Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Geniu, poczytałem sobie trochę posty u Ciebie i normalnie jestem zszokowany. Nie płać im za paczkę, za którą już zapłaciłaś. Zadzwoń i powiedz jasno i wyraźnie, że nie zapłacisz.
A jeśli chodzi o oczko, fajnie to wygląda. tylko ciekawi mnie dlacego nie wkopałaś do ziemi tylko obdypaliście ziemią. Takie wkopane i dookoła wyższe partie ziemi, z którego ukształtowałąbyś sobie skalniak ciekawie by wyglądało. Geniu tylko nie odbierz tego jako moją krytykę, ponieważ jakżdy ma swój gust. Moim zdaniem łądniej by wyglądało jakbyś wkopała te oczko do ziemi i zrobiła wokół niego wyższe partie ziemi , z którego zrobiłabyś skalniak. Chyba , że masz jakiś inny pomysł jak urządzić .
Wrócę jeszcze do tych przesyłek, nie daj sobą pomiatać. Zadzwoń i powiedz jasno i wyraźnie , że czekasz na te przesyłki z przeprosinami.
A jeśli chodzi o oczko, fajnie to wygląda. tylko ciekawi mnie dlacego nie wkopałaś do ziemi tylko obdypaliście ziemią. Takie wkopane i dookoła wyższe partie ziemi, z którego ukształtowałąbyś sobie skalniak ciekawie by wyglądało. Geniu tylko nie odbierz tego jako moją krytykę, ponieważ jakżdy ma swój gust. Moim zdaniem łądniej by wyglądało jakbyś wkopała te oczko do ziemi i zrobiła wokół niego wyższe partie ziemi , z którego zrobiłabyś skalniak. Chyba , że masz jakiś inny pomysł jak urządzić .
Wrócę jeszcze do tych przesyłek, nie daj sobą pomiatać. Zadzwoń i powiedz jasno i wyraźnie , że czekasz na te przesyłki z przeprosinami.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Marcinie głębiej nie mogę wkopać bo pod spodem jest szambo tak że miałam tylko takie miejsce ,zobaczysz jak wszystko będzie wykończone to tak źle nie będzie wyglądało.
Pewnie że wolałabym mieć wkopane jak trzeba ,ale jeśli nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
A przesyłkę odesłałam i zadzwoniłam ,przeprosili i powiedzieli że dziś wyślą następną bez pobrania.
Genia
Pewnie że wolałabym mieć wkopane jak trzeba ,ale jeśli nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
A przesyłkę odesłałam i zadzwoniłam ,przeprosili i powiedzieli że dziś wyślą następną bez pobrania.
Genia
- e-genia
Witaj Dalo dzięki za troskę mam nadzieje że do czwartku wszystko się wyjaśni .dala pisze:Gieniu,
nie przejmuj się, na pewno wszystko się wyjaśni z korzyścią dla Ciebie.
Dzisiaj taka piękna słoneczna pogoda, że nie wolno się zamartwiać!
A w Twoim ogrodzie jest tak pięknie i kolorowo
Izabelo wkoło oczka zrobię skalniak.
Genia
Geniu znając Twój zmysł komponowania to na pewo będzie wyglądać super. Nie mogę już się doczekać jak skończysz. A do Twojego ptania w mom wątku "co dzisiaj robiłem", więc sporo dzisiaj zrobiłem> Jak tylko przyjechałem rano z pracy, wypiłem mocną kawe i wziełem się za prace ogrodowe. A co zrobiłem , to już musisz zajrzeć do mnie 

Ale afera z tymi cebulami... ja jakoś nigdy roślina nie zamawiam... kupuje mogąc wsiąść do ręki... już chyba lepiej zrobić wyprawę gdzieś dalej do szkółki i mieć wszystko ładne od razu niż się tak denerwować i płacić za przesyłki... choć rozumiem, że niektórzy są kolekcjonerami i chcą odmiany rzadko spotykane, które można zamówić tylko w necie...
- e-genia
Zenku nie mam jeszcze żadnych roślin wodnych ani rybek ale po woli będzie wszystko.ZENOBIUSZ pisze:Witaj Geniu widzę ze Twoj ogród zbogacił się jeszcze o oczko wodne. W upalne dni będziesz mogła posłuchac szumu wody, czy aby już zaopatrzyłaś się w rośliny wodne?
Na razie zajmę się skalniakiem wokół oczka.
Genia