zwłaszcza, że człowiek sam siebie nie potrafi rozczytać. Niestety mam ten problem często.kahim pisze:A szkoda, bo ja mam iście lekarskie pismo...
- kahim

Siebie samą to jeszcze potrafię rozczytać, ale pismo mojego chłopa to coś zjawiskowego
I właśnie on sam czasem ma problem z rozszyfrowaniem swoich gryzmołów
Póki to lista zakupów to pół biedy, ale w pracy, jak musi komuś coś napisać to czasem jest wesoło
Póki to lista zakupów to pół biedy, ale w pracy, jak musi komuś coś napisać to czasem jest wesoło
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Ale zaszalałaś uroczy ten różowy w ciapki
Poturbowany przez kociaka ładny. A czemu Ty na banicji byłaś niegrzeczna? 
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- kahim

To troszku
Zgadywanie koloru kwiatów i inne tam takie okazały się mało merytoryczne do działu o mojej kolecji
Ten kropkowany chodził mi po głowie już jakiś czas. Chciałam takiego z nieco większymi kwiatami, ale za 5 zł uznałam, że może być

Zgadywanie koloru kwiatów i inne tam takie okazały się mało merytoryczne do działu o mojej kolecji
Ten kropkowany chodził mi po głowie już jakiś czas. Chciałam takiego z nieco większymi kwiatami, ale za 5 zł uznałam, że może być
- Izolek
- 200p

- Od: 26 lut 2014, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kahim gratuluję pięknych storczyków czy możesz mi podać dokładny adres hurtowni w Dawidach?
Konieczne muszę tam pojechać
Konieczne muszę tam pojechać
Pozdrawiam
Mój wątek,moje kwiatki
Mój wątek,moje kwiatki
- kahim

Pewnie, to żadna tajemnica
Ta hurtownia jest pod Warszawą w Dawidach:
http://www.hrsdawidy.pl/
Jak będziesz tam jechała, zwróć uwagę na godziny otwarcia, bo oni mają dosyć krótko otwarte w weekendy i czasem te godziny zmieniają (najlepiej wcześniej zadzwonić).
A, i jak będziesz jechała samochodem, za bramą jedź wolno, bo mało, że są tam straszne wertepy, to jeszcze mieszka tam mnóstwo kotów które lubią się ganiać tuż przed samochodami
Co do kotów... Jak będziesz już wracała, to zanim ruszysz, sprawdź, czy jakiś sierściuch nie wlazł ci pod samochód... One lubią się tam chować, co może być niekoniecznie fajne w skutkach

Ta hurtownia jest pod Warszawą w Dawidach:
http://www.hrsdawidy.pl/
Jak będziesz tam jechała, zwróć uwagę na godziny otwarcia, bo oni mają dosyć krótko otwarte w weekendy i czasem te godziny zmieniają (najlepiej wcześniej zadzwonić).
A, i jak będziesz jechała samochodem, za bramą jedź wolno, bo mało, że są tam straszne wertepy, to jeszcze mieszka tam mnóstwo kotów które lubią się ganiać tuż przed samochodami
Co do kotów... Jak będziesz już wracała, to zanim ruszysz, sprawdź, czy jakiś sierściuch nie wlazł ci pod samochód... One lubią się tam chować, co może być niekoniecznie fajne w skutkach
- Izolek
- 200p

- Od: 26 lut 2014, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki za szczegóły
Jak tam się wybiorę to chyba wpadnę w szał zakupów storczyków
Nie mogę się już doczekać, bo ceny mają bardzo atrakcyjne
No jak małe dziecko
Jak wrócę do domu zaraz mówię M że jedziemy i to jak najszybciej
Jak tam się wybiorę to chyba wpadnę w szał zakupów storczyków
Nie mogę się już doczekać, bo ceny mają bardzo atrakcyjne
No jak małe dziecko
Jak wrócę do domu zaraz mówię M że jedziemy i to jak najszybciej
Pozdrawiam
Mój wątek,moje kwiatki
Mój wątek,moje kwiatki
- kahim

Super
Ja bardzo lubię tam jeździć, bo nawet jak niczego nie kupię (aż raz mi się zdażyło
), to wycieczki tam traktuję jak odpoczynek w ogrodzie botanicznym
Szkoda tylko, że nie poustawiali ławek... Chociaż wówczas szybko by się mnie nie pozbyli
Jak będziesz, popstrykaj kilka zdjęć, chętnie się dowiem co mają nowego od mojej ostatniej wizyty
-- 7 mar 2014, o 15:39 --
P.s. Dział z przecenami jest w części po lewej jak mijasz kasę- tam pod ścianą są orchidee, dalej fiołki i jakieś kalanchoe, kliwie czy coś takiego
Ja bardzo lubię tam jeździć, bo nawet jak niczego nie kupię (aż raz mi się zdażyło
Szkoda tylko, że nie poustawiali ławek... Chociaż wówczas szybko by się mnie nie pozbyli
Jak będziesz, popstrykaj kilka zdjęć, chętnie się dowiem co mają nowego od mojej ostatniej wizyty
-- 7 mar 2014, o 15:39 --
P.s. Dział z przecenami jest w części po lewej jak mijasz kasę- tam pod ścianą są orchidee, dalej fiołki i jakieś kalanchoe, kliwie czy coś takiego
- kahim

Też się cieszymy 
łandny hibek
Mój jeszcze "śpi", ale dostanie szoku jak go solidnie przytnę. 
Kasia, można to tak czerwonym po oczach z samego rana? Toż oślepnę zaraz, a i tak niewiele mi brakuje 
Hibiskus cudny, chociaż ja nie oszalałam na ich punkcie. Za to coraz bardziej podobają mi się Phal. z ciemniejszymi płatkami i jaśniejszą warżką. Ten Twój różowy mnie oczarował. Nie mam żadnego w takim wydaniu.
Hibiskus cudny, chociaż ja nie oszalałam na ich punkcie. Za to coraz bardziej podobają mi się Phal. z ciemniejszymi płatkami i jaśniejszą warżką. Ten Twój różowy mnie oczarował. Nie mam żadnego w takim wydaniu.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- kahim

Hihi, sorry Janeczko
Szkoda, że wcześniej nie dałaś znać, bo widziałam takie cudeńko- wielkie różowe płatki z jakieś drobne plamki ( ale nie na całym płatku) i bialusieńka warżka. Był naprawdę piękny...
Mara, ja w końcu swojego nie przycięłam, bo jak już się zebrałam do przycinki to dopiero zauważyłam zawiązki pączków
Szkoda, że wcześniej nie dałaś znać, bo widziałam takie cudeńko- wielkie różowe płatki z jakieś drobne plamki ( ale nie na całym płatku) i bialusieńka warżka. Był naprawdę piękny...
Mara, ja w końcu swojego nie przycięłam, bo jak już się zebrałam do przycinki to dopiero zauważyłam zawiązki pączków