Moje małe królestwo - piku
Wiesiu, czy mi się wydaje czy rzeczywiście irga na czwartym zdjęciu ma bioło obrzeżone listki?
Takiej jeszcze nie spotkałem ... piękna odmiana.
Czekam na zdjęcia kwitnącego perukowca
Wszystkie pięć sadzonek Twojego pełnego hibiskusa pięknie sie ukorzeniło - to pewnie zasługa tej czerwonej niteczki, którą były przewiązane
Pozdrawiam - Emil
Takiej jeszcze nie spotkałem ... piękna odmiana.
Czekam na zdjęcia kwitnącego perukowca
Wszystkie pięć sadzonek Twojego pełnego hibiskusa pięknie sie ukorzeniło - to pewnie zasługa tej czerwonej niteczki, którą były przewiązane
Pozdrawiam - Emil
- piku
- Przyjaciel Forum

- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Cię Elu i zapraszam na kolejną odsłonę :P ,
Emilu- po prostu masz dobrą rękę, ja próbowałam jesienią ukorzenić i nic z tego nie wyszło
, a irga ma biało obrzeżone listki, jeżeli chcesz to wyślę Ci gałązki :P
A perukowca oczywiście pokażę, bo poraz pierwszy ma tak dużo kwiatów :P
A dziś jeszcze trochę ogólnych widoczków

Emilu- po prostu masz dobrą rękę, ja próbowałam jesienią ukorzenić i nic z tego nie wyszło
A perukowca oczywiście pokażę, bo poraz pierwszy ma tak dużo kwiatów :P
A dziś jeszcze trochę ogólnych widoczków

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesiu i znów u Ciebie podziwiam funkie, takie zdrowe i dorodne. Ani śladu działalności ślimaków. Jak Ty to robisz ?
A azalie też mnie zachwyciły. Taka ilość kwiecia , że aż dech zapiera. Czy je przycinasz ?
A azalie też mnie zachwyciły. Taka ilość kwiecia , że aż dech zapiera. Czy je przycinasz ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- piku
- Przyjaciel Forum

- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Cię , Grażynko, azalii nigdy nie przycinałam, tylko dwa razy w sezonie nawożę. A moje funkie mnie również mile zaskoczyły bo po łagodnej zimie spodziewałam się inwazji ślimaków, które co roku u mnie grasowały, ale w tym roku na razie nie wygląda to tak źle
A to inna miła dla mnie niespodzianka. Mój świerk kaukazki poraz pierwszy zawiązał szyszeczki

Również sosna bośniacka pokazała swoje ozdobniki

A to inna miła dla mnie niespodzianka. Mój świerk kaukazki poraz pierwszy zawiązał szyszeczki

Również sosna bośniacka pokazała swoje ozdobniki