Witam bardzo serdecznie wszystkich miłych gości
Wczoraj podlało mi ogródek ,dzisiaj również i bardzo się cieszę odpadł wężowy aerobik ,ale za to było musztra
padnij, powstań i dodatkowo rzut w dal
. No cóż coś za coś, ale wolę te musztrę od aerobiku ne tylko ja, rośliny również zaraz wszystkie są bardzo zadowolone.Róże masowo zbierają się do powtórki pierwsza oczywiście moja bogini Aphrodite
i Eyes for you zbiera sie też Anisade, a Hansestadt Rostock wciąż kwitnie paroma kwiatami to samo Pink peace
MARTUSIU mieczyki kupuję każdego roku,dlatego są mianowane .Wczoraj z ciekawości wykopałam wielki koszyk gdzie miałam posadzone 4 gatunki tulipanów Wyciągnęłam tylko parę cebulek z 20 posadzonych jesienią. Kokorycze są niezawodne dlatego je lubię to samo przetaczniki
IWONKO już się wyurlopowałaś

nad jeziorami Z pewnością miałaś udany wypoczynek z rodzinką .Dzisiaj wsadziłam parę patyczków Silesii ona jakoś ciężka do współpracy, nawet Novalis którego patyczki też wsadziłam obok mamy już wypuścił listki .Cóż jednak jest piękna dlatego jej wybaczam ten kaprys
DAYSY wreszcie sie pokazałaś. Mam nadzieję ,ze u Ciebie wszystko dobrze

Sezon jaki jest wszyscy wiemy, nic na to nie poradzimy, a nasze zniechęcenia nie pomogą roślinom

za pochwałę fotek
IWONKO 1 oj z tą hortensja masz rację dzisiaj w miejscu związania po deszczu wszystkie łodyżki z kwiatami złamane

Po mimo ,że usadowiłam ja miedzy dwoma różami i dałam gorsecik nic nie pomogło a ma takie cuuuudne kwiatostany

Dzięki za pochwałę kropelki
MARYSIU 
podlane mamy i to obficie to nas cieszy a ślimaczy ród musi się rozmnożyć i w taką pogodę dogadza sobie Zresztą u Ciebie czy deszcz czy susza zawsze te gadziny buszują
ANDRZEJU a to ci pech ,ze deszcz nie dotarł do Ciebie .Mam jednak nadzieję ,że dzisiaj i wczoraj podlało. Kurcze przepyszne te jabłka od Beatki .Dzięki

za uznanie mnie też bardzo sie podoba ta różyczka nie tylko w kropelce.Też się cieszę, bo każde spotkania są tematyczne, a tematów jest mnóstwo i doświadczeń również

dla Mireczki
to ten o którym mówiłam u Beatki od Floriana coś na podglądzie sie nie otwiera
ANIU dlaczego nie udaje Ci się ukorzenić hortensji to wcale nie trudna sztuka

Robię tak jak z różami pod osłonkę i czekam aż listki się pokażą to wszystko.Lilie masz podpisane, wiec problemu nie ma które się podobają zaraz do kajecika
BEATKO jabłuszka przepyszne zrobiłam sobie taki musik w sam raz na bułeczkę maślaną czy rogalik do śniadania .Róże też się wstydzą

wiesz przy takich spotkaniach to tematów zawsze sporo i nawet nie uda się poruszyć wszystkich interesujących nas tematów coś fotosik dzisiaj szwankuje