Dziś widzę kumulacja nowych nabytków
Widoki na działkę ;) i nie tylko
Re: Widoki na działkę ;) i nie tylko
Jolu, już drugi raz pisałem posta u Ciebie, patrzę a tu nic, nawet lukałem do swoich postów wysłanych i śladu nie ma, a nawet wczoraj tyle się tu o twoich nowych magnoliach naprodukowałem
no ale napisze raz jeszcze
spore już okazy, więc dobrze trafiłaś, jeszcze w pączkach to i załapiesz się na kwiaty w tym sezonie
z modrzewiem to może zrób zdjęcie w kilu odsłonach, tak by lepiej było widać granice z podkładką, ale powiem Ci, że widziałem nie raz już okazy gdzie ten pokrój był tak nieregularny, że tu może nie ma się co martwic na zapas
przynajmniej widać go, bo za moim trzeba ganiać z lupą
ale miałaś radochę pewnie na widok tego kartonika różności 
- kasiatt
- 200p

- Od: 16 lut 2011, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu
Zakupy super i też dołączam do pochwał białej forsycji
A już clematisy mnie powaliły na kolana, ja jednak strasznie niezdecydowana jestem.
Ale skorzystam z tego namiaru.
Zakupy super i też dołączam do pochwał białej forsycji
A już clematisy mnie powaliły na kolana, ja jednak strasznie niezdecydowana jestem.
Ale skorzystam z tego namiaru.
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie no biała forsycja powalwajaca!!!Tez chcę
biegnę szukać ,bo niestety żólta mi sie nie komponuje
Barwinki juz zamóiłam czekam na paczuszkę .Piękne widoczki!!!

Barwinki juz zamóiłam czekam na paczuszkę .Piękne widoczki!!!
marzenia się spełniają! Dana
Ho, ho, Jolu! Ależ kolorowo będzie. Ciekawe te odmiany clematisów kupiłaś
Podobają mi się zwłaszcza te pełne 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś Clematisy naprawdę ogromne i jakie piękne odmiany
Wysadzasz je już do ogródka, czy jeszcze troszkę czekasz 
- ZbigniewG

- Od: 3 cze 2010, o 18:42
- Sure

- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też się przymierzałam do tej białej "forsycji", pięknie wygląda. Ale sobie na razie dałam spokój, nie mam miejsca na nią. A jak się sprawuje, czy szybko rośnie?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łukasz prawdę mówiąc nieco szalałam w długie zimowe wieczory
Pauluś napisałam na pw.
Twoje będą z pewnością też duże. Takie po prostu sprzedaje e-clematis, najważniejsze, ze tez zgodne odmianowo/ A wczoraj dowiedziałam się, że Tesco są drabinki, muszę zajrzeć.
Margosiu, z pudła to bym jednak wyjęła. Moje po otwarciu musiałam podlać, bo lekko klapły podczas podróży. Te na fotce są przed polaniem
Marku, znaczy z bajki o kłapouchym
też kiedyś byłam z tej bajki, teraz czas egzaminów już nastał. Maluszek grzeczny?
Sylwek, powiem więcej, magnolie właśnie zaczynaja rozwijać pąki, a jeszcze sporo ich zostało. Mam problem z poszukiwaniem osłoniętego miejsca, widziałeś moją cieniówkę
Pomyślałam, ze przez pierwsze lata zrobie im parawanik z konstrukcją z metalowych prętó. Zostało trochę z konstrukcji fundamentowych.
Z Krejci'm czekam, a jakże. Fotek nie cykam, bo tylko lotem błyskawicy ogródek oglądam. Ale .... jutro wolne i ma byc ładnie, więc pewnie coś się zdaży. Muszę wysadzić część donic, bo ciasno się robi
Kasiu zamawiaj śmiało, to sprawdzony sprzedawca, kolejny raz mam od niego clemki, a widziałaś , jak kwitły ubiegłoroczne? Kilka wspominkowych ... w jedynie słusznych kolorkach

Dana, nie napisałam, że wraz z clemkami sadzonka barwinka gratis przyszła
U mnie barwinki rosna właśnie w nóżkach clemków. Jeśli szukasz biało obsypanych ciekawostek to moze jeszcze kuzynka fioletowe kalikarpy Calicarpa japonica Leucocarpa ??? Zerknij tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=33&t=39509 .
Anetko właśnie pełne głównie zakupiłam w tym roku. Zdaje sobie sprawę, że pełne może być pierwsze kwitnienie.
Agusia nie wkopuję, czekam na poprawę pogody.
Zbyszku dziękuję pięknie, oj zabiegana jestem. Ale czuje się zobowiązana i wstawię taką fotkę:

Łukasz, najładniejsze to są jej ciapate listki.
Marzanko forsycja miała szansę na ładniejsze kwitnienie, jednak w ubiegłym roku rosła na trasie biegowej mojego psa i .... jakoś tak drastycznie straciła największą gałązkę
Agatko moja rośnie za wolno
Pauluś napisałam na pw.
Twoje będą z pewnością też duże. Takie po prostu sprzedaje e-clematis, najważniejsze, ze tez zgodne odmianowo/ A wczoraj dowiedziałam się, że Tesco są drabinki, muszę zajrzeć.
Margosiu, z pudła to bym jednak wyjęła. Moje po otwarciu musiałam podlać, bo lekko klapły podczas podróży. Te na fotce są przed polaniem
Marku, znaczy z bajki o kłapouchym
Sylwek, powiem więcej, magnolie właśnie zaczynaja rozwijać pąki, a jeszcze sporo ich zostało. Mam problem z poszukiwaniem osłoniętego miejsca, widziałeś moją cieniówkę
Z Krejci'm czekam, a jakże. Fotek nie cykam, bo tylko lotem błyskawicy ogródek oglądam. Ale .... jutro wolne i ma byc ładnie, więc pewnie coś się zdaży. Muszę wysadzić część donic, bo ciasno się robi
Kasiu zamawiaj śmiało, to sprawdzony sprzedawca, kolejny raz mam od niego clemki, a widziałaś , jak kwitły ubiegłoroczne? Kilka wspominkowych ... w jedynie słusznych kolorkach

Dana, nie napisałam, że wraz z clemkami sadzonka barwinka gratis przyszła
Anetko właśnie pełne głównie zakupiłam w tym roku. Zdaje sobie sprawę, że pełne może być pierwsze kwitnienie.
Agusia nie wkopuję, czekam na poprawę pogody.
Zbyszku dziękuję pięknie, oj zabiegana jestem. Ale czuje się zobowiązana i wstawię taką fotkę:

Łukasz, najładniejsze to są jej ciapate listki.
Marzanko forsycja miała szansę na ładniejsze kwitnienie, jednak w ubiegłym roku rosła na trasie biegowej mojego psa i .... jakoś tak drastycznie straciła największą gałązkę
Agatko moja rośnie za wolno
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Hello!!!Pieknotki mam dwie od zeszłego roku
,ale fioletowe musze nabyc białe bo wyglądaja rewelacyjnie
Barwinka mam tylko jednego, ale ma biało zielone listki całkiem dekoracyjny muszę go troche namnozyć
Powojniki masz cudowne ja też mam kilka ,ale chyba nie az tak duzo będę podglądała Twoje!!

marzenia się spełniają! Dana
Ładniusie powojniki... ale mnie się nie trzymają... chyba 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś ten na 4 fotce to prawdziwa piękność, zdradź proszę jak ma na imię 
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Jola, jak się zwie ten na 4 zdjęciu, gdzieś mi się kołacze po głowie i nie mogę skojarzyć 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dana, też mam dwie calicarpy, ale coś marnie startują po zimie, chociaż były okopczykowanie i osłonięte
Biała jest cioekawa prawda?
Z barwinków ciekawy jest też pokazywany przeze mnie Illumination, ten z nbardziej zółtymi listkami. W rzeczywistości wyglada zjawiskowo.A powojniki warte zainteresowania
Gorzatko tak dużo miejsca przy szopie
jakaś drabinka i clematisik może
Wyobrażasz sobie taka ozdobę obsypaną kwiatami
Aguś, Dorotko coś mi się wydaje, że to Gipsy Queen
Z barwinków ciekawy jest też pokazywany przeze mnie Illumination, ten z nbardziej zółtymi listkami. W rzeczywistości wyglada zjawiskowo.A powojniki warte zainteresowania
Gorzatko tak dużo miejsca przy szopie
Aguś, Dorotko coś mi się wydaje, że to Gipsy Queen
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
ja wlasnie tego nie lubiam w forsycjach ,ze po kwitnieniu nic szczegolnego taka kupa lisci
a ta GOLD FLAMEto zupelnie inna bajka.....
slicznotka na caly sezon
a ta GOLD FLAMEto zupelnie inna bajka.....
slicznotka na caly sezon