Majkowy zielony dom i ... Souveniry cz.6
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majkowy zielony dom i ... Souveniry cz.6
Majuś...Twoje widoki powalają. To zdjęcie które wybrała Ania jest genialne
Zresztą jak i wiele innych. U Ciebie jest na prawdę bajkowo...nie ważne czy wiosna, lato czy też jesień...

Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
wow
ale pięknie 
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja też uważam, że powinnaś dać to zdjęcie o kalendarza.
Moje zawilce szlag trafił. Oczywiście dokupiłam nowe, ciekawe, czy przezyją
Moje zawilce szlag trafił. Oczywiście dokupiłam nowe, ciekawe, czy przezyją
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dwunożne sobie poradzą z Twoimi zabezpieczeniami
Bratanek szybko się nauczył, gdzie się nie pchać, kiedy wlazł na różę. Obojgu nic się nie stało, ale dwulatki rozumieją naprawdę dużo
Bratanek szybko się nauczył, gdzie się nie pchać, kiedy wlazł na różę. Obojgu nic się nie stało, ale dwulatki rozumieją naprawdę dużo
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
AniaDS masz rację z tym widokiem
Ania cukiereczek doczekasz się, Flammentanz to wytrzymała bestia, moja ma już dobrze koło 20-tki.
Gosia-Nutka dzięki
Lubię patrzeć na mój dom właśnie w tym jesiennym czasie, choć w czasie wiosennym jak się zieleni też jest śliczny a w porze letniej brzmi jak jeden wielki ul i to też daje mi radość.
Krystian dzięki.
Gosia-Margo ale niestety w tym roku nie ma kalendarza.
Moje zawilce też szlag trafił, to zeszłoroczne.
Ewa dwunożne szkodniki nie zawsze chcą myśleć o tym co robią. Wojtek ma prawie 4 lata a lezie gdzie mu się podoba nie patrząc że coś depcze. Basia raczej stara się chodzić ścieżeczkami.
Mam znowu czworonożnego szkodnika który częściej jest przy budzie ale jak jest puszczany to leci jak wariat ale zwykły sznurek rozciągnięty na wysokości 30cm ( linia gdzie będę sadzić róże) jest dla niego barierą czyli takie zagrodzenia jakie stosuję pozwolą roślinkom spokojnie rosnąć bez ciągłego deptania.
Ania cukiereczek doczekasz się, Flammentanz to wytrzymała bestia, moja ma już dobrze koło 20-tki.
Gosia-Nutka dzięki
Krystian dzięki.
Gosia-Margo ale niestety w tym roku nie ma kalendarza.
Moje zawilce też szlag trafił, to zeszłoroczne.
Ewa dwunożne szkodniki nie zawsze chcą myśleć o tym co robią. Wojtek ma prawie 4 lata a lezie gdzie mu się podoba nie patrząc że coś depcze. Basia raczej stara się chodzić ścieżeczkami.
Mam znowu czworonożnego szkodnika który częściej jest przy budzie ale jak jest puszczany to leci jak wariat ale zwykły sznurek rozciągnięty na wysokości 30cm ( linia gdzie będę sadzić róże) jest dla niego barierą czyli takie zagrodzenia jakie stosuję pozwolą roślinkom spokojnie rosnąć bez ciągłego deptania.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cóż to za szkodnik?
Pokaż
Dziś mama M przyjeżdżając w odwiedziny przywiozła swoje cudo-Jack Russell Teriera. Nie mogła znieść myśli, że jej maleństwo zostanie samo w domu
Ja jestem zdania, że takie małe coś to nie pies, ale przyjaciel na pewno 
Dziś mama M przyjeżdżając w odwiedziny przywiozła swoje cudo-Jack Russell Teriera. Nie mogła znieść myśli, że jej maleństwo zostanie samo w domu
-
edulkot

Ewuś niestety nie mam jego zdjęć więc go nie pokażę. To jest prawie wilczur, ma 1,5 roku i jest strasznie szalony. Usiłuje zdominować wszystkich i wszystko, nawet próbował zagryźć drugiego psiaka podwórkowego, koty boją się go panicznie. Dlatego też puszczamy go tylko wtedy jak ktoś jest na podwórku i może go przypilnować. Myślę że za miesiąc albo dwa będzie można puszczać go na całą noc bo będzie już zadomowiony.
Takie małe piesiątko to nie jest złe, tylko one z reguły ciągle szczekają, im mniejszy pies tym więcej szczeka. Ten nowy pies , Max to jak biega luzem to nawet nie szczeka ale jak jest uwiązany to jak kogoś widzi to prosi żeby go spuścić.
Zamiast nowego Maxa pokażę zakątek Goldiego.

I takie tam.
jesienne krokusy
Był też biały ale chyba w tych zniszczonych zdjęciach, bardzo słabo się rozrastają, wręcz jest ich coraz mniej.
I coś nad czym pracuję już od dłuższego czasu czyli moja klatka.

Obsadzona różami: New Dawn, Christine Helene, John Davis, Chapeau d'Napoleon/Cristata i Nuits de Young oraz czekam na Probuzení /Awakening. Clematisy: Etoile Violette, Emilia Plater, Night Veil oraz muszę dokupić Polish Spirit. Z bylin posadziłam ostróżki, szałwie i lawendy. Mam nadzieję że wyjdzie to dość znośnie widokowo i zapachowo.
Takie małe piesiątko to nie jest złe, tylko one z reguły ciągle szczekają, im mniejszy pies tym więcej szczeka. Ten nowy pies , Max to jak biega luzem to nawet nie szczeka ale jak jest uwiązany to jak kogoś widzi to prosi żeby go spuścić.
Zamiast nowego Maxa pokażę zakątek Goldiego.
I takie tam.
Był też biały ale chyba w tych zniszczonych zdjęciach, bardzo słabo się rozrastają, wręcz jest ich coraz mniej.
Obsadzona różami: New Dawn, Christine Helene, John Davis, Chapeau d'Napoleon/Cristata i Nuits de Young oraz czekam na Probuzení /Awakening. Clematisy: Etoile Violette, Emilia Plater, Night Veil oraz muszę dokupić Polish Spirit. Z bylin posadziłam ostróżki, szałwie i lawendy. Mam nadzieję że wyjdzie to dość znośnie widokowo i zapachowo.
- camellia

- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Ależ będzie czarująco jak klatka obrośnie różami
Bardzo jestem ciekawa Awakening. A w środku klateczki... 
-
edulkot

Asiu właśnie byłam u Ciebie.
W środku klateczki będzie wyłożone kostką i ławeczki i stoliczek żeby przyjemnie piło się kawusię.
Też jestem jej ciekawa, w końcu to rodzina New Dawn.
W środku klateczki będzie wyłożone kostką i ławeczki i stoliczek żeby przyjemnie piło się kawusię.
Też jestem jej ciekawa, w końcu to rodzina New Dawn.
- camellia

- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Właśnie tak to sobie wyobrażałam. Sama przyjemność posiedzieć w środku tych różyczek 
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
O jaka to będzie słodka klateczka!
A z winobluszczu już prawie zrezygnowałam...a teraz znowu myślę, żeby go posadzić
Jednak niewiele o nim wiem - czy sadzić teraz, czy wiosną? ile sadzonek? jaka odmianę? Muszę poszperać w necie
A z winobluszczu już prawie zrezygnowałam...a teraz znowu myślę, żeby go posadzić
Jednak niewiele o nim wiem - czy sadzić teraz, czy wiosną? ile sadzonek? jaka odmianę? Muszę poszperać w necie
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Bardzo oryginalna pergola. Będzie pieknie wyglądała jak zarośnie.
Golden Wings cudna. Ostatnio bardzo podobają mi się takie kwiaty.
Nowy szkodnik powiadasz? Trzeba go szybko oswoić z rabatkami, żeby wiedział co mu wolno, a co nie
Golden Wings cudna. Ostatnio bardzo podobają mi się takie kwiaty.
Nowy szkodnik powiadasz? Trzeba go szybko oswoić z rabatkami, żeby wiedział co mu wolno, a co nie
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Nowy piesek musi się zadomowić, a to jeszcze młodziak więc harce mu w głowie. Jak możesz to zrób mu fotkę .
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ale tam posadzilas roznosci ... juz widze jak to zarosnie i zacznie kwitnac
normalnie szal cial bedzie
Majutka, Polish Spirit byl ostatnio w Auchan z clematis.pl - fakt w tych malych doniczkach ale cos kolo 6 zlociszy kosztowal
Majutka, Polish Spirit byl ostatnio w Auchan z clematis.pl - fakt w tych malych doniczkach ale cos kolo 6 zlociszy kosztowal
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Właśnie zamówiłam winobluszcz 
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki