Pozdrawiam wietrznie - ale serdecznie

Iwonko - koniecznie - to nie boli - tylko trochę kosztuje , bo gatunków- tudzież odmian jest bez liku ...
Serdeczności

Ewuś...dziękuję za miłe słowa

Serdecznie pozdrawiam

Gosiu...nie mogę się oprzeć , gdy widzę prymulki ...ale - już tylko kupuję takie , których nie mam i to raczej odmianowe ...teraz mam nowe ; Miss Indigo , Quaker's Bonnet , Japonica Alba , Candy Parade , Passion Parade , beesiana , bulleyana , auricula Bartl . Epimedia tez mam dwa nowe ; Black Sea i Sphinx Twinkler .
Teraz jest zimnica od soboty ...więc wszystko stanęło jak w hibernacji ...nawet prószyło w sobotę śniegiem . Pelargonie zostały zabrane do domu już w sobotę - nie były jeszcze zawieszone na balustradzie - tylko stały pod ścianą i na parapecie .
Buziaki gorące ...na ten ziąb przenikliwy

Gabi ...serdecznie Cię witam Królowo Żurawkowa

Dzisiaj znów dosadzałam kolejne ...saxifraga Pixie , saxifraga variegata i ...pomidory - kolejne przesadzałam do większych doniczek .
Dziękuję za miłe słowa względem " szkółki " i pozdrawiam serdecznie

Gosiu/ Megi ....to tak , jak ja - cały rok czekam na jej kwiaty ...to już rytuał

Pomidorki mają już pąki , a zwisające czerwone ( nie koktajlowe ) już kwiaty rozwijają . Jednak zrobiło się zimno - nie sadziłam ich tak - jak zaplanowałam na sobotę .
Serdeczności posyłam