Jak ja kocham takie klimaty
Ogródek AGNESS cz. 10
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Agnieszko
dziękuje za CUDNE widoczki 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
No i szykuje się w przyszłym roku kolejne spotkanko,zazdroszczę wam.Chyba,że Wandzi bedzie po drodze i mnie zabierze. 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jacku cóż może być piękniejszego niż stworzy sama natura, prawda
Irenko w mojej okolicy jest mnóstwo jezior, rzek, łąk i lasów....jest to naprawdę piękne, spokojne miejsce
Halinko cieszę się , ze moje widoczki sprawiły Ci przyjemność
Małgosiu byłoby mi bardzo miło....moje drzwi szeroko otwarte
Kolejne odsłony mojej ogrodowej zielenizny

....i tarasowe chryzantemki...

Irenko w mojej okolicy jest mnóstwo jezior, rzek, łąk i lasów....jest to naprawdę piękne, spokojne miejsce
Halinko cieszę się , ze moje widoczki sprawiły Ci przyjemność
Małgosiu byłoby mi bardzo miło....moje drzwi szeroko otwarte
Kolejne odsłony mojej ogrodowej zielenizny

....i tarasowe chryzantemki...

- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga , piękne , i nadzwyczaj wybarwione zdjęcia!
Za oknem szaro buro , i na dodatek zaczyna padać!
Wlałaś na me serce miód!

Za oknem szaro buro , i na dodatek zaczyna padać!
Wlałaś na me serce miód!
- AGNESS

Dorotko a u mnie dla odmiany przepiękna pogoda, ciepło, słoneczko świeci....zaraz biegnę do ogródka 
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga u mnie niby słonko nieśmiało przebija się przez chmury , ale wieje , ze łeb chce urwać 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko piękne te tarasowe chryzantemy , ja w zeszłym roku też miałam a w tym kwitną nadal begonie ,ale powoli trzeba będzie je wnieść do piwnicy żeby mi nie zmarzły.
Genia
Genia
- AGNESS

Aguś u mnie jak się wyjdzie na słoneczko to jest cudownie i cieplutko....ale niestety w cieniu jest naprawdę chłodno....
Geniu u mnie niestety już z jednorocznych nic praktycznie nie zostało, doniczki straszą przemarzniętymi kikutami, jedynie sanwitalie dają radę, aż mnie zadziwiły, że są takie wytrzymałe....zawsze myślałam, że to delikatne kwity słońca....a tymczasem tylko one przetrwały
....ale kupiłam chryzantemki i wprawdzie mam tylko 3 w jednej donicy, ale zawsze jakieś kwiatuszki cieszą 
Geniu u mnie niestety już z jednorocznych nic praktycznie nie zostało, doniczki straszą przemarzniętymi kikutami, jedynie sanwitalie dają radę, aż mnie zadziwiły, że są takie wytrzymałe....zawsze myślałam, że to delikatne kwity słońca....a tymczasem tylko one przetrwały
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, rozpływam się .... nad tymi widokami z jeziorem... i pięknymi lasami 
Można wydrukować z nich piękne pocztóweczki
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Mam nadzieję, że będziesz próbowała przezimować te chryzantemy. Są cudne! Chętnie bym przygarnęła małe sadzonki z nich wiosną.
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Śliczne te chryzantemki. Spróbuj je przezimować bo naprawdę warto 
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Witaj Aga,
przyjemnie się ogląda te Twoje ogrodowe zielenizny i tarasowe też.
Jak się zimuje te chryzantemki, wsadzasz do gruntu czy doniczki do chłodnego miejsca.
Bardzo mnie to ciekawi i jeszcze te maluszki zostaną mniej więcej tych gabarytów czy urosną dużo większe.
Wolała bym takie małe.
Jak się zimuje te chryzantemki, wsadzasz do gruntu czy doniczki do chłodnego miejsca.
Bardzo mnie to ciekawi i jeszcze te maluszki zostaną mniej więcej tych gabarytów czy urosną dużo większe.
Wolała bym takie małe.
- AGNESS

Aguś cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność krajobrazami
Andrzejku dziękuję
Na naszym terenie jeziorek obfitość, więc wybieramy to co bliżej
U nas to można na dłuższy spacer nawet na piechotkę wybrać sie właśnie nad J.Białe, Glinki, Święte, czy Orzechowe......a autkiem to kilka minut i dlatego najczęściej tak jeździmy....ale tego lata moja córa z chłopakiem testowali dalsze jeziorka, bo te już im się znudziły
Ula dzięki
Izuś spróbuję je przezimować, jak tylko się uda to sadzonki zaklepane
Dorotko, spróbuję....oby się udało, bo obawiam się, że to z tych niezimujących....ale nie będę wysadzała ich do ogrodu, tylko przechowam w piwnicy.....zobaczymy....
Majeczko z chryzantemkami to różnie bywa....jedne zimują pięknie, inne są zbyt delikatne.....te kupiłam w Tesco, więc nie sądzę, ze są z zimujących....ale zawsze warto spróbować.....Obawiam sie wysadzać je do ogrodu, ale spróbuję przechować donicę w piwnicy....kiedyś tak zimowałam te delikatne i było ok, ale były to piękne duże krzaczki....te to maleństwa i nie wiem czy dadzą radę.....zobaczymy....
Co do wielkości, to tym możemy już sterować
Te to pojedyncze sadzoneczki więc maluszki, ale jak posadzi sie kilka sadzonek w grupie, to mamy od razu w pierwszym sezonie wielki piękny krzak 
Andrzejku dziękuję
Ula dzięki
Izuś spróbuję je przezimować, jak tylko się uda to sadzonki zaklepane
Dorotko, spróbuję....oby się udało, bo obawiam się, że to z tych niezimujących....ale nie będę wysadzała ich do ogrodu, tylko przechowam w piwnicy.....zobaczymy....
Majeczko z chryzantemkami to różnie bywa....jedne zimują pięknie, inne są zbyt delikatne.....te kupiłam w Tesco, więc nie sądzę, ze są z zimujących....ale zawsze warto spróbować.....Obawiam sie wysadzać je do ogrodu, ale spróbuję przechować donicę w piwnicy....kiedyś tak zimowałam te delikatne i było ok, ale były to piękne duże krzaczki....te to maleństwa i nie wiem czy dadzą radę.....zobaczymy....
Co do wielkości, to tym możemy już sterować
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aga, dziękuję
, widzisz nie miałam nigdy na działeczce chryzantemek. Oglądam jak pięknie się prezentują w Waszych ogrodach i też zapragnęłam.
Domyślam się, że z nimi , to tak jak z marcinkami. Czy one też się tak rozrastają ?
Ja mogę próbować tylko ich przezimować w gruncie, jedną kupię i spróbuję. Zrobię jej kopczyk.
Domyślam się, że z nimi , to tak jak z marcinkami. Czy one też się tak rozrastają ?
Ja mogę próbować tylko ich przezimować w gruncie, jedną kupię i spróbuję. Zrobię jej kopczyk.