Zielony świat Moniki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony świat Moniki

Post »

Izuś - mam nadzieję że z sąsiadami się ułoży ;:215 Ja podlewam fuksje nawozem w niskiej dawce prawie codziennie.
Arkadius - dziękuję za miłe słowa ;:196 Wpadaj częściej ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40

Post »

czyli ja swoje zaniedbałam :oops: od jutra muszę się poprawic ;:108
Awatar użytkownika
maja79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2011, o 17:53

Post »

Niunia1981 pisze:Szarotko - A co najdziwniejsze to mili ludzie, sympatyczni i kontaktowi. Tylko mają syf tam gdzie nie rzuca się w oczy ;:185
Trzeba będzie ich grzecznie poprosić aby weszli na naszą działkę i zgarnęli śmieci bo bezpośrednio przy naszym płocie jest ich łazienka która była altanką (nic nie będę mówić o przepisach dot. odległości zabudowań od płotu sąsiada) leżące pomiędzy płotem i zabudowaniem bo chcę tam zlać Randapem bo mi zielsko przełazi i śmierdzi spod tej sterty śmieci. A czego tam nie ma ;:202 Zgroza ;:202 ;:202
Maju - Ekipa pierwsza klasa ;:215 Starają się chłopaki (czyli mój Tata, Wujek i mój M.) jak mogą ;:172
Ja już nawet nie wspominam, ile razy obiad był z duuużym poślizgiem, pranie kisiło się w pralce a pies był głodny przez forum :;230 :;230 Dobrze, że w pracy mogę sobie spokojnie poczytać ;:224 Miłej pracy kochana ;:168

Witaj Moni ;:196
właśnie wróciłam z pracy jestem skonana na szczęście dziś jest w miarę wilgotno,obadałam moje
szczęścia nie muszę dziś ich podlewać,ale jutro juz sie nie obejdzie,na szczęście jutro mam na 6 rano ,więc popołudniu spokojnie
każda jedna roślinkę obadam i podleje :tan
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wdzę, że Panowie się mocno napracowali.
Begonki piękne, a fuksjowe spódniczki cudnie ubarwione;). :wit
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuś - oj do ukarania ;:14 może fuksje głodne są i dlatego zrzucają pączki??
Maju - to trochę przekichane jak dzisiaj pracowałaś do późna a jutro masz na rano ;:202 Ciężko będzie pewno wstać ;:224
Filigranowa - narobili się chłopaki, pieniek chyba śnił się im po nocach :;230 Te sukienki fuksji to nawet mojego M. zachwycają ;:108
Awatar użytkownika
maja79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2011, o 17:53

Post »

Niunia1981 pisze:Izuś - oj do ukarania ;:14 może fuksje głodne są i dlatego zrzucają pączki??
Maju - to trochę przekichane jak dzisiaj pracowałaś do późna a jutro masz na rano ;:202 Ciężko będzie pewno wstać ;:224
Filigranowa - narobili się chłopaki, pieniek chyba śnił się im po nocach :;230 Te sukienki fuksji to nawet mojego M. zachwycają ;:108
Oj jak my kobietki się rozumiemy ;:196
to jest dla mnie najgorsze :(
nie cierpie wstawac o 5 rano to dla mnie środek nocy :oops:
jestem śpiochem,ale taka praca :(
uciekam się kąpać i spać bo rano będzie płacz :;230
dobranoc kochana :wit
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Także muszę koniecznie pochwalić fuksje i przyznać się że ja tylko nawożę je raz w tygodniu. Pewnie za mało.. ;:7 Zacznę częściej. Begonki mam takie same..są piękne. Boję się tylko jak na nie patrzę, że pod ciężarem kwiatów zaraz się złamią. :;230
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Monika twoje fuksje powodują u mnie szybsze bicie serca ;:138 takie są piękne.
Jedna moja fuksja przez te upały się ugotowała ;:223 . Wisiała pod blaszanym daszkiem, no i poparzyło ją. Na razie przycięłam, przestawiłam w inne miejsce i mam nadzieję że odbije ;:108
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maju - ja wstaję codziennie o 5.50 i jak sie zasiedzę na FO to rano ciężko zwlec dupkę z łóżka :;230
Zeniu - takie dostałam zalecenie od Adriana więc tak robię i jak na razie są całe zapączkowane i bardzo gęste. Też się boję o te biedne begonki, wiecznie w nich grzebię czy się nie złamały ;:108
Tesiu - musiałam przełożyć fuksje z kwietnika ściennego na ziemię w najciemniejszym kącie balkonu bo za bardzo im grzało i targał nimi wiatr. Fuksje są żywotne i na pewno Twoja odbije ;:108

Dobranoc wszystkim ;:19
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

No to się chłopaki natrudzili przy tym pieńku.. Było co kopać.. Ahh z sąsiadami ciężko jak nie dbają, ale takie coś jak miała Iga sie może u Ciebie sprawdzić :)

A fuksje śliczne, nie dziwie sie , że sąsiedzi sie śmiali widząc Cibie leżącą i robiącą zdjęcia kwiatom :;230
Awatar użytkownika
rumiankowa
100p
100p
Od: 30 maja 2011, o 16:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Fuksje obłędnie piękne ;:oj
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Aguś - w niedzielę na działce wielkie koszenie chwastów i randapowanie ;:134 Wolę nie myśleć co o mnie uważają sąsiedzi w kwestii dżungli na balkonie ;:224
Witam Rumiankowa - nie mogę się na te fuksje napatrzeć ;:167 a jakie te kwiatki są duże ;:oj
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzięki za pamięć. :D
Piękne fuksje i piesio. ;:196
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Monia z tą burzą to wykrakałam wczoraj ale poszła chyba bokiem, zahaczyła o moją pracę ale o domek chyba nie :shock: bo kwiatki nienaruszone :shock: nawet wieczorem błyskało i grzmiało i było czaaaarno ale poszło sobie... więc strat nie ma... deszczowych strat... bo ogólnie to mi jakieś miernoty się porobiły na balkonie sama nie wiem od czego ;:223 dbać pewnie sierota nie umiem ;:14
Natomiast u Ciebie widok sąsiedzki nieciekawy faktycznie ;:222 jak się wczytałam w to co pisałaś, to myślę, że faktycznie odsłonienie się od nich nic nie da i trzeba będzie porozmawiać ;:108 tylko, że niektórzy potrafią się fochnąć za zwrócenie uwagi, bo lubią sobie taki syfek mieć ;:224 tylko po co im działka? ;:219 toż to przyjemnośc powinna być... jak chcą dzicz to niech sobie codziennie do lasu pojadą.. a i to tam przecież czyściej ;:oj szok!
Ale dla chłopaków brawa ;:63
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko - za nic bym nie przegapiła Twoich pięknych pacioreczników ;:167 Dziękuję w imieniu fuksji i piesia ;:196
Mniodkowa - to dobrze, że burza ci nic nie uszkodziła ;:108 A podlewasz te twoje balkonowce jakimś nawozem?? Bo jak nie to na głodnego rosnąć i kwitnąć nie będą ;:185 Co do sąsiadów to spróbuję w niedzielę zagadnąć - z tej ich magicznej łazienki pospadały blachy którymi jest pokryta tylna ścianka, a że budyneczek stoi jakieś 30 cm od płotu to pewno nie mogli wejść ich poprawić. Zaproponuję żeby weszli na nasz teren i spokojnie sobie poprawili od naszej strony póki nie mamy jeszcze żadnych nasadzeń. I moze wtedy da rade jakąś rozwinąć temat śmieci żeby obyło się bez nerwów i fochów.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”