Ogródek AGNESS cz. 10
- bodzia3012
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Agnieszko ale śliczne widoki , tylko się rozmarzyć

- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe widoki
Musze w końcu namówić rodzine na wyprawę w tamte okolice
Musze w końcu namówić rodzine na wyprawę w tamte okolice
Agnieszko cudowne widoki,
Szkoda że ......" niestety nie zawsze jest czas, na dalsze spacery i podziwianie piękna jakie nas otacza
" Jakoś obecnie ludzie zaganiani, nie mają czasu przystanąć i rozejrzeć się wkoło.
A w ogrodzie u ciebie jeszcze zieleń - u mnie niestety drzewa już bez liści. Ale młodziutkie jeszcze to może dlatego. Ale przebarwione były cudnie- zwłaszcza miłorząb i tulipanowiec. Skalniaczek u mnie w fazie projektu -w przyszły weekend miały ruszyć prace, ale tak się zastanawiam czy nie za dużo cienia
Twój skalniak skąpany w słoneczku jest cudowny. 
A w ogrodzie u ciebie jeszcze zieleń - u mnie niestety drzewa już bez liści. Ale młodziutkie jeszcze to może dlatego. Ale przebarwione były cudnie- zwłaszcza miłorząb i tulipanowiec. Skalniaczek u mnie w fazie projektu -w przyszły weekend miały ruszyć prace, ale tak się zastanawiam czy nie za dużo cienia
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agniesiu twoje niedzielne fotki z okolic skąpane w słońcu, jak ja uwielbiam taki widoki.
Cudna, złota jesień.
Jezioro Białe jakże zupełnie inne, jak w pełni sezonu.
Miałaś wspaniałą wycieczkę.
U nas w sobotę nawet było dość przyjemnie i ciepło, ale niedziela pochmurna i zimna.
Cudna, złota jesień.
Jezioro Białe jakże zupełnie inne, jak w pełni sezonu.
Miałaś wspaniałą wycieczkę.
U nas w sobotę nawet było dość przyjemnie i ciepło, ale niedziela pochmurna i zimna.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś zdjęcia powalające,a widoki w realu pewnie jeszcze bardziej bajeczne.
U nas też nie ma grzybów,teraz juz jedynie gąski.Zresztą one pojawiają się tak naprzemiennie,ubiegły rok był obfity w czarne łebki to w tym roku odpoczywają.
U nas też nie ma grzybów,teraz juz jedynie gąski.Zresztą one pojawiają się tak naprzemiennie,ubiegły rok był obfity w czarne łebki to w tym roku odpoczywają.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja w Okunince bywam regularnie i zawsze tam z chęcią wracam. To jedno z czystszych miejsc w kraju.
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Piękne widoki, jeden z nich powędrował na mój pulpit- taki sliczny 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Maryniu faktycznie Jezioro Białe to wspaniałe miejsce wypoczynku dla całej rodziny....maluszki nie mają prawa się nudzić....oprócz wody i plaży jest mnóstwo atrakcji skierowanych właśnie dla nich
Bożenko, prawda
piękny jest nasz kraj
Dorotko na pewno bylibyście zadowoleni z wypoczynku w tych rejonach....jest spokój, cisza, pełen relaks .....sielsko anielsko
Aniu i miłorząb i tulipanowiec cudnie się przebarwiają, szkoda, że już listki opadły.....u mnie jakoś nie chcą się przebarwiać obawiam się, że zanim to zrobią to opadną
Co do skalniaczka, jest sporo roślinek skalnych , które lubią cieniste miejsca , no skalnica cienista, skalnica Arendsa....więc to nie jest zły pomysł z tym skalniaczkiem
Tajeczko faktycznie teraz jeziorko sprawia wrażenie zupełnie innego niz w pełni sezonu....jest cisza spokój, wymarzone miejsce na rodzinne spacerki, a nawet na rodzinnego grillka
Cudownie, ze pogoda dopisała w weekend, kiedy byliście w ogródku
Małgosiu , no niestety jesień strasznie sucha i w lesie ściółka wysuszona....nie było zbyt dużych szans na grzybki w tym roku....mam nadzieję, ze przyszły rok będzie bogatszy pod tym względem.....
Wandziu zgadza się, Jezioro Białe słynie z czystej, przejrzystej wody
Jak czytam często tu przyjeżdżasz, więc mam nadzieję, że mnie odwiedzisz przy kolejnej wizycie w tych stronach
Mariolu bardzo się cieszę, ze pokazane przeze mnie widoczki spodobały Ci się
Bożenko, prawda
Dorotko na pewno bylibyście zadowoleni z wypoczynku w tych rejonach....jest spokój, cisza, pełen relaks .....sielsko anielsko
Aniu i miłorząb i tulipanowiec cudnie się przebarwiają, szkoda, że już listki opadły.....u mnie jakoś nie chcą się przebarwiać obawiam się, że zanim to zrobią to opadną
Co do skalniaczka, jest sporo roślinek skalnych , które lubią cieniste miejsca , no skalnica cienista, skalnica Arendsa....więc to nie jest zły pomysł z tym skalniaczkiem
Tajeczko faktycznie teraz jeziorko sprawia wrażenie zupełnie innego niz w pełni sezonu....jest cisza spokój, wymarzone miejsce na rodzinne spacerki, a nawet na rodzinnego grillka
Cudownie, ze pogoda dopisała w weekend, kiedy byliście w ogródku
Małgosiu , no niestety jesień strasznie sucha i w lesie ściółka wysuszona....nie było zbyt dużych szans na grzybki w tym roku....mam nadzieję, ze przyszły rok będzie bogatszy pod tym względem.....
Wandziu zgadza się, Jezioro Białe słynie z czystej, przejrzystej wody
Mariolu bardzo się cieszę, ze pokazane przeze mnie widoczki spodobały Ci się
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, chciałam się przywitać po dłuższej nieobecności
Wypadek samochodowy skutecznie mnie wyeliminował na jakiś czas z forumowego życia...
Widoczki jak zwykle piękne
Widoczki jak zwykle piękne
Moniko mam nadzieję, że wrócisz szybko do zdrowia.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Agness, odwiedzę cię z najwyższą przyjemnością. Oczywiście dopiero w przyszłym sezonie 
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Uleńko, niestety, to trochę potrwa... Miałam juz złamane wszystkie żebra, to co najmniej pół roku bólu...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś , no wiem kochana o Twoim wypadku, czytałam o nim u Ciebie. Strasznie Ci współczuję....mam nadzieję, że już jest dużo lepiej i że najszybciej jak to możliwe wrócisz do zdrówka 
Wandziu bardzo się cieszę, jesteśmy umówione
Wandziu bardzo się cieszę, jesteśmy umówione
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Piękne kompozycje z nieba, wody i drzew
Te elementy wzajemnie się przenikają, uzupełniają, harmonizują. Na Twoich fotkach krajobrazy są bardzo nastrojowe 
Skalniak przepiękny, jest co podziwiać. Okolice, w których mieszkasz są niezwykle urokliwe, cudowne widoki, zdjęcia z lasem i jeziorem są tak piękne, że można się nimi zachwycać bez końca.