Całuski przesyłam
Ogród 2
- anym
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród 2
Sylwuś to masz dobrą mamusię tylko pozazdrościć, mój eM to koszulowiec. Wieszaki uginają się od koszul a ja to wszystko muszę uprasować. Ale jak to się mówi, z miłości zrobisz wszystko
Całuski przesyłam
Całuski przesyłam
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O prosze jakie piękności zakupiłaś
Ja ostatnio znów miałam problem z zalogowaniem
dopiero na drugi dzień mi się udało!
Ja ostatnio znów miałam problem z zalogowaniem
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Sylwuś to już jest wymyślone. Tylko sporo kosztuje i trochę miejsca zajmuje. Na moją małą łazienkę nie da rady
.
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Sylwuś
Wnusia przysnęła więc na chwilkę chociaż do Ciebie zajrzę .Kwiatuszki śliczne kupiłaś moje ulubione i warzywka widziałam
A tak a pro po czynności domowych to ja taka kura domowa jestem ,a co do prasowania to lubię i nie lubię polubiłam prasowanie koszul bo szybko mi idzie tak myślę ,że szybko
bo 20 koszul prasuję półtorej godziny.
Mam brzydką pogodę rano mróz, a teraz pada .Pozdrawiam i
Wnusia przysnęła więc na chwilkę chociaż do Ciebie zajrzę .Kwiatuszki śliczne kupiłaś moje ulubione i warzywka widziałam
A tak a pro po czynności domowych to ja taka kura domowa jestem ,a co do prasowania to lubię i nie lubię polubiłam prasowanie koszul bo szybko mi idzie tak myślę ,że szybko
Mam brzydką pogodę rano mróz, a teraz pada .Pozdrawiam i
Pozdrawiam Alicja
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
A cóż to takiego.ja nienawidzę prasować ale nic pogniecionego do szafy nie włożę.MID2006 pisze:Sylwuś to już jest wymyślone. Tylko sporo kosztuje i trochę miejsca zajmuje. Na moją małą łazienkę nie da rady.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Sylwio,ale rozprawiacie o domowych czynnościach,to prawda że one aż stają się nudne, dookoła to samo,ja też nie bardzo lubię prasować,gary myje zmywarka,ale są czynności które musimy zrobić same i tak całe życie to samo ,ale grunt to się nie załamywać,pozdrawiam

- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Jeśli będzie trzeba wszystko da się zrobić z miłością.Na razie masz mamcię ,która Cię wyręcza ,ale nie zawsze tak będzie i będziesz musiała pokochać i inne obowiązki .Sylwuś wszystko przyjdzie z czasem
i
zostawiam
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Zakupy nasienne w pełni !!! Azalia - ślicznotka z niej.
A jak dla mnie najbardziej nie lubiana czynnością domową , jest szycie czy cerowanie.
Pozostałe czynności w zasadzie nawet lubię , o ile to co zrobię na jakiś czas starcza , ale przy małych dzieciach to raczej trudne ....
A gotować też lubię nawet bardzo , ale czasami brak mi już pomysłów na codzienne obiadki.
Ale staram się urozmaicać , domowe menu
A jak dla mnie najbardziej nie lubiana czynnością domową , jest szycie czy cerowanie.
Pozostałe czynności w zasadzie nawet lubię , o ile to co zrobię na jakiś czas starcza , ale przy małych dzieciach to raczej trudne ....
A gotować też lubię nawet bardzo , ale czasami brak mi już pomysłów na codzienne obiadki.
Ale staram się urozmaicać , domowe menu
-
Pashmina2006

No właśnie to najgorsze jest w gotowaniu - wymyślanie menu obiadowego na 7 dni w tygodniu.
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Sywuś
Zakupy nasionek udane
Azalia śliczna !
Co do domowych obowiązków- to nie lubię prasować i zmywać. Niestety zmywarki noe mogę sobie zafundować, gdyż zwyczajnie nie mam na nią miejsca
. Może w przyszłości zrobią jakieś baardzo wąziutkie, to wtedy się wyzwolę !
Pozdrawiam wiosennie
Zakupy nasionek udane
Co do domowych obowiązków- to nie lubię prasować i zmywać. Niestety zmywarki noe mogę sobie zafundować, gdyż zwyczajnie nie mam na nią miejsca
Pozdrawiam wiosennie
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Będzie pięknie i kolorowe jak Ci te kwiatuszki kiwną i będzie również smakowicie jak warzywka urosną
OOO widzę, że takie same nasionka Cynii kupiłyśmy
Piękna azalia
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Witaj Sylwuś! Czy już coś wysiewałaś? Ja dziś posiałam rumianek, lewkonię, celozję i gipsówkę. Parapety już pękają w szwach
Prasować lubię wszystko oprócz bluzek i koszul. Codzienne pytanie "co jutro na obiad" czasem wprawia mnie w konsternację, ale na szczęście mój M. nie jest bardzo wymagający, więc często robię szybkie dania, a jak bawię się z mięsem, to z reguły od razu na 2 dni. Tak to już jest z tymi obowiązkami - powtarzalność i monotonia, ale takie życie. Przesyłam buziole walentynkowe i życzę Ci udanego weekendu 
-
Pashmina2006

Sylwuś jak tam piątkowy wieczorek mija?
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie
Teraz tylko wstawię kilka zdjęć ogrodu i roślinek a odpisze wieczorem.
Wszystkie zdjecia są z dzisiaj i mój ogród jest zimowo wiosenny, sami zobaczcie:
Na poczatek może tak jeszcze zimowo.

A teraz już tak bardziej wiosennie:

Dzisiaj w Roku w ogrodzie pokazywali szyszki więc i ja pokażę - szyszka na kosodrzewinie

Teraz tylko wstawię kilka zdjęć ogrodu i roślinek a odpisze wieczorem.
Wszystkie zdjecia są z dzisiaj i mój ogród jest zimowo wiosenny, sami zobaczcie:
Na poczatek może tak jeszcze zimowo.

A teraz już tak bardziej wiosennie:

Dzisiaj w Roku w ogrodzie pokazywali szyszki więc i ja pokażę - szyszka na kosodrzewinie

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;