Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p
Od: 12 cze 2012, o 10:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Post »

Kasiu ;:196 fajnie ;:215 a poprzedni post edytowałam ,,,idę...... :heja
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p
Od: 18 paź 2012, o 22:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ja lidziocha nie mam w ogóle u siebie :(
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
Nolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2012, o 09:54

Post »

U mnie jest, ale daleko. Za jakieś dwa miesiące będę miała w miarę blisko, ale w L ceny kwiatków nie są takie przystępne jak w B :(
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Byłam w Bedronce ! ale grudników nadal nie ma a chciałam poogladac chociaż moze jakis kolorek ,którego nie mam by sie znalazł i by ładnie rozkwitł u mnie ..bo moje niestety juz przekwitają ;:145
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

Ja byłam wczoraj w "mojej B",były cudne storczyki i różne ale zostałam zbesztana przez córkę,że w domu już oddychać nie ma czym bo same badyle wszędzie,no ale czyż nie dzięki badylom między innymi mamy czym oddychać???-nie rozumiem jej ;:224 :;230 w każdym razie spuściłam uszy po sobie i potulnie opuściłam stoisko kwiatowe...
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Na pocieszenie wstawię fotki nowości,które dostałam w tym tygodniu :tan

od Dorotki

Obrazek

od Edytki

Obrazek

Izuniu ja w poniedziałek kupiłam Miltonię a wczoraj wieczorem znalazłam jeszcze z tyłu za resztkami cytrusów i pachirek Dendrobium ;:oj ;:oj ;:oj sprzedawczyni jakaś pewnie zwróciła bo stał też jakiś 1 fiołek przekwitnięty i zaschnięty ,a nawet 1 guzmania też już z zieleniałym kwiatem [kilka dni temu ich nie było :shock: ]
oto rozkwitająca Miltonia i Dendrobium ....:wink:

Obrazek

Obrazek
Tu razem z zamioculcasem,jednym z pięciu jakie mam, którego wypatrzyła przedtem Arletka

Obrazek
Arletko za jednym zamachem wstawiam inne dla Ciebie..te 3 są o wiele większe ;:196

Obrazek
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Iwonko,tak dobijaj mnie ;:145 :;230
Śliczne,z tego wszystkiego mam ochotę zaraz się zebrać do tej mojej B,może jeszcze coś zostało???
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Izuś kochana ja to miałam gulke w gardle jak sąsiadka mi mówiła,ze dzień wczesniej Miltonie były z 6-cioma pędami i inne kolory :shock: :shock:
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Iwonko śliczne ta twoja Miltonia ;:138 i Dendrobium też w mocnym kolorku ;:oj .
Przesyłki niech ci się ładnie przyjmą i zdrowo rosną ;:80 .
Ja w biedronce będę w niedziele po baseniku...zacznę chyba odliczać godziny, nie mogę się doczekać, w ubiegłym tygodniu była tylko ususzona kawa. A że w niedziele mam imieninki to małżonek nie zaprotestuje choćbym 5 chciała kupić :;230 :;230
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OOOOO a ja mam urodziny :heja :heja -dzięki za podpowiedź :lol: ,przynajmniej nie bedą burczeć
poszukuję ,sprzedam
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Jak cudne te zamio-cośtam :;230 Nie znam nawet nazwy.
A co do grudników, to u nas w biedronce są czerwone, różowe i biale. Wczoraj dwa sobie kupilam na pocieszenie.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Iwonko, Ty to masz dopiero talent do kwitnących roślinek ;:oj ;:oj ;:oj
No a nowe storczusie po prostu cudo ;:oj
Awatar użytkownika
Paula15
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 16:15

Post »

Piękna miltonia- ja mam z tego samego źródła białą z jednym kwitnącym i dwoma zapączkowanymi pędami :D
IkaD pisze:Byłam w Bedronce ! ale grudników nadal nie ma a chciałam poogladac chociaż moze jakis kolorek ,którego nie mam by sie znalazł i by ładnie rozkwitł u mnie ..bo moje niestety już przekwitają ;:145
Jak byłam w biedronce to u mnie też ich nie było, a byłam w tym samym dniu co wystawiali kwiaty, więc chyba w bardzo szybkim tempie poszły :wink:
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Witaj u mnie Paulinko :wit kochanie ja do Biedronki to chodzę juz od środy bo czasem przywoża kwiaty dzień wczesnie a czasem nawet dwa..miały być w czwartek według gazetki i byłam przed południem i wieczorem ok 18.00 nie było,no i dzisiaj też nie było a to juz przegięcie :evil: pytałam nawet w kasie i powiedziała mi jedna ,że nie było i nie wiedzą kiedy przywiozą ;:222 coś się psuje w tej naszej B

Teresko kochana dziękuję za odwiedzinki i miły komentarz ;:196 ja te kwitnące po prostu bardzo lubię a one chyba mnie :;230

Dorotko dzięki ,,zamiokulkasy pokochałam 2 lata temu za ich błyszczące ciemnozielone liście,za ich pokrój i za tę łatwość przystosowania sie ..bardzo niekłopotliwe rośliny :D a grudniki może w końcu jutro będą u mnie to mam nadzieję,że upoluję jakiś nowy kolorek :wink:

Izuniu ,żeby tylko jeszcze były jakieś ładne egzemplarze :) trzymam kciuki i przyjmij już przed... Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe ,samych pięknych kwitnień oraz radości i uśmiechu każdego dnia ;:168 ;:196 ;:196

Kasiu dziękuję w imieniu kwiatków,ciekawe co też upolujesz bo jeszcze nie wiadomo jakie kwiaty będą w B ..ja tez tam zajrzę w niedzielę bo tę minioną przegapiłam i w poniedziałek były resztki..chociaż i tak się cieszę.
Oj Kasieńko ,żeby były u Ciebie pięknotki same to prezent imieninowy od M będzie superowy ;:215 :;230
Zapowiadam się na impezkę :tan
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko...ale dostałaś śliczności....ja jak widzę paczuszkę to zaraz mam banana na gębie...i przypływ sił niezbadany... :;230

Zamiokulkasy cudowne...nie będziesz ich przesadzać??? ;:224 chyba mają ciasnawo... :tan

Na storczyki to tylko popatrzę sobie i powzdycham ;:3 ... ja zostałam bez żadnego...oprócz małego oncidium zakupionego od Patrycji....marzę,że zakwitł kiedyś... ;:108

Wsadziłaś już te prezenty...?
Ja sterczę przy garach..... ;:65
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”