Twoje też apetyczne!
Zakątki na Dębowym
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym
A ja dziękuję za ciacho!
Miałam swoje kruche z własnym agrestem i czarną porzeczką z pianką i kruszonką...Już nie ma co sfotografować bo były Dzieci z Rodzinami i pozostała duża blaszka do mycia..Co nie zostało zjedzone zostało im zapakowane
Cieszy,że smakowało a nam z M po jednej porcji starczyło!
Twoje też apetyczne!
Twoje też apetyczne!
Ciasto mniam mniam. 
- kania

- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeżeli zostało jeszcze coś z ciasta, to ja chętnie
. Aniu, Ty to potrafisz czerpać z ogrodu jak tylko się da! Masz wiele widoków dla oka ale i o napełnieniu brzuszków rodzinki nie zapominasz
. A rowerek to będzie dodatkowy do tego co masz czy na wymianę
? Bardzo ładne masz liliowce. A najbardziej cieszy, że nareszcie jesteś zadowolona w tym roku ze swoich róż

- Bazyla

- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Aniu, ależ ma spida Twój wątek
ale wcale się nie dziwię, bo masz tyle piękności do pokazania, że tylko robić fotki i wklejac dla naszej uciechy, że i my możemy je pooglądać.
Prześliczny ten rowerek, ale bukiet rumiankowy obłędny
Zdjęcia bardzo fajne, ciekawe ujęcia, widać, że drzemie w Tobie artystyczna dusza.
A że nie tylko pięknymi obrazami żyje człowiek, to do tego jeszcze fantastyczne ciasto, poczęstowalam się - pycha.
U mnie niestety też susza i upały, więc życzę nam umiarkowanej pogody z ożywczym deszczyk iem.
Prześliczny ten rowerek, ale bukiet rumiankowy obłędny
Zdjęcia bardzo fajne, ciekawe ujęcia, widać, że drzemie w Tobie artystyczna dusza.
A że nie tylko pięknymi obrazami żyje człowiek, to do tego jeszcze fantastyczne ciasto, poczęstowalam się - pycha.
U mnie niestety też susza i upały, więc życzę nam umiarkowanej pogody z ożywczym deszczyk iem.
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu ja Ci zazdroszczę tej energii do działania
Mnie ostatnio czasu brakuje na wszystko. A tu zawsze wszystko uporządkowane, w ogrodzie aż lśni. I jeszcze ciacho na stole. Szacuneczek Mróweczko
Mnie ostatnio czasu brakuje na wszystko. A tu zawsze wszystko uporządkowane, w ogrodzie aż lśni. I jeszcze ciacho na stole. Szacuneczek Mróweczko
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie znowu, , kolejny upalny, suchy dzień.
powojnik President.W tym roku obficie nie kwitnie.Tylko paroma kwiatkami.ale na wiosnę go przesadzałam.I dałam go do mlodej róży Elshorn

any57-Andrzeju i ja podjadam malinojeżyny, malinki, porzeczki,, i groszek .Fajnie miec swoje owocki i warzywka.

Aniu 77; danuta z-Danusiu ,jonatanka-Asiu Dziękuje
apusW tym dzbanku są rumianki .Bardzo wdzięczne roślinki. Na lace mam ich pełno.

To ok zostawię na razie mały rower w tym kolorze.
Ciesze się,ze moje zdjecia wam się podobają.To prawda, trzeba probowac roslinke obfocic z różnej strony.
Ale jeszcze światło tez jest istotne i punkt z ktorego się robi zdjęcie.
Ciacho było pyszne.w jeden dzień zniknęło.
Clematis Purpurea Plena Elegans,Kupiony pozna jesienią.I przesadzany wiosna.

Locutus Witaj! Jeżówki, jedne już kwitną, inne dopiero zaczynają. Oj tegoroczna ta pogoda to naszych roślin w ogóle nie rozpieszcza.
Sucho , upały...Deszczu brak.coraz tylko podlewanie z węza.Bo juz chyba ros linki by powysychały.A szkoda ich. .
Clematis Comtesse de Bouchaud

apus-Basiu Ciesze się,ze spacerek w moim ogrodzie byl przyjemny.Ja sama lubię takie obchody.
A codziennie sa jakieś nowe kwitnienia.Rośliny bardziej się rozwijają. Pięknie.Tylko sucho.

marpa-Maryniu
To tez jakieś pyszne ciacho zrobiłaś. Kruche z owocami i z pianką i kruszonką.Na pewno bylo pyszne.A podeślesz przepis na PW ??
róża Excelsa

C.d.n.
powojnik President.W tym roku obficie nie kwitnie.Tylko paroma kwiatkami.ale na wiosnę go przesadzałam.I dałam go do mlodej róży Elshorn

any57-Andrzeju i ja podjadam malinojeżyny, malinki, porzeczki,, i groszek .Fajnie miec swoje owocki i warzywka.

Aniu 77; danuta z-Danusiu ,jonatanka-Asiu Dziękuje
apusW tym dzbanku są rumianki .Bardzo wdzięczne roślinki. Na lace mam ich pełno.

To ok zostawię na razie mały rower w tym kolorze.
Ciesze się,ze moje zdjecia wam się podobają.To prawda, trzeba probowac roslinke obfocic z różnej strony.
Ale jeszcze światło tez jest istotne i punkt z ktorego się robi zdjęcie.
Ciacho było pyszne.w jeden dzień zniknęło.
Clematis Purpurea Plena Elegans,Kupiony pozna jesienią.I przesadzany wiosna.

Locutus Witaj! Jeżówki, jedne już kwitną, inne dopiero zaczynają. Oj tegoroczna ta pogoda to naszych roślin w ogóle nie rozpieszcza.
Sucho , upały...Deszczu brak.coraz tylko podlewanie z węza.Bo juz chyba ros linki by powysychały.A szkoda ich. .
Clematis Comtesse de Bouchaud

apus-Basiu Ciesze się,ze spacerek w moim ogrodzie byl przyjemny.Ja sama lubię takie obchody.
A codziennie sa jakieś nowe kwitnienia.Rośliny bardziej się rozwijają. Pięknie.Tylko sucho.

marpa-Maryniu
To tez jakieś pyszne ciacho zrobiłaś. Kruche z owocami i z pianką i kruszonką.Na pewno bylo pyszne.A podeślesz przepis na PW ??
róża Excelsa

C.d.n.
- anabuko1

kania-Kasiu Nic a nic na dzisiaj ciasta nie zostało.I my i sąsiedzi i ciasto cale poszło.
Na weekend zrobię drugie.
Ogród daje mnóstwo energii, radości, siły ( on zjada sily fizyczne ale i daje psychiczne ) , cieszy ogromnie.Pracy w nim jest wiadomo.Ale i satysfakcji tez.
Rowerek na razie będzie ozdoba w ogrodzie.
Liliowce sie rozkrecaja.
To prawda i ja sie ciesze w tym roku z róż. Moze nie ze wszystkich.Ale z wiekszosci bardzo.
Bazyla-Beatko Jest mnóstwo kwitnień u mnie.co bardzo mnie cieszy.bo do tego latami dążyłam. I jak mnie to ciesz, to dziele sie z wami.
I mnie ten rowerek bardzo się spodobał.Jak tylko go zobaczyłam.Od razu wiedzialam,ze muszę go kupić, Ciesze się,ze bukiecik rumiankowy się spodobał.
Dziekuje za pochwale mojej fotografii.
Ciacho i już poszło do brzuszków.Nic nie zostało na dzisiaj.
I u mnie susza,Podlewam co nieco, bo szkoda,żeby nie padło.To i tobie i sobie życzę tego deszczyku.
ed04 Po ciachu tylko wspomnienie i zdjęcie zostało.Nic na weekend będzie drugie.
PEPSI-Malgosiu Energii mi nie brakuje.Tylko czasu na realizacje wszystkich rzeczy, co chcialabym zrobić.
No i trochę kasy.
Bardzo ci dziękuję za te pozytywne, mile słowa.

nachyłek. Zagreb- bardzo go lubię, bo pięknie wygląda.Długo kwitnie.I istny raj dla bzyczkow

rosną, cieszą i smakują najlepiej - bo swoje

jeszcze trochę...

Na weekend zrobię drugie.
Ogród daje mnóstwo energii, radości, siły ( on zjada sily fizyczne ale i daje psychiczne ) , cieszy ogromnie.Pracy w nim jest wiadomo.Ale i satysfakcji tez.
Rowerek na razie będzie ozdoba w ogrodzie.
Liliowce sie rozkrecaja.
To prawda i ja sie ciesze w tym roku z róż. Moze nie ze wszystkich.Ale z wiekszosci bardzo.
Bazyla-Beatko Jest mnóstwo kwitnień u mnie.co bardzo mnie cieszy.bo do tego latami dążyłam. I jak mnie to ciesz, to dziele sie z wami.
I mnie ten rowerek bardzo się spodobał.Jak tylko go zobaczyłam.Od razu wiedzialam,ze muszę go kupić, Ciesze się,ze bukiecik rumiankowy się spodobał.
Dziekuje za pochwale mojej fotografii.
Ciacho i już poszło do brzuszków.Nic nie zostało na dzisiaj.
I u mnie susza,Podlewam co nieco, bo szkoda,żeby nie padło.To i tobie i sobie życzę tego deszczyku.
ed04 Po ciachu tylko wspomnienie i zdjęcie zostało.Nic na weekend będzie drugie.
PEPSI-Malgosiu Energii mi nie brakuje.Tylko czasu na realizacje wszystkich rzeczy, co chcialabym zrobić.
No i trochę kasy.
Bardzo ci dziękuję za te pozytywne, mile słowa.

nachyłek. Zagreb- bardzo go lubię, bo pięknie wygląda.Długo kwitnie.I istny raj dla bzyczkow

rosną, cieszą i smakują najlepiej - bo swoje

jeszcze trochę...

- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Aniu z kawałkiem ciacha pospacerowałam u Ciebie
Zachwycająco
Kładę czereśnie do słoika i machnęłam sernik na zimno z malinami. Na działce sucho, trzeba jechać podlać i zacząć się pakować. W sobotę ruszam na 14 dni objazdowe po Turcji
Pozdrawiam ciepło
Pozdrawiam ciepło
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Oj, Aniu - takie smakowitości u Ciebie.
I ten ogrodowy kolorowy roślinny show!
Pięknie jest!
Zdjęcia z bocianami - rewelacja.
Bardzo sobie chwalę w tym roku nie tylko róże, clematisy, przetaczniki ale także hosty.
Zdrowo roślinom podlało na starcie sezonu, to pewnie dlatego tak wszystko pięknie buja
I ten ogrodowy kolorowy roślinny show!
Zdjęcia z bocianami - rewelacja.
Bardzo sobie chwalę w tym roku nie tylko róże, clematisy, przetaczniki ale także hosty.
Zdrowo roślinom podlało na starcie sezonu, to pewnie dlatego tak wszystko pięknie buja
Maki zabójczo piękne.Widoki też.
Kwiecia na łąkach masz pod dostatkiem.Możesz układać codziennie inny bukiet.Fajnie.
Kwiecia na łąkach masz pod dostatkiem.Możesz układać codziennie inny bukiet.Fajnie.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu piękne zdjęcia Twojego ogrodu, zawsze mi się podoba u Ciebie, ale dzisiaj to jeszcze apetycznie się zrobiło, pyszna fasolka, no a ciacho z owocami, aż ślinka mi poleciała 
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Aniu, kochana - cudnie, cudniasto w Twoim pięknym ogrodzie!
Ciasto tak apetycznie się zaprezentowało, że aż ślinka pociekła po brodzie.
Szkoda, że w całości już wylądowało w żołądkach....
Zdrówka Tobie i przekropnej pogody ogrodowi życzę z całego

Ciasto tak apetycznie się zaprezentowało, że aż ślinka pociekła po brodzie.
Szkoda, że w całości już wylądowało w żołądkach....
Zdrówka Tobie i przekropnej pogody ogrodowi życzę z całego
- anabuko1

wiewioreczka-Anetko Ciesze się,ze pospacerowałaś sobie po moim ogrodzie i dzi9ekuje za mile słowa.
Fajnie ,ze masz czereśnię.Ja mam posadzone dwie .Ale owocków jeszcze nie mam.
No super wyjazd i urlop ci sie szykuje.
To będą zdjecia. chociaz tak sobie zwiedzę Turcję.
Beaby-Beatko Czasami i ciacha własnego się chce.
Dziękuję bardzo w imieniu roślin i za pochwale moich bocianich zdjec. .Tak kolorowo i różnorodnie to ja lubię.I to bardzo
Owszem wcześniej podlało.Ale teraz ciągle ja mam sucho. Podlewam co najwalniejsze.
danuta z-Danusiu Maczki bardzo lubię.
To prawda ,kwiecia na łąkach mam sporo.dlatego bukieciki co raz sobie robie.
Iwonko0042; plocczanka-Lucynko Dziękuje bardzo
Kwiaty, kwiatuszki i warzywka cieszą i to bardzo.
Fasolkę bardzo lubimy.Jeszcze zaraz ostania rzodkiewkę wyrwę i następna fasolkę posadzę.
Ciasto z własnymi owocami tez jest pyszota.
Deszczu, deszczu bardzo potrzeba.Bo nie wszystko podleje i nie tak dokładnie.

Pierwsza bukietowa hortensja - Silwer dolar - bynajmniej taka kupiona na wiosnę.Mam nadzieje,ze nią będzie.

Fajnie ,ze masz czereśnię.Ja mam posadzone dwie .Ale owocków jeszcze nie mam.
No super wyjazd i urlop ci sie szykuje.
To będą zdjecia. chociaz tak sobie zwiedzę Turcję.
Beaby-Beatko Czasami i ciacha własnego się chce.
Dziękuję bardzo w imieniu roślin i za pochwale moich bocianich zdjec. .Tak kolorowo i różnorodnie to ja lubię.I to bardzo
Owszem wcześniej podlało.Ale teraz ciągle ja mam sucho. Podlewam co najwalniejsze.
danuta z-Danusiu Maczki bardzo lubię.
To prawda ,kwiecia na łąkach mam sporo.dlatego bukieciki co raz sobie robie.
Iwonko0042; plocczanka-Lucynko Dziękuje bardzo
Fasolkę bardzo lubimy.Jeszcze zaraz ostania rzodkiewkę wyrwę i następna fasolkę posadzę.
Ciasto z własnymi owocami tez jest pyszota.

Pierwsza bukietowa hortensja - Silwer dolar - bynajmniej taka kupiona na wiosnę.Mam nadzieje,ze nią będzie.

- Igala

- Od: 11 gru 2012, o 19:25
Ach to ciacho
Bardzo ciekawy ten Clematis Comtesse de Bouchaud. A reszta śliczna; chwilo trwaj
U mnie wreszcie dzis popadało i sie ochłodziło; co za ulga
U mnie wreszcie dzis popadało i sie ochłodziło; co za ulga
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2