Olu już jedna kępa przekwitła, tak, że mogę wysyłac
Ogródek AGNESS cz.2
Agnieszko ja również uwielbiam różaneczniki i azalie , ale różaneczniki coś mi chorują . Zaczełam własnie walkę z nimi . oby z jakimś efektem .Jeśli nie pomoże to będę musiałam zmienić im miejsce zamieszkania
W tym roku kupiłam dwa , białego i takiego różowego
Żeby tylko troszkę dłużej cieszyły oczy swoimi uroczymi kwiatami

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu własnie podobno azalie są dużo łatwiejsze do pielęgnacji niż rh. U mojej kolezanki każdy kupiony rh ginie, nie mam pojęcia dlaczego
U mnie na szczęście jakoś nie miałam z nimi problemów do tej pory i mam nadzieję, ze tak pozostanie
A teraz właśnie choruję na takie kolorki, jakie Ty kupiłaś, ponieważ u mnie same ciemne 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś dziesiąta fotka to jak wejście do raju.
Przecudnej urody zakątek z huśtawką.
No i zrobiłaś świetne ujęcie.
Przecudnej urody zakątek z huśtawką.
No i zrobiłaś świetne ujęcie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS

Grażynko dziękuję
, bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje ogrodowe zakątki
U mnie dziś pogoda nie najpiękniejsza, ciągle- z małymi przerwami- pada deszcz, niebo zaciągnięte chmurami i panuje taka intensywna poświata, jak to bywa przed burą, że mimo ciemnych chmur wszystko jakieś takie rozświetlone. W króciutkiej przerwie pomiędzy opadami, udało mi się cyknąć kilka zdjęć, zanim deszcz mnie nie wygonił
Oto one

U mnie dziś pogoda nie najpiękniejsza, ciągle- z małymi przerwami- pada deszcz, niebo zaciągnięte chmurami i panuje taka intensywna poświata, jak to bywa przed burą, że mimo ciemnych chmur wszystko jakieś takie rozświetlone. W króciutkiej przerwie pomiędzy opadami, udało mi się cyknąć kilka zdjęć, zanim deszcz mnie nie wygonił

- AGNESS

Reniu dziękuję
Funkii mam faktycznie wielkie kępy, będę na wiosnę musiała je koniecznie troszkę okroić ponieważ zajmuję mi strasznie dużo miejsca na rabacie i skalniaku i zagłuszają inne rośliny. Ale niestety mam tylko 3 odmiany, w wielu powieleniach
i dwa maluszki kupione w tym roku
Pell dziękuję
te różowe kwiatuszki to zawilec wielosieczny, a zaraz za nimi różowy zawciąg nadmorski.
Z fotkami już faktycznie ok
Ja wpłaciłam po prostu 15 zł, mają sobie dobierać z konta kiedy będzie zbliżało się przekroczenie-1 G to 1,50.Pozdrawiam również
Witaj Zenku kolorków to najwięcej u mnie wcześniejszą wiosną, ale i teraz troszkę się znajdzie
Głównie dzięki kwitnącym krzewom, już niedługo zakwitną róże i będzie tak jak lubię

Pell dziękuję
Z fotkami już faktycznie ok
Witaj Zenku kolorków to najwięcej u mnie wcześniejszą wiosną, ale i teraz troszkę się znajdzie
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Zgadzam się wszystko wygląda świetnie, mnie zachwyciły ( twu twu
) funkie i liliowiec, a i rabatka z białym świerkiem, różanecznikami i te korzenie:)
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "