Mój ogródek - Dorota T. cz.1 - 2007r
Witaj Karolinko!KarolinaL pisze:O, nareszcie ktoś kto lubi też zimne pory roku, witam w klubie!Dorota T. pisze:Ja lubię wszystkie pory roku, wiem to dziwactwo, ale nawet zima mi nie przeszkadza.![]()
![]()
![]()
W końcu wszystkie pory roku mają swoje wady i zalety, a dla mnie najlepsze jest właśnie to, że się zmieniają. Teraz trochę mi szkoda lata, zwłaszcza w ogrodzie, ale jesień też jest piękna
Każda z nas ma coś z pór roku i zmienną jest.

Coś dla zimolubnych.

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko, przepiękne widoczki , taka prawdziwa złota jesien , nawet czuć na zdjęciach ciepelko
Bardzo lubię bywać w Twoim ogrodzie.

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Witaj Danusiu!danutalec pisze:Masz się czym pochwalić ;:106![]()
DOROTKO-utrzymanie takiego ogrodu kosztuje dużo pracy i wolnego czasu.PEWNIE NIE PRACUJESZ ZAWODOWO ?
POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE I ZYCZE ZDROWIA IDUZO SILY.DANA
Dziękuję za pochwały i życzenia.

Obecnia w zawodzie nie pracuję, ale z tego złego sama sobie jestem kierownikiem i pracownikiem.

Pozdrawiam.
Anetko dziękuję za odwiedziny.AnaM pisze:Dorotko ja zawsze chętnie zaglądam do Tojego ogrodu i podziwiam Twoje osiągnięcia. Co do trzmieliny to nie widziałam takiej, ja mam trzy odmiany ale takiej to nawet nie spotkałam. Wybiorę się na wiosnę na poszukiwania do szkółek, już mam przygotowaną listę, co kupić. Kaskę tylko odkładać trzeba, ponieważ lista jest długa i na pewno jeszcze coś dopiszę podczas zimowych wieczorówAsteriskus jest na pierwszym miejscu
Pozdrawiam i proszę o kolejne zdjątka.
Trzmieline kupiłam w tym roku w OBI.
Listę też sobie robię, ale do domu wracam z listą i innymi roślinami itd., itp. .

Zdjęcia w innym terminie, może jeszcze znajdę coś ciekawego do pokazania.

Pozdrawiam.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko mam berberysa Helmond pillar ale jakiś taki zielonkawy jest 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dorotko, przejrzałam zaległe strony, wpisy i zdjęcia. Wiem , że się powtórzę , bo powiedzieli to samo inni , trudno, powiem jeszcze raz : skalniak cudny ! Rozchodniki i Rojniki - cudne ! Trzmieliny, Hebe, Dalie, ... "Oszronione" zdjęcia udały Ci się wspaniale -oj, chyba za dużo tych pochwał ? Ale są w pełni zasłużone.
Twój ogród uważam za jeden z najciekawszych i najbardziej wysmakowanych na forum
Twój ogród uważam za jeden z najciekawszych i najbardziej wysmakowanych na forum