Mój ci on część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marta64
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ci on część 3

Post »

Miruś, dziękuję za chęć podzielenia się złotlinem, ;:196 ale ja tu obsadziłam okolicę odrostami, to w razie czego przejdę się z łopatą. :wink:
Faktycznie internety pokazują różne obrazki po wpisaniu nazwy wisterii ;:14 , a ja widziałam ją, identyczną, w źródłowym sklepie, kiedy szukałam zamiennika dla mojej, przeznaczonej do kompostowania ze względu na brak kwitnienia, ale wystraszona, zakwitła i została.
W kwestii szklarenki, to mój eM ją planował, a ja miałam myśli zupełnie takie same jak Twój eM, co do pomidorów i papryk, ale cichutko już miałam co do niej plany, gdzie pomidory, to byłaby uprawa poboczna. ;:306 Niestety, mąż zachorował i plany legły w gruzach. :(
Kiedy tak patrzę na pusty ogród wiosną, gdzie widać wszystko od kąta do kąta, zwłaszcza, że u mnie iglaków jak na lekarstwo, to wierzyć się nie chce, że już w czerwcu, nie widać dalej niż na metr! ;:oj Jednak nie śpieszy mi się do tego czasu, bo wiosna, to moja najukochańsza pora w ogrodzie. :heja
Na tę biedronkę uważaj, bo to podobno chińska, która wygryza naszą rodzimą siedmiokropkę!
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”