Ogród Marty Cz.II
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty Cz.II
Mnie również zatkało, Martuniu, chyba pół lasu wywiozłaś, i jeszcze te wianuszki cud-miód-malinaApril pisze:brak mi słów podziwu
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Martuś
Piękne wianuszki, ale czy ten pierwszy to na pewno z liści dębu? Takie jakieś mało zaokrąglone się wydają
Ja dziś w lesie pozbierałam trochę orzeszków bukowych, pewnie jeść nikt nie będzie u mnie chciał, ale będzie dla ptaków na zimę

Ja dziś w lesie pozbierałam trochę orzeszków bukowych, pewnie jeść nikt nie będzie u mnie chciał, ale będzie dla ptaków na zimę
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu grzybobranie naprawdę imponujące....ależ przetworów zrobiłaś
..... i susz i inne pyszności ..... jestem pełna podziwu
Wianuszki śliczne..... piękna jesienna ozdoba
Wianuszki śliczne..... piękna jesienna ozdoba
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
O matulu, Martusiu jakie cudne wianki szczególnie ten z dębowych liści, a zresztą wszystkie cudne 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Marto
podziwiam za przetwory
a wianuszki cudowne 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja też składam hołdy
Podziwiam za pracowitość.
Podziwiam za pracowitość.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Grażynko,moje grzybobranie było tym razem średnie,w lesie bardzo sucho,nie chciało mi się tam siedzieć dłużej,więc wróciłam,prawdziwków udało mi się sporo znaleźć, natomiast podgrzybka było bardzo mało
Aniu,moja spiżarka się dopełnia,a wianuszków i wiele różnych rzeczy robię więcej jak już nie chodzę na grzyby i do ogrodu
Jolu,
miło mi to czytać
Iwonko,nie wywiozłam pół lasu bo on jest ogromny ale starałam się jak mogłam,cieszę się że podobają się wianuszki,jak spadnie śnieg to zrobię dużo rzeczy
Milenko ,to są liście dębu czerwonego,takie właśnie dęby rosną w lasach,gdzie zbieram grzyby,one są teraz pięknie wybarwione na kolor czerwony,pomarańczowo-żółty,brązowy,te długie aleje dębowe wyglądają teraz cudownie,ich liście są ostro zakończone,a dąb o liściach zaokrąglonych to dąb szypułkowy,orzeszków bukowych mam nazbierane całe pudło,bo potrzebne mi są do stroików,pozdrawiam i zapraszam
Aguś,uwielbiam chodzić po lesie zbierać grzyby ,liście,mech żołędzie,orzeszki buka,wszystko jest potrzebne i można dużo zrobić a grzybki do różnych dań są bardzo potrzebne,więc wycieczki po lesie to sprawa przyjemna i pożyteczna

Aniu,moja spiżarka się dopełnia,a wianuszków i wiele różnych rzeczy robię więcej jak już nie chodzę na grzyby i do ogrodu
Jolu,
Iwonko,nie wywiozłam pół lasu bo on jest ogromny ale starałam się jak mogłam,cieszę się że podobają się wianuszki,jak spadnie śnieg to zrobię dużo rzeczy
Milenko ,to są liście dębu czerwonego,takie właśnie dęby rosną w lasach,gdzie zbieram grzyby,one są teraz pięknie wybarwione na kolor czerwony,pomarańczowo-żółty,brązowy,te długie aleje dębowe wyglądają teraz cudownie,ich liście są ostro zakończone,a dąb o liściach zaokrąglonych to dąb szypułkowy,orzeszków bukowych mam nazbierane całe pudło,bo potrzebne mi są do stroików,pozdrawiam i zapraszam
Aguś,uwielbiam chodzić po lesie zbierać grzyby ,liście,mech żołędzie,orzeszki buka,wszystko jest potrzebne i można dużo zrobić a grzybki do różnych dań są bardzo potrzebne,więc wycieczki po lesie to sprawa przyjemna i pożyteczna
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
Marta wianki fantastyczne .też coś muszę zrobić bo owoców jesiennych masa
-
koziorozec

Iwonko.cieszę się że się podobają
Bożenko,robię co lubię
Aniu,tak już mam, uwielbiam robić przetwory i cieszę się jak mam wypełnioną spiżarnię,jak wiewiórka
Gosiu,tak mi miło ,że ty też doceniasz moją pracę,
pozdrawiam 
Bożenko,robię co lubię
Aniu,tak już mam, uwielbiam robić przetwory i cieszę się jak mam wypełnioną spiżarnię,jak wiewiórka
Gosiu,tak mi miło ,że ty też doceniasz moją pracę,
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Jakie przetwory masz jeszcze w planach?
-
koziorozec

Alinko,troszkę pomysłu i wianuszek w 5 minut gotowy,
Aguś,mam jeszcze zrobić dżem z czarnych winogron i gruszki w słodkiej zalewie z nutą goździka ,wszystko oczywiście z mojego ogrodu ,zapomniałam jeszcze o dyniach,muszę zrobić przecier dyniowy na pyszne zupy kremowe z dyni,wszystkie dynie są już ścięte przed przymrozkami i okryte kocami mam 2 góry dyń,jutro zrobię im zdjęcie

Aguś,mam jeszcze zrobić dżem z czarnych winogron i gruszki w słodkiej zalewie z nutą goździka ,wszystko oczywiście z mojego ogrodu ,zapomniałam jeszcze o dyniach,muszę zrobić przecier dyniowy na pyszne zupy kremowe z dyni,wszystkie dynie są już ścięte przed przymrozkami i okryte kocami mam 2 góry dyń,jutro zrobię im zdjęcie
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
noooooooo- te góry dyń to chyba muszę zobaczyć
- kesza
- 100p

- Od: 16 lip 2010, o 08:47
Cudny ciepły piec, pachnące grzybki i spiżarnia pełna lata - masz mały raj na ziemi 
Pozdrawiam,
Edyta
Edyta
- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
Ale grzybków
oj masz Ty wszelakie zdolności aż zazdroszczę
A spiżarnia u Ciebie chyba ogromna ? tyle pyszności musi pomieścic
A spiżarnia u Ciebie chyba ogromna ? tyle pyszności musi pomieścic