Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu !
Co tu za minorowe nastroje ?
Piękne Twoje białe chryzantemki i marcinki w tylu kolorach !
O galaretkach w czeko... proszę mi nie przypominać, tonę bym wsunęła hi hi !
Nie smuć się Geniu, najgorzej jest zawsze do święta zmarłych, tylko miesiąc został, potem zaczynają się świąteczne klimaty i jest lepiej na duszy.

Co tu za minorowe nastroje ?
Piękne Twoje białe chryzantemki i marcinki w tylu kolorach !
O galaretkach w czeko... proszę mi nie przypominać, tonę bym wsunęła hi hi !
Nie smuć się Geniu, najgorzej jest zawsze do święta zmarłych, tylko miesiąc został, potem zaczynają się świąteczne klimaty i jest lepiej na duszy.
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Niełatwo pogodzić się z tak krótkim dniem...
Ale to wypalenie minie, zobaczysz
Ale to wypalenie minie, zobaczysz
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani jesteście ,czekałam na pełne białe zimowity zakwitł następny który okazał się pełnym różowym nie białym . Cebule kupowane z pewnego źródła jak wielu pisze o Tej osobie że jest bardzo uczciwy no i że jest bardzo skrupulatny więc nie mógł by się pomylić ,więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć .Została jeszcze jedna cebulka z tego samego źródła i 2 kupione jak byłam u Marcina ,ale nie mam już złudzeń.
Genia
Genia
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gieniu, ja kupiłem z pewnego źródła hortensję niebieską i białą. Owszem, przez jakiś czas były takie, teraz obie są identyczne. Moze zimowity też uzależniają kolor od warunków glebowych?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Tyle że na osiedlu Wieczorka i w centrum Siemianowic heheMutari pisze:Widziałem te koszyczki kwiatowe na żywo. Wyglądały super!!!
Geniu - a ja sobie powzdycham do tej pięknej fioletowej róży, to ta którą dostałem od Ciebie?
Paczuszka już od wczoraj w drodze, mam nadzieję że poczta się sprawi i już dzisiaj będziesz mieć funkie i miodunkę. Największej funki musiałem obciąć liście bo nijak się nie chciała zmieścić do pudełka (i tak by się połamała) - zresztą one są już w kiepskim stanie, jesień już mocno zaszkodziła wyglądowi tych roślin - byle przeżyć jakoś listopad, styczeń i luty, a potem już z górki hehe