Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Nieustanna kopalnio pomysłów, strzelam kolejny ukłon
u mnie na ganku, aż wstyd się przyznać nadal jesień 
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Aga, nie zawstydzaj mnie
A pomysły - gdybym tylko miała możliwość, tworzyłabym takie rzeczy na okrągło, po prostu lubię to robić.
A pomysły - gdybym tylko miała możliwość, tworzyłabym takie rzeczy na okrągło, po prostu lubię to robić.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Mam dokładnie tak samo...tworzenie sprawia mi taką przyjemność, że szczerze mogłabym rzucić wszystko i oddać się projektowaniu, wykańczaniu, rękodzielnictwie...czuję że to mnie uspokaja, uszczęśliwia i daje niesamowitego kopa 
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale pięknie! Ja niestety nie mam takich ślicznych brzozowych gałęzi
Wykorzystuję zeszłoroczne a one nie są tak pięknie wybarwione. Iwonka, masz rękę do tworzenia 
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p

I to jest właśnie super! Pasja!
Jak będę musiała dorobić do emerytury to chyba zajmę się rękodzielnictwem na poważnie
Piszesz się do spółki? 
-- 10 gru 2013, o 15:50 --
Madziu to zrób tak jak ja - swoje gałązki brzozowe (ale mało wybarwione) potraktowałam białą rozrzedzoną farbą akrylową i ołówkiem maznęłam te charakterystyczne kreski jak na korze brzozy mają. Małe oszustwo
Jak będę musiała dorobić do emerytury to chyba zajmę się rękodzielnictwem na poważnie
-- 10 gru 2013, o 15:50 --
Madziu to zrób tak jak ja - swoje gałązki brzozowe (ale mało wybarwione) potraktowałam białą rozrzedzoną farbą akrylową i ołówkiem maznęłam te charakterystyczne kreski jak na korze brzozy mają. Małe oszustwo
Odpowiednia wyobraźnia w tym poczucie piekna, wyczucie proporcji czy doboru kolorów i wzorów. Zamiłowanie do oraz przyjemność tworzenia a także odczuwanie w pewnym sensie satysfakcji jak również uznanie nakręcają spiralę ochoty do rękodzielnictwa, malowania, projektowania i.t.p.
Wielu z nas tych cech nie brakuje, Tobie Iwona z całą pewnością nie, wielokrotnie tego dowiodłaś. Myślę też że Twoje inspiracje bardzo pozytywnie wpływają na innych, tych którzy nie mają tyle odwagi.
Wielu z nas tych cech nie brakuje, Tobie Iwona z całą pewnością nie, wielokrotnie tego dowiodłaś. Myślę też że Twoje inspiracje bardzo pozytywnie wpływają na innych, tych którzy nie mają tyle odwagi.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Brzoza okazuje się bardzo kreatywnym dla tworzącego materiałem, czyż nie?
Śliczne dekoracje, a Ty masz wielki talent i szósty zmysł w zestawianiu!
Śliczne dekoracje, a Ty masz wielki talent i szósty zmysł w zestawianiu!
- majowa
- 1000p

Janusz ogromnie Ci dziękuję za te słowa. Jestem pewna, że większość z nas ma zmysł do tworzenia, ale albo o tym jeszcze nie wie, albo nie wierzy w swoje możliwości. Wiele razy powtarzałam - zachęcam do kreatywnego podejścia do przedmiotów w zasięgu ręki. Do przedstawionych ostatnio dekoracji użyłam TYLKO tego co mam w domu, na podwórku, obok w lesie, niektóre przedmioty dostają drugie życie.
Nasza wyobraźnia nie zna granic
No i oczywiście uznanie - ono dodaje mi skrzydeł i za to Wam bardzo dziękuję
Agunia tyle komplementów od Ciebie dostaję, aż mi głupio
Lubię to robić, lubię się z Wami dzielić pomysłami i dla mnie to największa nagroda, że do mnie zaglądacie.
Nasza wyobraźnia nie zna granic
No i oczywiście uznanie - ono dodaje mi skrzydeł i za to Wam bardzo dziękuję
Agunia tyle komplementów od Ciebie dostaję, aż mi głupio
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Pokazałam u siebie moje wyroby. To są próby.
Ale tylko święta Bożego Narodzenia powodują, że budzi się we mnie wena.
A że nie idzie w parze z talentem to już trudno
Twoje ozdoby są bardzo eleganckie
Ale tylko święta Bożego Narodzenia powodują, że budzi się we mnie wena.
A że nie idzie w parze z talentem to już trudno
Twoje ozdoby są bardzo eleganckie
hej
widzę, że wszędzie robota idzie pełną parą jeśli chodzi o ozdoby, stroiki itepe
U mnie też bałagan, wszędzie gałęzie, szyszki i inne cuda ... tylko czasu kurka brak
widzę, że wszędzie robota idzie pełną parą jeśli chodzi o ozdoby, stroiki itepe
U mnie też bałagan, wszędzie gałęzie, szyszki i inne cuda ... tylko czasu kurka brak
Iwonko- słów brak. Pięknie to wyszło. Masz ogromny talent do tworzenia i świetne oko do lekkich, eleganckich ozdób. Bardzo mi się podobają Twoje zimowo- świąteczne dekoracje, pełne gracji a zarazem takie ciepłe.
Brzoza to cudowne drzewo, a jej korę wprost uwielbiam, z tym charakterystycznym rysunkiem. Fajne zrobiłaś oszustwo- jak to przeczytałam, to aż cofnęłam się do zdjęcia i powiem Ci, że malujesz równie dobrze, jak Matka Natura
Brzoza to cudowne drzewo, a jej korę wprost uwielbiam, z tym charakterystycznym rysunkiem. Fajne zrobiłaś oszustwo- jak to przeczytałam, to aż cofnęłam się do zdjęcia i powiem Ci, że malujesz równie dobrze, jak Matka Natura
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwona co tam nowego tworzysz? 
- majowa
- 1000p

Dzień dobry.
Praca, bół głowy, podły nastrój - wszystko powoduje, że trochę oklapałam, zwolniłam i nic mi się nie chce.
Gosiu byłam, widziałam, chwalę, zachęcam do dalszych wyrobów. Moje wcale nie są eleganckie
ale cieszę się , że tak je odbierasz.
Basiu mało Cię ostatnio na forum, zabiegana pewnie jesteś. Zajrzę do Ciebie, może pokazałaś swoje ozdoby
Monika potrzeba matką wynalazku
. Żebyś widziała jak naprawiłam samodzielnie drewniany schodek podgryziony przez Werę - drewniana szpachla, bejca, papier ścierny - jak ktos nie wie, że tam była dziura to nie zauważy
Bardzo Ci dziękuję za takie miłe słowa.
Madziu na razie nic....weny brak, a może i starczy, bo ile można nastawiać tych ozdóbek
Praca, bół głowy, podły nastrój - wszystko powoduje, że trochę oklapałam, zwolniłam i nic mi się nie chce.
Gosiu byłam, widziałam, chwalę, zachęcam do dalszych wyrobów. Moje wcale nie są eleganckie
Basiu mało Cię ostatnio na forum, zabiegana pewnie jesteś. Zajrzę do Ciebie, może pokazałaś swoje ozdoby
Monika potrzeba matką wynalazku
Bardzo Ci dziękuję za takie miłe słowa.
Madziu na razie nic....weny brak, a może i starczy, bo ile można nastawiać tych ozdóbek
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Iwonko, trzymaj się , oby taki niefajny nastrój szybko cię opuścił
Ozdoby robisz cudaśne!
Ozdoby robisz cudaśne!
Iwonko, ciepło myślę, żeby gorszy nastrój jak najszybciej Cię opuścił... myślę, że musisz na chwilę zwolnić - za duże tempo powoduje często gromadzenie się negatywnych emocji.
Ściskam serdecznie!
A
Ściskam serdecznie!
A