Ogród Marty cz. IV
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Martuś, zrobiłaś piękne stroiki. Ja jakoś atmosfery Świąt za bardzo nie czuję, chyba bardziej celebruję zawsze Boże Narodzenie. Najważniejsze, by pogoda dopisała, a wtedy będzie prawdziwa Wielkanoc
Całuję 
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś-przepiękne stroiki. Ten z zającem w koszyku podoba mi się szczególnie
Trochę mnie zawstydziłaś bo ja co roku też coś tam dłubię, a zawsze wysiewam owies do takiej doniczki przypominającej potłuczone jajko. A w tym roku-nic
To chyba dlatego, że tak się zafiksowałam w ogrodzie i wszelkie upiększanie domu zeszło na dalszy plan. Jutro chyba jednak poszukam jakichś mchów, gałązek brzozowych, wyciągnę z szafki koguciki na patyczkach i wykombinuję chociaż jeden stroik-na stół
Dobrze, że nie muszę Wielkanocy szykować tylko jadę do moich rodziców. My to mamy jeszcze dobrze-wszystkie Święta spędzamy u rodziców lub teściów, a że i jedni i drudzy mieszkają daleko to każdy na nas czeka z utęsknieniem
Dobrze, że nie muszę Wielkanocy szykować tylko jadę do moich rodziców. My to mamy jeszcze dobrze-wszystkie Święta spędzamy u rodziców lub teściów, a że i jedni i drudzy mieszkają daleko to każdy na nas czeka z utęsknieniem
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aniu,mój ogród ma 9 lat powstał na ugorze i tak sobie rośnie,to prawda że można się w nim schować przed światem i ja się tak chowam,łączka w koszyku jest z mchu,to mój ulubiony materiał do moich prac ,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Iwonko,u nas cały dzień leje ,mży, wieje, buro ,i ciemno ,ale może jutro będzie lepiej,dzisiaj w nocy też ma być przymrozek,buziaczki dla Ciebie
Aluś, gdzie Ty się podziewałaś ,ismenę wsadziłam do doniczki zaraz jak przysłałaś,była na oknie w pokoju i zrobiła niespodziankę,białe nie zakwitły chociaż już duże a żółta tak pięknie zakwitła dwoma kwiatami pozdrawiam i całuski dla Ciebie
Sylwio,witaj w moich skromnych progach ,a Pucek to Twój kotek?spał słodko w fotelu,ja tez się cieszę ,że jesteś u mnie,
Milenko,zrobiłam te stroiki bo koleżanka mnie uprosiła i ja od tych paczek do stroików przeszłam z marszu,a ponieważ wczoraj padało i są święta ,więc już nie mogę teraz wysyłać ,to zaraz mam inne zajęcie,a w święta ma być ładna pogoda i w pierwszy dzień świąt mamy wesele w rodzinie ,pozdrawiam Cię gorąco i buziaczki dla Ciebie
Aniu-84,jak się sprężysz to zrobisz w momencie ,może masz w ogrodzie bukszpan ,też można dołożyć ,jakieś jajeczko,pióreczko i stroik gotowy,trochę mchu i gałązek brzozy pozdrawiam i pięknych snów życzę

Iwonko,u nas cały dzień leje ,mży, wieje, buro ,i ciemno ,ale może jutro będzie lepiej,dzisiaj w nocy też ma być przymrozek,buziaczki dla Ciebie
Aluś, gdzie Ty się podziewałaś ,ismenę wsadziłam do doniczki zaraz jak przysłałaś,była na oknie w pokoju i zrobiła niespodziankę,białe nie zakwitły chociaż już duże a żółta tak pięknie zakwitła dwoma kwiatami pozdrawiam i całuski dla Ciebie
Sylwio,witaj w moich skromnych progach ,a Pucek to Twój kotek?spał słodko w fotelu,ja tez się cieszę ,że jesteś u mnie,
Milenko,zrobiłam te stroiki bo koleżanka mnie uprosiła i ja od tych paczek do stroików przeszłam z marszu,a ponieważ wczoraj padało i są święta ,więc już nie mogę teraz wysyłać ,to zaraz mam inne zajęcie,a w święta ma być ładna pogoda i w pierwszy dzień świąt mamy wesele w rodzinie ,pozdrawiam Cię gorąco i buziaczki dla Ciebie
Aniu-84,jak się sprężysz to zrobisz w momencie ,może masz w ogrodzie bukszpan ,też można dołożyć ,jakieś jajeczko,pióreczko i stroik gotowy,trochę mchu i gałązek brzozy pozdrawiam i pięknych snów życzę
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Marto wątki podglądałam,ale ,że mam internet ,który mi płata figle i to przed każdymi świętami, to nie zawsze udało mi się coś napisać. Wszystko szło w kosmos.
Zresztą dużo pracowałam w domu, jak to przed gorączką świąteczną, mało na ogrodzie, bo albo lało,albo tak zimno,że nie chciało mi się wychodzić, Jedynie przechadzałam się po ogrodzie,aby zobaczyć co kwitnie i zrobić zdjęcia. Tak w ogóle to nie mogę się obrobić z wszystkim. Tak jeszcze mam dużo do zrobienia.
Zresztą dużo pracowałam w domu, jak to przed gorączką świąteczną, mało na ogrodzie, bo albo lało,albo tak zimno,że nie chciało mi się wychodzić, Jedynie przechadzałam się po ogrodzie,aby zobaczyć co kwitnie i zrobić zdjęcia. Tak w ogóle to nie mogę się obrobić z wszystkim. Tak jeszcze mam dużo do zrobienia.
Pucek jak najbardziej mój, moje dziecko przytargało ze wsi, no i kocisko zostało. Panoszy się niemiłosiernie...ale i tak jest kochany. Pasuje do nas 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Martuś
Ślicznotki dotarły, piękne duże sadzonki, a epimedium kwitnące
Fantastyczne stroiki świąteczne, co jeden to piękniejszy
Zajączek w koszyku w wiosennym wystroju - rewelacja.
Wielkie brawa dla tak zdolnych rączek
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś Twoje stroiki są obłędne.Każdy jeden śliczny.
Jak pięknie to wygląda.Miłego słonecznego dnia.
Jak pięknie to wygląda.Miłego słonecznego dnia.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuniu taki piękny dzień się zapowiada, że pewnie już jesteś w ogrodzie! słoneczko świeci aż serce rośnie ....i kwiatki też ! Miłego dnia 
-
x-a-4
- ---
- Od: 18 maja 2010, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś jak pięknie wstało słońce,zapowiada się cudnie,to rekompensata za te ostatnie zimnisko..
Miłego dnia życzę
Miłego dnia życzę
-
koziorozec

Alu,ja też nie bardzo mogę sie odrobić i też dużo mam jeszcze do zrobienia ,najważniejsze ,że kończę z przesyłkami teraz biorę się za wystawę ,wczoraj sadziłam maliny ,dzisiaj je okopałam ,bo zarastają ,ciągle jest coś pilnego do zrobienia,pozdrawiam
Sylwio,ładny ten kotek a dzieci lubią zwierzęta,ja też mam podrzutka Murzynka i wszędzie za mną chodzi po ogrodzie i się przytula ,mam się do kogo odezwać
,pozdrawiam
Ewuniu,dziękuję, tyle miłych słów czytam
Kasiu,miło,że się podoba ,trochę mchu,gałązek, dodatki i gotowe buziaczki dla Ciebie
Marysiu,dzień był lepszy jak wczoraj ,bo nie padało i troszkę słonka wyszło,ale było chłodno,okopywałam maliny ,bo chwaściory już ruszyły szybciej jak maliny,pozdrawiam
Aniu,2834 było trochę słoneczka ,ale chłodno też było ,tylko bez deszczu,ja cały dzień w ogrodzie spędziłam,buziaczki dla Ciebie

Sylwio,ładny ten kotek a dzieci lubią zwierzęta,ja też mam podrzutka Murzynka i wszędzie za mną chodzi po ogrodzie i się przytula ,mam się do kogo odezwać
Ewuniu,dziękuję, tyle miłych słów czytam
Kasiu,miło,że się podoba ,trochę mchu,gałązek, dodatki i gotowe buziaczki dla Ciebie
Marysiu,dzień był lepszy jak wczoraj ,bo nie padało i troszkę słonka wyszło,ale było chłodno,okopywałam maliny ,bo chwaściory już ruszyły szybciej jak maliny,pozdrawiam
Aniu,2834 było trochę słoneczka ,ale chłodno też było ,tylko bez deszczu,ja cały dzień w ogrodzie spędziłam,buziaczki dla Ciebie
Koty są świetne tyle, że to powsinogi. Za to Kropek jest mi wierny i oddany 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuś moje maliny w otoczeniu chwastów niestety, ale liczę po świętach na pogodę i rzucę się w wir prac i muszę pomyśleć o ogrodzeniu dla malin bo na świeżo zagrabionej ziemi widzę kopytka
Życzę Ci spokojnej nocy 
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś źle piszesz nie wystarczy tylko ,trochę mchu,gałązek i dodatki
Tu trzeba dużo więcej bo włożyć serce i rozum.
Piękne i tyle.
Piękne i tyle.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu ależ u Ciebie już świątecznie
śliczne dekoracje zrobiłaś.... masz złote rączki 
-
koziorozec