Witaj u mnie
Paulinko 
kochanie ja do Biedronki to chodzę juz od środy bo czasem przywoża kwiaty dzień wczesnie a czasem nawet dwa..miały być w czwartek według gazetki i byłam przed południem i wieczorem ok 18.00 nie było,no i dzisiaj też nie było a to juz przegięcie

pytałam nawet w kasie i powiedziała mi jedna ,że nie było i nie wiedzą kiedy przywiozą

coś się psuje w tej naszej B
Teresko kochana dziękuję za odwiedzinki i miły komentarz

ja te kwitnące po prostu bardzo lubię a one chyba mnie
Dorotko dzięki ,,zamiokulkasy pokochałam 2 lata temu za ich błyszczące ciemnozielone liście,za ich pokrój i za tę łatwość przystosowania sie ..bardzo niekłopotliwe rośliny

a grudniki może w końcu jutro będą u mnie to mam nadzieję,że upoluję jakiś nowy kolorek
Izuniu ,żeby tylko jeszcze były jakieś ładne egzemplarze

trzymam kciuki i przyjmij już przed... Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe ,samych pięknych kwitnień oraz radości i uśmiechu każdego dnia
Kasiu dziękuję w imieniu kwiatków,ciekawe co też upolujesz bo jeszcze nie wiadomo jakie kwiaty będą w B ..ja tez tam zajrzę w niedzielę bo tę minioną przegapiłam i w poniedziałek były resztki..chociaż i tak się cieszę.
Oj Kasieńko ,żeby były u Ciebie pięknotki same to prezent imieninowy od M będzie superowy
Zapowiadam się na impezkę