Tylko popatrzcie na TO Gabisiowe cudo ...

Dziękuję, dziękuję!! Mam za jakiś czas się przypomnieć?Gabriela pisze:Rybko, oczywiście, jedna gałązka czy dwie nie robi różnicy.MałaRybka pisze:Gai, piękny ogród, cudne niebo
Chciałabm zapytac czy mogłabym uśmiechnąć się do ciebie o ukorzenioną gałazkę hibiskusa, którego pokazałaś na stronie 40 wątku? Nie wiem czy to odpowiedni czas na przycinanie i ukorzenianie?
Oby się tylko ukorzeniły.

Reniu, piękne dzięki !reniazt pisze:No Gabrysiu ten hibiskus o pełnych kwiatach toż to klejnot w ogrodzie.

Faktycznie Bogusia, kwiaty ma blisko osadzone.bogusia177 pisze:Reniu zgadzam się z Tobą ,a jak ładnie wygląda ,bo nie dosyć ,że jest pełny to jeszcze kwiaty są skupione obok siebie -ładnyreniazt pisze:
No Gabrysiu ten hibiskus o pełnych kwiatach toż to klejnot w ogrodzie.

Haniu, specjalnej odżywki nie mam, dostaje to co inne kwiaty.Hanka 1 pisze:Witam Gabryś
Hibiskus za mało powiedziane ładny on jest cudowny,co ty Gabi mu dajesz,że tak pięknie kwitnie

Nie wiem Bogusia gdzie z tym jechali, myślę że gdzieś na poligon.bogusia177 pisze:Gabi myślę że koło mnie nie jadą , bo niech by tak ......ale dobrze że wszystko się dobrze skończyło :P