Kilka fotek z Ogródka GERTRUDY
Spokojnych rodzinnych Świąt
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu, masz wspaniały ogród. Aż przyjemnie sie po nim spaceruje tyle tu piękności. Skomponowałaś niesamowitą
kolekcję róż. Chylę czoła
nad Twoją ogromną wiedzą o nich i ich uprawie. Będe korzystać z Twoich rad, są
naprawdę ciekawe.
Stanęłam w zachwycie nad Twoimi kopozycjami kwiatowymi, jaki piękny dobór form i kolorów, wielkie brawa.
Jak to dobrze że jesteś z nami. Pokazuj nam swój ogród jak najczęściej, to balsam i źródło natchnienia dla
ogrodomaniaków takich jak ja.
Życzę Ci radosnych, cieplutich i słonecznych Świąt.
kolekcję róż. Chylę czoła

naprawdę ciekawe.
Stanęłam w zachwycie nad Twoimi kopozycjami kwiatowymi, jaki piękny dobór form i kolorów, wielkie brawa.

Jak to dobrze że jesteś z nami. Pokazuj nam swój ogród jak najczęściej, to balsam i źródło natchnienia dla
ogrodomaniaków takich jak ja.
Życzę Ci radosnych, cieplutich i słonecznych Świąt.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Piękne wiosenne zdjęcia Gosiu, zawilce prześliczne 
Pomocy Gosiu! Mam już na różach mnóstwo liści, ale zauważyłam na nich pewne nowe zjawisko
Otóż większość liści jest piękna zielona, część ma bordowe obwódki, te młodsze ( może tak mają co roku, a ja nie pamiętam) a część liści jest żółta i wygląda jakby były niedożywione..
Co to może być? Jak głodne to na co? Jeszcze ich w tym roku nie podsypywałam... Help!!! 

Pomocy Gosiu! Mam już na różach mnóstwo liści, ale zauważyłam na nich pewne nowe zjawisko

- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu, przyłączam się do grona wielbicieli Twojego ogrodu ;:91
Już kilka razy śledziłam Twój wątek, podziwiam Twoją wiedzę i Twój sposób opisywania roślin.
Bajecznie :P
Szkoda, że znów Cię nie ma..
zaczął się sezon różany i w sumie większość z nas, nowych i niedoświadczonych różanek ma tysiąc pytań..
A Ty i Hania to jak dwie wyrocznie, dwie różane czarodziejki
mam nadzieję, że wszystko wporządku u Ciebie i niebawem znów zobaczymy Twoje cudowne róże i ogród.
Pozdrawiam serdecznie 8)
Już kilka razy śledziłam Twój wątek, podziwiam Twoją wiedzę i Twój sposób opisywania roślin.
Bajecznie :P
Szkoda, że znów Cię nie ma..
zaczął się sezon różany i w sumie większość z nas, nowych i niedoświadczonych różanek ma tysiąc pytań..
A Ty i Hania to jak dwie wyrocznie, dwie różane czarodziejki

mam nadzieję, że wszystko wporządku u Ciebie i niebawem znów zobaczymy Twoje cudowne róże i ogród.
Pozdrawiam serdecznie 8)