Już widzę, jak mruczy. Członek rodziny i to najważniejsze - mnie aż korci by go pogłaskać

A ja mam hopla i to niezłego,zresztą na wszystkie futrzakiannaoj pisze:Nie mam hopla ("kota") na punkcie kotów,
Henryku grzeszyszhen_s pisze: kot brzydki... jak wszystkie koty zresztą.
Temu mojemu wariatowi to brakuje tylko ,żeby zaczął mówićbebos pisze: W najgorszym wypadku mogą być zabiedzone/zaniedbane, ale temu niczego nie brakuje!
Może i nie szczeka,ale przynosi mi od sąsiada kradzione ryby z oczka,czasem jakiegoś zaskrońca a ptaki tohen_s pisze: Przecież nie szczeka, a i nie macha ogonem...
Nie martw się Małgosiu,i ty się wreszcie doczekasz,jeszcze tylko parę ciepłych dni i wszystko ruszy z kopyta.nolina pisze:Chamaki ładne![]()
,przynajmniej kwitną u mnie na razie cisza
Zrób to jak najszybciej,a nie pożałujesz,nawet zastąpi ci budzikKwiAnna pisze:mój synek marzy, więc podejrzewam że kiedyś ulegnę...)
Fajny to on nie jest,ale kochanyemerald pisze:Fajny kocur
Żanetko, już wygłaskany i wymiziany,on to zresztą lubipiasek pustyni pisze: mnie aż korci by go pogłaskać
banditoo pisze:o znowu sierściuch, ilu ludzi można by wyżywić kotami z forum, pomyślcie o tym, głodni są wśród nas
Usunie się trochę zbędnych gratów .......np suszarka na balkonie(przecież jest pralniapiasek pustyni pisze:.I jak tu nie kombinować z miejscem
U was sezon na rebucjowate w pełni a u mnie te pospolite już kwitną a arystokracja rebucowato-mediolobiviowo-czarny pisze:I rebucjowate też się podobają. Tylko chcemy więcej!