WITAM WSZYSTKICH

WAM ŻYCZĘ i

PRZESYŁAM .
U mnie niestety go nie ma a szkoda zaraz byłoby weselej . Niestety na chodnikach mazia i cięzko się chodzi . Zeby tak wszyscy dozorcy dbali ,ale to tylko takie pobożne życzenie .
KRYSIU piękny wierszyk chociaż nie napawa optymizmem . Niestety mam nadzieję ,że nas to nie dotknie dla nas są tylko te 2 ostatnie zwrotki . Przeciez nasze ogrody dodają nam wigoru tylko przez zimę jesteśmy trochę ocięzali ,ale jak przyjdzie wiosna to dostajemy skrzydeł

wtedy mamy naście latek
GRAZYNKO może dlatego ,że wtedy jeszcze nie wiedziałam jak ustawic aparat ,żeby robił dobre zdjęcia . Niestety wszystkiego trzeba się naumiec . Teraz już jestem trochę mądrzejsza .
IWONKO ta rabatka już nie istnieje a dlatego tak dałam ,żeby mieć z przodu fajny widok a nie na druty . Ciesze sie ,że znów zaglądasz .
KRYSIU ja mam równiez zamiar kupic taką piwonie . W ubiegłym roku były dosyc drogie nie wiem jak będzie teraz,ale to wszystko się okaze . Ja natomiast uwielbiam wszystkie piwonie .
OLU plantacja truskawek została rozdzielona na drobne . Ty swoją również zlikwidowałaś niestety nie można mieć wszystkiego sama wiesz najlepiej jak to jest .
ANIU wszystko jeszcze przed Tobą

Ta zółta różyczka wychodowana przeze mnie już znalazła dobre rece i będzie pokazywac swoje kwiatki komu innemu . Mam tylko nadzieję ,że nie zrobi mi wstydu nawet ją o tym uprzedziłam
GLORIO oby już jaknajszybciej mozna było już w realu to oglądac
GABI bardzo mi sie spodobał ten program . Dobrze ,że moje wnuki już sa dorosłe ,ale jak były małe tez nie miałam tyle czasu i również nie miałam kompa

. Chociaz ten młodszy wnuk uwielbiał gdy czytałam mu bajki nawt po sto razy tę samą . Czasem zaczynałam a on dopowiadał to była taka zabawa . Teraz po paru latach widzę ,że to była dobra zabawa