Ogródek to moje drugie życie
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie
Dołączam do pytania, co to za roślinka
i na 13 zdjęciu, tez pierwszej części zdjęć 
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To liriopewiolamanka pisze:Dorotko co to za cudeńko kwitnie na niebiesko w drugim rządku w pierwszej części fotek to jakaś cebulka
-- 27 wrz 2012, o 07:02 --
A na trzynastym zdjęciu na niebiesko kwitnie szałwiaiwona0042 pisze:Dołączam do pytania, co to za roślinkai na 13 zdjęciu, też pierwszej części zdjęć
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
U Ciebie też jesiennie i nastrojowo.Teraz kiedy tak mało kwiatów cieszy każdy,nawet najmiejszy.
- mamafrania

HO ho ho,jaki tu piękny awatarek nam się pojawił,taki jesienny.Miło popatrzeć i łatwo cię teraz będzie odnależc wśród postów. 
- dorcia7

Już mnie synuś poinstruował jak zrobić avatarka ze zdjęcia ,wgrał mi program do zmieniania rozdzielczości ,chciałam wstawić swoje zdjęcie ale okazuje sie że wszystkie które mam z aktualnych zdjęć nie nadadzą się bo po zmniejszeniu i tak nic nie widaćmamafrania pisze:HO ho ho,jaki tu piękny awatarek nam się pojawił,taki jesienny.Miło popatrzeć i łatwo cię teraz będzie odnależc wśród postów.
- mamafrania

Ja dziś wgrałam sobie tem programik.Jak będzie więcej czasu,to pokombinuję.na razie zmykam na pole.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko od razu piszę że żurawki doszły w dobrym stanie ,dzisiaj je wsadzę ,jestem Ci bardzo wdzięczna i zobowiązana
Nie dziękuję
- NomiMalone
- 100p

- Od: 8 sie 2012, o 16:33
przyszłam zobaczyć Twój "ogródek" i powiem ci , że normalnie nie jeden ogród botaniczny może ci tych wszystkich okazów pozazdrościć ,
Takiej różnorodności , i tyle tego , że jakbym do twojego ogrodu weszła to pewnie musiałabym namiot na trawniku rozbić , bo w ciągu jednego dnia wszystkiego nie dałoby się zobaczyć
Jednym słowem SUPER

Jednym słowem SUPER
- dorcia7

To się cieszę,że podróż im nie zaszkodziła -oczywiście nie dziękuj,bo za kwiaty się nie dziękujegracha pisze:Dorotko od razu piszę że żurawki doszły w dobrym stanie ,dzisiaj je wsadzę ,jestem Ci bardzo wdzięczna i zobowiązanaNie dziękuję
-- 27 wrz 2012, o 19:11 --
No nie przesadzajmy , jeszcze wiele mozna dosadzić a co roku są nowe rośliny i jak tu ich nie mieć , ale nie powiem miło czytać pochwałyNomiMalone pisze:przyszłam zobaczyć Twój "ogródek" i powiem ci , że normalnie nie jeden ogród botaniczny może ci tych wszystkich okazów pozazdrościć ,![]()
Takiej różnorodności , i tyle tego , że jakbym do twojego ogrodu weszła to pewnie musiałabym namiot na trawniku rozbić , bo w ciągu jednego dnia wszystkiego nie dałoby się zobaczyć
![]()
Jednym słowem SUPER![]()
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Dorotko pędzisz ze stronami i sporo musiałam nadrabiać - ale masz co pokazywać az oczy błyszczały z zachwytu nad Twymi rabatami.
Co tak sie niebieści na twej fotce ?

Patrząc na fotkę poniżej w linku myślałam ,że to Sadziec ... jakaś inna odmian bo te liście ... a potem olśniło mnie - toż to Rozchodnik ślicznie wybarwiony.
http://images35.fotosik.pl/1632/7c3d2916eca7d6e9med.jpg
Co tak sie niebieści na twej fotce ?

Patrząc na fotkę poniżej w linku myślałam ,że to Sadziec ... jakaś inna odmian bo te liście ... a potem olśniło mnie - toż to Rozchodnik ślicznie wybarwiony.
http://images35.fotosik.pl/1632/7c3d2916eca7d6e9med.jpg
Te niebieskie to chyba szałwia omączona, ma niebieskie łodyżki 
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- dorcia7

Tak ,masz rację to szalwiakozino pisze:Te niebieskie to chyba szałwia omączona, ma niebieskie łodyżki
- mamafrania

Ładna.Nie wiedziałam że szałwia może być niebieska.Myślałam że jest tylko czerwona 
- dorcia7

Fachowiec od szałwii ze mnie zaden,ale ta czerwona którą wszyscy znamy,jest jednoroczna,a ta moja i wiele innych to wieloletnia (mam nadzieję ) ta która mam tak ładnie wyglada ze chcę w przyszłym roku dokupic inne kolorymamafrania pisze:Ładna.Nie wiedziałam że szałwia może być niebieska.Myślałam że jest tylko czerwona
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
I ja się zaczęłam nakręcać na szałwie, podobają mi się coraz bardziej, dopiero tu na forum dowiedziałam się ile jest odmian, gatunków szałwii