Przedwiośnie na wsi
Re: Przedwiośnie na wsi
Bardzo mi się podobają kocurki wpatrzone w program przyrodniczy
, ciekawe jak by oglądały seans o myszach i nornicach

Pozdrawiam. Ewa
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje koty zawsze reagują na kocie miauczenie wydobywające się z TV
Marysiu pooglądałam sobie Twój wątek - przyznam się, że na razie bardzo pobieżnie. Podobają mi się zdjęcia roślin, koty tez mi się podobają...
Ale najfajniejsze są dyskusje między forumkami.
Powoli będę odrabiać zaległości...taki mam plan
Marysiu pooglądałam sobie Twój wątek - przyznam się, że na razie bardzo pobieżnie. Podobają mi się zdjęcia roślin, koty tez mi się podobają...
Ale najfajniejsze są dyskusje między forumkami.
Powoli będę odrabiać zaległości...taki mam plan
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Marysiu
Przyleciały od Ciebie nasionka jesteś niesamowita, w życiu aż tyle się nie spodziewałam i to jakich
Jeszcze raz
Powiedz mi czy dalie już siać
Bo nigdy nie siałam 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Koty świetne-u mnie to Hamlet wchodzi na głowę wszystkim pozostałym
Szczególnie dorosły kocur wygląda na zadowolonego
Takie okno na świat w postaci drzwi tarasowych mają i moje, ale że mogą wychodzić na dwór, to już nie to samo. Twoje uwięzione nie mają takiej możliwości 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Widzę, że kot ogląda programy dozwolone do jego wieku
moje koty też lubią telewizję.
Marysiu jaki śnieg wczoraj sypał, niemożliwe, u nas wszystko już spłynęło. Słoneczko świeci, wiosna idzie.
Marysiu jaki śnieg wczoraj sypał, niemożliwe, u nas wszystko już spłynęło. Słoneczko świeci, wiosna idzie.
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje koty lubią kanały kodowane, a ponieważ nie mam pieniędzy i nie wykupiłem abonamentu to się nudza 
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Marysiu koperta wypasiona dotarła, nie spodziewałam się tyle.Jutro napiszę więcej 
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysiu, u nas praktycznie śniegu już nie ma, nie stopiła się tylko kula, którą wnuczka utoczyła,
Przydałoby się parę dni słońca i wschodniego wiatru, podsuszyło by.
Przydałoby się parę dni słońca i wschodniego wiatru, podsuszyło by.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu mewo może dobrze, że nie ma o myszach bo musiałabym robić zdjęcia w ruchu
Marysiu ja przyznam się też przeglądnęłam Twój ostatni, aktualny wątek i stale sobie przyrzekam, że Wasze poprzednie prześledzę ale nie ma na to czasu , a jak wiosna przyjdzie to już na nic nie będzie czasu. Też nieraz zatrzymuje się na jakiejś wymianie zdań
, a zdjęcia obowiązkowo
Eluś ja pierwszy raz siałam dalie rok temu i robiłam to w kwietniu w tunelu, bo w połowie maja do gruntu (nawet wcześniej, bo w osłoniętym miejscu) Kochana nie wykorzystam wszystkim, a Ty może jeszcze z kimś się podzielisz
Ewuniu majowa moje patrzą przez to okno otwarte, ale jest jeszcze moskitiera (specjalna zapora dla kotów). Boję się je wypuszczać, bo jakby poszły do Loli to po nich (dwa już straciłam)
Monika miała wychodzić, ale jak zobaczyłam gdzie idzie to szlaban!
Basiu młody kot to jest szalej i taka jest Monika ona też pije wodę najchętniej z mojej konewki i jak jest za mało wody to wyciąga łapką
. Widziałam Josefina jest prześliczna marzyła mi się szylkretka - może kiedyś
Dorotko jak bum..... był rano świeży śnieg, który najszybciej stopniał, ale ja w całym ogrodzie mam warstwę zmrożonego śniegu i zero słońca. Po słońce musiałam jechać do Krakowa
Jureczku bądź dobry pan i wykup kotkom abonament
Irenko podziel się z koleżankami i siej ku chwale ogrodom
Zosiu u mnie dużo śniegu i właśnie gdyby było słońce to już nie byłoby połowy bo temperatura powyżej +3. Nawet ten co wrzuciłąm do tunelu to nie stopniał
Jutro przepowiadali słońce - zobaczymy 
Marysiu ja przyznam się też przeglądnęłam Twój ostatni, aktualny wątek i stale sobie przyrzekam, że Wasze poprzednie prześledzę ale nie ma na to czasu , a jak wiosna przyjdzie to już na nic nie będzie czasu. Też nieraz zatrzymuje się na jakiejś wymianie zdań
Eluś ja pierwszy raz siałam dalie rok temu i robiłam to w kwietniu w tunelu, bo w połowie maja do gruntu (nawet wcześniej, bo w osłoniętym miejscu) Kochana nie wykorzystam wszystkim, a Ty może jeszcze z kimś się podzielisz
Ewuniu majowa moje patrzą przez to okno otwarte, ale jest jeszcze moskitiera (specjalna zapora dla kotów). Boję się je wypuszczać, bo jakby poszły do Loli to po nich (dwa już straciłam)
Basiu młody kot to jest szalej i taka jest Monika ona też pije wodę najchętniej z mojej konewki i jak jest za mało wody to wyciąga łapką
Dorotko jak bum..... był rano świeży śnieg, który najszybciej stopniał, ale ja w całym ogrodzie mam warstwę zmrożonego śniegu i zero słońca. Po słońce musiałam jechać do Krakowa
Jureczku bądź dobry pan i wykup kotkom abonament
Irenko podziel się z koleżankami i siej ku chwale ogrodom
Zosiu u mnie dużo śniegu i właśnie gdyby było słońce to już nie byłoby połowy bo temperatura powyżej +3. Nawet ten co wrzuciłąm do tunelu to nie stopniał
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Nie martw się jutro i do Ciebie słońce zawita. A wtedy chwyć sekatorek w dłoń i do krzaczków. Czy masz w planie przycinać hortensje.
ja dzis ja dzis grilowalam i przycinałam
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu ja też, tak jak Jurek szukam Twojego pasu startowego i za nic nie mogę znaleźć
Czy to chodzi o miejscowość na K pomiędzy B. i B.? Czy to jest część Twoich B.? Dupę Słonia widzę 
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś kotki tulą sie do spania i ja chyba też ide palulu wszystko przeczytałam ...
dobrej nocki...
dobrej nocki...
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Śniegu ci u mnie dostatek
Wciąż biało mimo dodatniej temperatury i słońca wczoraj. Nie ma tak dobrze, żeby od razu znikło to, co tydzień padało 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Maryś, Ty może powinnaś jakieś ekrany maskujące założyć, bo Cię chłopy widzę gromadnie przez googla podglądać próbują
I już widzę, po co Wam taaaki duży telewizor...żeby koty lepiej widziały
Rozumiem, że na te bizony w tle mały 'odważnik' chciał zapolować? 
I już widzę, po co Wam taaaki duży telewizor...żeby koty lepiej widziały