Mój ogrodowy zakątek- Priam
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przemku-w sprawie cebul zimowitów pisałam do moda Xipe,odpisał bardzo szybko, cennik będzie w lipcu 2010,a co będzie to już sam u Niego zobacz, piękny wybór.Ja zamierzam kilka zamówić.A wąskolistnego dostanę od Amby, która ma takie od dawna i może mi dać.
Mój samodzielnie zasadzony pierwszy w życiu już wylazł, pokazałam w Rabatkach.Bardzo mnie cieszy.
Czy to zwierzątko z Chin to panda olbrzymia?
Mój samodzielnie zasadzony pierwszy w życiu już wylazł, pokazałam w Rabatkach.Bardzo mnie cieszy.
Czy to zwierzątko z Chin to panda olbrzymia?
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Marcinie ;) niecierpliwy jesteś
Poniżej masz fotki na które czekasz.
Ewo - jeśli w lokalnych sklepach nie znajde zimowitów to wiem, ze na cebule.pl są odmiany: Waterlily i Album.
Widzę, że wskazówka była jednoznaczna
Poniżej głowa Pandy wielkiej
Moniko - liczę na to, ze wiosną będzie jeszcze wspanialej.
Krokusowy PTAK
- tak jak obiecałem i chciałem stworzyłem kompozycję w kształcie ptaka (rajskiego ptaka).

\

Krokusowa PANDA WIELKA
- ta kompozycja powstała spontanicznie. Kupiłem krokusy i stworzyłem głowę mojego ulubionego ssaka. Panda wielka jest symbolem WWF, organizacji która walczy w celu Ochrony przyrody.

Czy wygląd kompozycji będzie taki sam jak założyłem czy nie
Przekonamy się na przełomie marca i kwietnia.
Nawet jeśli okaże się, że nic z tego nie wyjdzie to zawsze pozostanie mi plama barwna

Ewo - jeśli w lokalnych sklepach nie znajde zimowitów to wiem, ze na cebule.pl są odmiany: Waterlily i Album.
Widzę, że wskazówka była jednoznaczna
Moniko - liczę na to, ze wiosną będzie jeszcze wspanialej.
Krokusowy PTAK
- tak jak obiecałem i chciałem stworzyłem kompozycję w kształcie ptaka (rajskiego ptaka).

\

Krokusowa PANDA WIELKA
- ta kompozycja powstała spontanicznie. Kupiłem krokusy i stworzyłem głowę mojego ulubionego ssaka. Panda wielka jest symbolem WWF, organizacji która walczy w celu Ochrony przyrody.

Czy wygląd kompozycji będzie taki sam jak założyłem czy nie
Nawet jeśli okaże się, że nic z tego nie wyjdzie to zawsze pozostanie mi plama barwna

- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Przemku !
Ale fajnie wymyśliłeś zwierzaki z krokusów ! Fajnie, że obłożyłeś z powrotem trawą.
Ciekawe, jakie będą kolorki.
Piękne, cudne te j. fioletowe mieczyki, super szałwia Luna, sam z nasion wyhodowałeś ?
Dalia z ciemnymi liśćmi też mi się podoba, czy to ''Bishop of Llandalf'', czy jakoś podobnie ?

Ale fajnie wymyśliłeś zwierzaki z krokusów ! Fajnie, że obłożyłeś z powrotem trawą.
Ciekawe, jakie będą kolorki.
Piękne, cudne te j. fioletowe mieczyki, super szałwia Luna, sam z nasion wyhodowałeś ?
Dalia z ciemnymi liśćmi też mi się podoba, czy to ''Bishop of Llandalf'', czy jakoś podobnie ?
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Twoje kolory są rozbrajające! tyle ciepła, mieczyki cudowne! A panda jest przekochana, bardzo jestem ciekawa efektu, na pewno siepodzielisz 
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka