Skromny ogród Joli cz.4
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marcinie, Gieniu, Aniu, Agnieszko, Grażynko, Iwonko, Aniu, Jacku dziękuję że oglądnęliście moją relację ze spotkania
Z tego co rozumiem już nie macie tego domku a to wielka szkoda bo okolica piękna, są tam podzielone ulice z nazwami i tak drzew.....ptaków i kwiatów
Martuś a kiedy przywieziesz mi blachę

Daluś i Tobie dziękuję, pewnie ten domek był bardzo podobny do tego co spędzaliście w nim wiele czasu. Ale na 100% nie jest ten sam bo Marta z mężem stawiali go od podstaw.....dala pisze:Joluś, z wielkim zainteresowaniem przeczytałam (i obejrzałam) Twoją relację z wizyty w Osolinie. A mam swój osobisty powód, bo moi rodzice przez 20 lat mieli tam domek (na Jodłowej) i spędzaliśmy tam mnóstwo czasu, a moje dzieci dodatkowo wszystkie ferie i wakacje. W pierwszej chwili myślałam nawet, ze to ten sam domek...
A spotkanie jak widać było bardzo udane
Z tego co rozumiem już nie macie tego domku a to wielka szkoda bo okolica piękna, są tam podzielone ulice z nazwami i tak drzew.....ptaków i kwiatów
Martuś a kiedy przywieziesz mi blachę
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, spotkania zazdraszczam ale pozytywnie aż mnie gdzieś ściska to bardzo miłe jeśli tu taka zgrana forumkowa rodzinka,
Podobnie jak Aśka u mnie kobea nie wychodzi, widać ćwana bestia wybiera sobie miejsce i forumki, dobra odpuszczam i będę wpadać do Ciebie popatrzeć
A piesek to nasz pupil a wnuczek "konik"
Podobnie jak Aśka u mnie kobea nie wychodzi, widać ćwana bestia wybiera sobie miejsce i forumki, dobra odpuszczam i będę wpadać do Ciebie popatrzeć
A piesek to nasz pupil a wnuczek "konik"