Ogród Marty cz. III
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. III
Martuś i znów moje ulubione zdjęcie wkleiłaś, alejka wysadzona dzielżanami
ono mnie zawsze urzeka, funkie piękne, szkoda że nie mam miejsca na duże
czekam na następne zakątki 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Marto wpadłam do Ciebie się pocieszyć bo słoneczka u mnie brak.
Piękne czerwone aleje, grupowe nasadzenia wyglądają zjawiskowo.
Funkie pokochałam i zbieram ale te Twoje są już wielkimi wspaniałymi okazami które można podziwiać codziennie na zdjęciach.Cudnie
zazdroszczę tej wielkiej przestrzeni jaką potrafisz sobie zagospodarować i cieszyć oczka nasze.
Oglądając Twój raj zachęcasz by jeszcze bardziej zmobilizować się do działania, ja chcę już wiosny.
Piękne czerwone aleje, grupowe nasadzenia wyglądają zjawiskowo.
Oglądając Twój raj zachęcasz by jeszcze bardziej zmobilizować się do działania, ja chcę już wiosny.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martusiu, mówią, że jednak idzie wiosna, może niedługo nam się zazieleni 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Kasiu, miło że wpadasz ,ja myślę że my wszyscy się razem napędzamy i mobilizujemy jeszcze bardziej ,ja też myślałam że na tym zakończę mój ogród i pozostanie mi pielęgnacja,ale przy tym forum nie da się dotrzymać słowa,i robię dalej nowe rabaty,to coś nieprawdopodobnego ,całuski dla ciebie
Iwonko,a w głowach to mamy zielono cały czas,przynajmniej ja

Iwonko,a w głowach to mamy zielono cały czas,przynajmniej ja
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuniu, dopiero dziś eM wysłał nasiona, przez tą pogodę nigdzie nie wychodziłam poza tym dopadło mnie przeziębienie. Mam nadzieję,że mi wybaczysz
. Dzielżany cudowne, z resztą wszystko w Twoim ogrodzie, baaardzo lubię do Ciebie zaglądać, od razu poprawia mi się humor.
U mnie zadymka, tworzą się zaspy ogólnie nieprzyjemna pogoda
U mnie zadymka, tworzą się zaspy ogólnie nieprzyjemna pogoda
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Jakże wspaniałe te twoje zdjęcia wspominkowe
Myślę ,że jeszcze troszkę i będziemy podziwiać nowe świeże pączki na drzewach i łodyżkach.
Wychodzące tulipany i krokusy i inne wiosenne kwiatki !!!
Myślę ,że jeszcze troszkę i będziemy podziwiać nowe świeże pączki na drzewach i łodyżkach.
Wychodzące tulipany i krokusy i inne wiosenne kwiatki !!!
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Martulka .Jestem właśnie po spacerku po twoim bujnym ogrodzie .Za każdym razem kiedy Cię odwiedzam zaskakuje mnie burza Twoich roślin .Dorodne i kwitnące ,oczu nie można oderwać .
Pięknie .Przesyłam ci Marciu ciepłe pozdrowienia i buziaczka
Pięknie .Przesyłam ci Marciu ciepłe pozdrowienia i buziaczka
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Marto, ta alejka z dzielżanem jest niesamowita
Brak mi słów. A jak do Ciebie wpadam, to mam wrażenie, że niepotrzebny mi katalog bylin. Jesteś w tym najlepsza 
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
Marta mam pytanie czy u ciebie skalnica rośnie w cieniu , bo jakoś nie mogę się jej "dorobić . słabo rośnie w słońcu .mam białą i czerwoną . zaobserwowałam że chyba lubi cień , a tyle razy próbowałam ją przy oczku posadzić , ale wiesz że tam lampa w przodzie rabaty . będę cie nudzić o delospermę jak będziesz mieć ...też mi w tamtym roku padła mimo że okryłam .
wirtualnie ogląda się twój ogród inaczej jak zna się jego całą perspektywę . jest bosko .
wirtualnie ogląda się twój ogród inaczej jak zna się jego całą perspektywę . jest bosko .
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Marto przyszłam po powrocie z forumowych wojaży
i widzę że przegapiłam nadwyżki, ale coś będę miała. Niestety czterodniowy brak komputera przyniósł rezultaty
Cudowna aleja dzielżanowa! do tej pory moje były takie brązowe ale coś w miarę jak się starzeją to jaśnieją ...albo to zależy od roku?
i widzę że przegapiłam nadwyżki, ale coś będę miała. Niestety czterodniowy brak komputera przyniósł rezultaty
Cudowna aleja dzielżanowa! do tej pory moje były takie brązowe ale coś w miarę jak się starzeją to jaśnieją ...albo to zależy od roku?
-
koziorozec

Aniu,nic się nie dzieje nie martw się ,przecież nie ma wiosny jeszcze,ważne żebyś wydobrzała ,znowu włożę jakieś zdjęcia to pooglądasz,u nas na razie spokój nie pada śnieg, nie ma wiatru i jest -7,wróciłam godzinę temu z Wadowic bo byłam z wnuczkiem w szkole języka angielskiego to droga dobra, co prawda ruch na drodze duży,pozdrawiam i życzę zdrowia ,niech zniknie to przeziębienie,my się tak ratujemy moimi kompotami z surowych owoców,sokami ,malinami i dereniami ucieranymi z cukrem na surowo ,suszoną pokrzywą i czosnkiem niedźwiedzim
Iwonko,spaceruj do woli ,a jak chcesz w realu to nie ma sprawy,ale musisz przyjechać
Gosiu,to tak szybko zleci i będziemy buszować w ogrodach i wąchać,wąchać i wąchać ,uwielbiam wziąć kwiat piwonii w swoje dłonie i zanurzyć w nich swój nos
Ewciu,jak miło Cię widzieć kochana,tyle nieraz o Tobie myślę ,gdzie się podziewasz,co porabiasz kiedy przyjdziesz, i nagle niespodzianka,cieszę się bardzo i dziękuję za te odwiedziny,pozdrawiam Cię gorąco i wracaj do nas

Iwonko,spaceruj do woli ,a jak chcesz w realu to nie ma sprawy,ale musisz przyjechać
Gosiu,to tak szybko zleci i będziemy buszować w ogrodach i wąchać,wąchać i wąchać ,uwielbiam wziąć kwiat piwonii w swoje dłonie i zanurzyć w nich swój nos
Ewciu,jak miło Cię widzieć kochana,tyle nieraz o Tobie myślę ,gdzie się podziewasz,co porabiasz kiedy przyjdziesz, i nagle niespodzianka,cieszę się bardzo i dziękuję za te odwiedziny,pozdrawiam Cię gorąco i wracaj do nas
-
koziorozec

Małgosiu,ale urosłam od Twoich pochwał, dziękuję i gorąco pozdrawiam
Alinko,skalnica rośnie w cieniu i słońcu i wszędzie jej dobrze ,jedną grupę mam przed domem przy ścieżce do domu, toż tam też patelnia.jak tylko delosperma przeżyje tą zimę to nie ma sprawy,miałam wcześniej jedną parę lat i w końcu padła 2 lata temu w zimie,zobaczymy co ta pokaże
Alinko,skalnica rośnie w cieniu i słońcu i wszędzie jej dobrze ,jedną grupę mam przed domem przy ścieżce do domu, toż tam też patelnia.jak tylko delosperma przeżyje tą zimę to nie ma sprawy,miałam wcześniej jedną parę lat i w końcu padła 2 lata temu w zimie,zobaczymy co ta pokaże
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu była mnóstwo miłych wrażeń, poza tym odpoczęłam od codzienności, wiesz jak jest jak się gdzieś wyjedzie. A takie spotkania przecież ubogacają 
-
koziorozec

Marysiu,ja też lubię takie wyjazdy z miłymi wrażeniami ,człowiek niby zmęczony drogą a taki wypoczęty psychicznie i szczęśliwy jakby mu ktoś dodał skrzydeł 
- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
Marto nie kuś
do spiżarni już zostałam zaproszona,teraz do ogrodu...uważaj oj uważaj co piszesz

Pozdrawiam-Iwona