Taką pracę dzisiaj jeszcze robiłam

I jeszcze nie wiem czy go skończyłam
christinkrysia -Kryniu Miło i ,że zajrzałaś do mnie
Dziękuję za te wszystkie pozytywne słowa, opinie.
Te wysepkowe rabaty to tak rozbijają trawnik i urozmaicają ogród.
Hortensja dębolistna jest może już i wielka. Ale cudna i wytrzymała. U mnie przecież zimy srogie. I daje radę
Cieszę się bardzo, że taki mały sielski widoczek znad stawu ci się spodobał
Pozdrawiam cieplutko
jonatanka-Asiu Oj latka lecą.I niektóre roślinki już podrosły znacznie. I dębolistna ma już kilka latek. Cieszę się ,ze ją mam.
jeżówki rosną. Jedne lepiej, drugie gorzej. Ale nie mam jakieś mocarnej. No chyba,że białą.Ale odmiany nie znam.
sauromatum Hmm a są pustynniki miniaturki ?? Nie mam pojęcia jaki mój jest.
Hortensję dębolistną posadziłałm maleńką( taka dostałam w prezencie ) Tylko pierwszy rok ją okryłam. A potem już wcale.
Zimy u mnie bywają srogie.W tym roku kilka dni było po - 25. I daje radę jak widać. Bez niczego.
Żółtych liliowców mam chyba z 5.Ale chyba żaden nie jest mocno pachnący.
marta64-Martuniu Dziękuję bardzo , za te miłe, pochlebne słowa.

Jutro pochwałę roślinki, niech dalej ładnie rosną.
O tak królowa Fiona pilnuje swoich włości i to bardzo.
Wczoraj mi przyniosła na taras kreta. Chyba go upolowała. Ale niestety nie żył. Rano go do lasu wyniosłam.
Pozdrawiam i ja serdecznie.A wolnego czasu przydałoby się więcej.
korzo_m-Dorotko Dziękuję bardzo. Ja bardzo lubię kolorowe ogrody .I liliowce też.
Przypomniało mi się, że o Fionę się dopytywałaś i jeszcze ktoś, to cyknęłam jej fotkę
Ta pełna gipsówka to wieloletnia. Kupiłam ją kiedyś na jakimś kiermaszu. Jaka to ona jest to nie wiem. Ale kilka ładnych lat rośnie dobre, zimy znosi. A to najważniejsze . Dziękuję , dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Dobranoc. Jutro już do was zajrzę