Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p
Od: 18 paź 2012, o 22:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Post »

pewnie, że miltonia! mi się udało wygrzebać dwupędową białą z fioletowym środkiem o taką oooo Obrazek też całą w pąkach, ale moje jeszcze się nie otwierają aż tak bardzo :P
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trzeba przyznać że z biedronki to cudna kwiaciarnia ;:172
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

a jakie ma niskie ceny :tan
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Oj tak.I nie rozumiem jak niektórzy mogą na nią narzekać :shock: .Ja jeszcze nigdy nie przywlokłam z roślinami ,rzadnych robaczków :D
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p
Od: 12 cze 2012, o 10:06

Post »

Haniu dzięki ;:196 u nas to jest tak,że trzeba łapać kwiatka póki sa bo sprzedają się na pniu i nie ma zbytnio czasu na zastanowienie :;230 ja byłam w poniedziałek rano w B to został tylko ten i dendrobium oraz ze 3 falki ...a kwiatki wystawili już w niedzielę i podobno były piękne z 6-cioma nawet pędami kwiatowymi ,różne kolory i odmiany ;:223 ;:145
Dendrobium miało nazwę na wizytówce a ta Miltonia nie, dlatego nie byłam pewna co to jest..dzięki za potwierdzenie ;:196
Arletko zazdroszczę ...jest [piękna ;:167
Monia.Joluś.Arletko oj takkk ;:108 i podczas gdy w Tesco same falkii po 29zł to w B tyle odmian cudownych i zdrowych po 21.99zł :shock: tylko ja to mam raczej mało szczęścia trafić na początek sprzedaży chociaż mam blisko na piechotę 5 minut ;:223 ;:223
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

tylko po zazdrościć zakupu w mojej biedronce nie ma takich kwiatków ;:131 pewnie dlatego że mało kto by kupił ;:222
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

kochana bo to trzeba tutaj zaglądać w temacie co gdzie za ile ble ble ble ;p tam damian w szczególności śledzi dyskontowe i supermarketowe półki :D a ja tam zaglądam co tylko się nowy wpis pojawi ;D do bezdomy mam też 5 minut hahaha i to tyle czasu mi zajmuje dojście tam z wyciągnieciem wózka z piwnicy i doczłapaniem się z marudzącym mężem :D

tylko niestety muszę Ci powiedzieć jedną rzecz... zostałaś skazana... storczykomania zaczyna się od jednej sztuki :twisted: potem chce się więc, więcej i więęęcceeejjjj :twisted: :twisted: i szuka się coraz więcej nowości :twisted: a im piękniejszy tym droższy niestety :twisted: ale to zaraża... śnisz o nich, myślisz i nich... potem patrzysz do lustra i jesteś storczykiem :twisted: hahaha

P.S. za miltonką masz ładnego gęstego zamio ;:108
Ala1207
200p
200p
Od: 10 kwie 2012, o 18:29
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

piekny kwiatuszek tez widzialam tego kwiatuszka w B ale sie wstrzymam moze przecenia kiedys ;:224
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 76&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Ileż jest tych odmian falków ;:202 ;:202 i co jeden to ładniejszy ;:180
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Natko bardzo smutne to co piszesz kochana ;:174 ale chyba B daje towar wszędzie taki sam tylko niestety często w różnych terminach :;230 bo np.grudniki powinny byc u mnie wczoraj według gazetki a często wystawiają kwiaty dzień wczesniej to ,jednak grudników jeszcze nie ma a w innych okolicznych miejscowościach juz były ;:223
Arletko zagladam w ten temat załozony przez Nolinkę ale co zrobić jak terminy dowozu roślin sa różne w różnych miastach?? ;:222
Alu dziękuję ;:196
Kasiu ok 1200 odmian ;:oj ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

kurcze powiem Ci, że ja z racji tego, że do Wrocławia mam jakieś niecałe 30 km to wszystko mam praktycznie na bieżąco do bezdomek dowożone. ale wydaje mi się, że to jest kwestia dosłownie max 2 dni różnicy. ale trzeba też wziąć pod uwagę to, że często w każdej "kropce" są inne kwiatki.
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

a jak juz pisałam w mojej Biedronce kwiaty idą na pniu zwłaszcza te kwitnące bo wcześniejszych cytrusków i jeszcze wczesniejszych kilka pachirek wczoraj widziałam ale juz w kiepskim stanie
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

ja mam 4 bezdomy u siebie... w dwóch kwiatki takie, że kopara opada! w jednej ledwo przywiozą i już padają... ale w cenie normalnej są mimo to :? a do czwartej nie chodzę bo mała i w ogóle ;p ale... do czego zmierzam... zawsze jak leci seria np "storczyki" to zaglądam do wszystkich i w każdej są inne! potem akcja "grudnik" i też wszędzie inne kolory. także w każdej coś wyjątkowego bez problemu można znaleźć ;p
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

No to Ty masz super z 4-rema ,,u mnie jest tylko JEDNA duża ale co z tego ;:174 jest Tesco ale tam drożej i małe urozmaicenie ,buduja podobno Lidla ale czy tam będą Kwiatki??

;:oj ;:oj ;:oj dzisiaj mam Dzień Marudzenia :;230 idę do kurnika zajrzeć a potem na spacerek z Pinusiem ,,może w stronę B :tan
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Iwonka w lilu są kwiatki. Z was i tak szczęściary bo macie blisko, ja muszę jeździć po 20 km. Więc tak byle kiedy nie dam rady ;:145
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”