Może dzisiaj przyjdzie przesyłka i zobaczymy co będzie .
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
Skoro juz płaciłyście macie dowód przelewu . Skoro oni nie maja mozliwości sprawdzenia co dla mnie jest kompletna bzdurą to trzeba było wyslac faksem wasz dowód wplaty.
Bałagan to malo powiedzane
A zmuszanie do dokonania wplaty za pobraniem jest w tym przypadku nadużyciem.
To moje zdanie. W internecie kupuję już wiele lat i to różne rzeczy i nie zdarzylo się nigdy żeby ktoś zmuszał mnie do takiego rozwiązania. To bardzo nieprofesjonalne podejście.
Bałagan to malo powiedzane
A zmuszanie do dokonania wplaty za pobraniem jest w tym przypadku nadużyciem.
To moje zdanie. W internecie kupuję już wiele lat i to różne rzeczy i nie zdarzylo się nigdy żeby ktoś zmuszał mnie do takiego rozwiązania. To bardzo nieprofesjonalne podejście.
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No własnieAska pisze:Z jakiej racji płacić za towar, za który się już zapłaciło! Trzymam wszystkie przelewy, a domagać się swoich praw potrafię. Nie daj się Gieniu! Powoli sprawa się wyjaśni, uprzedź, że będą mieli antyreklamę na największym forum ogrodniczym i pół mniej zamówień
. Ruch, jaki mają obecnie wygenerowało to forum - i jak szybko zyskali nowych klientów, tak szybko mogą ich stracić.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Sabino ja kupuję na alegro i 2 razy byłam niezadowolona.A ta firma myślę że że jest uczciwa tylko mają jakiś bałagan albo jakiegoś pracownika niekompetentnego .roslynn pisze:Właśnie chciałam się skusić na jakieś roslinki z allegro, i teraz mam pietra.
Co prawda nigdy nie miałam kłopotu z przesyłkami ale też nigdy nie zamawiałam roślin, zawsze tylko książki.
Jeszcze zobaczę.
Musi to być paskudny stres .
Pozytywnego załatwienia sprawy życzę:)
odstresuję się jak dostanę przesyłkę .
Genia
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko dzięki mam nadzieję że oczko będzie super jak już zagospodaruję .Mąż krzywi się mówi że zajmuje się głupotami a poważna praca leży ,chyba po raz pierwszy buntuje się.
Asiu mam nadzieje że dostaniesz bez wpłacania nie tak jak ja,musiałam odesłać zamówieni
A co to za firma aniawoj co ma w sprzedaży
Asiu mam nadzieje że dostaniesz bez wpłacania nie tak jak ja,musiałam odesłać zamówieni
A co to za firma aniawoj co ma w sprzedaży
-
x-d-a