Iguś, zapomniałam dodać, że kwitną jeszcze hosty i żurawki, ale to z pewnośćią dlatego, że nie zwracam uwagi na ich kwiaty
Leśny ogród Moni68 cz.4
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariolu, a jest taki konkurs?
Ze wstydem przyznaję, że nie zaglądam do wątków hostowych- ledwo wystarcza czasu na odwiedzenie Waszych ogrodów... Poprawię się zimą!! 
Iguś, zapomniałam dodać, że kwitną jeszcze hosty i żurawki, ale to z pewnośćią dlatego, że nie zwracam uwagi na ich kwiaty
Podobają mi się jedynie kwiaty funkii babkolistnej 
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś wiosna i jesień ,to chyba najbardziej gorący okres w ogródkach
Ty ,jak widzę szalejesz na całego
Potem się to wszystko uspokoi, to będzie czas i na kawkę i na spokojne chodzenie po wirtualnych ogródkach
Moniś , sadzisz już tulipany
Nie wiem co robić ze swoimi.......czekać jeszcze czy już zakopywać

Ty ,jak widzę szalejesz na całego
Potem się to wszystko uspokoi, to będzie czas i na kawkę i na spokojne chodzenie po wirtualnych ogródkach
Moniś , sadzisz już tulipany
Nie wiem co robić ze swoimi.......czekać jeszcze czy już zakopywać
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basieńko, masz rację, zimą będzie więcej czasu 
MUSZĘ posadzić wszystkie cebulowe, bo najpóźniej w piątek wyjeżdżam. Zresztą co roku staram się posadzić wszystkie do połowy września, bo potem różnie bywa z pogodą. Tylko lilie ląduja w ziemi w październiku. Chociaż nieoceniona Krysia uświadomiła mi przez telefon, żebym nie starała się za wszelką cenę wszystkiego zrobić, bo nie będę miała siły odpoczywać

MUSZĘ posadzić wszystkie cebulowe, bo najpóźniej w piątek wyjeżdżam. Zresztą co roku staram się posadzić wszystkie do połowy września, bo potem różnie bywa z pogodą. Tylko lilie ląduja w ziemi w październiku. Chociaż nieoceniona Krysia uświadomiła mi przez telefon, żebym nie starała się za wszelką cenę wszystkiego zrobić, bo nie będę miała siły odpoczywać
-
x-d-a
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś. Wpadłam się pożegnać przed Twoim wylotem. Cudnego wypoczynku i szybkiego powrotu.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki