Kurecki na pulpit? a może zbijesz jeszcze jedną budeckę i  kupisz parę kurek, jak wyjedziesz na chwile to masz Stasię. Zresztą i tak już masz króliczki i przystojniaka we fraku!
  Kurecki na pulpit? a może zbijesz jeszcze jedną budeckę i  kupisz parę kurek, jak wyjedziesz na chwile to masz Stasię. Zresztą i tak już masz króliczki i przystojniaka we fraku!Mariolko muszą mieć wybieg dla dobra wszystkich

Zuziu wygrał Maciek chociaż jajków nie ma
 Tą hostę dostałam od Ewy Mewy i właśnie zakwitła, to dobrze że ją obfociłam to nie będziemy naruszać Twojej
  Tą hostę dostałam od Ewy Mewy i właśnie zakwitła, to dobrze że ją obfociłam to nie będziemy naruszać Twojej  Jednoroczne są warte uwagi tylko niektóre trzeba posiać już na parapecie
 Jednoroczne są warte uwagi tylko niektóre trzeba posiać już na parapecie  , ale swoje siałam w pojemnikach po kiwi czy po lodach i nawet nie pikowałam tylko od razu na grządki i kwitną ślicznie!
 , ale swoje siałam w pojemnikach po kiwi czy po lodach i nawet nie pikowałam tylko od razu na grządki i kwitną ślicznie!Marysiu chin... Maciek też alarmuje jak jest głodni w przeciwieństwie do Moniki, ale koty wiedzą że jak pani schodzi to najpierw kury, potem robię śniadanie, następnie dostają koty i pani wędruje na górę ze śniadaniem (FO) , ale o 15 dostają obiad to miauk jest już od 14

Nasturcje wypatrzyła Pat!
Reniu wiesz czym mnie przyciągnąć - widziałam te cudaczki! mnie tego brakuje ale jak zbuduje kurnik to w tej budce co teraz mieszkają będą malutkie z kwoką. Noto jeszcze potrzebny będzie kogutek!

Ewo wiedziałam
 nawet nie musiałam Cię pytać
  nawet nie musiałam Cię pytać  
 Marysiu Mot ogromniasta roślina zagłusza mi pozostałe , ale ładny. Mam dwa takie giganty tytoń i cleome
 Dalia bordo nawet nie wiem czy ją miałam rok temu
  Dalia bordo nawet nie wiem czy ją miałam rok temu 

.
 .