Tylko musze się o niej nauczyć.iwonaxp pisze:Witaj Edytko
Niedźwiecie futro a raczej fotka na moim wątku to nie moje kochana .Owszem posiadam te trawę i wygląda ślicznie właśnie podobnie jak na tej fotce .Pokażę wam jak zrobię zdjęcie
Uważam ze warto ja kupić mimo iż sadzony były bardzo marniutkie ale w ciągu jednego sezonu już pozwalają cieszyć oko urokiem
Ogródek EdytyB - początki amatora
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko czy możesz mi zdradzić czy róże kupujesz gdzieś ew okolicy, czy może przez internet.Na all nie widzę nic ciekawego a interesują mnie wielkokwiatowe.Chyba że to nie pora na sadzenie róż /jestem laikiem w temacie różanym/ 
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- EdytaB

Wszystkie NN mam z marketów lub te, które już rosły (babcine) wiosna kupiłam na allegro Bonicę, i Lovely Fire. Rumbe (w tamtym roku) - jestem zadowolona, kilka NN dostałam.MirkaS pisze:Edytko czy możesz mi zdradzić czy róże kupujesz gdzieś ew okolicy, czy może przez internet.Na all nie widzę nic ciekawego a interesują mnie wielkokwiatowe.Chyba że to nie pora na sadzenie róż /jestem laikiem w temacie różanym/
Teraz mam zamiar zamówić w Rosarium, vertigo powiedziała, żeby zamawiać przez telefon bo na @ (tak jak teraz na mój) nie odpowiadają, róze podobno godne polecenia, zdrowe , silne i teraz powinno kupować się w donicach, z gołym korzeniem mogą się nie przyjąć czy coś tam.
Witam Cię Edytko. Pięknie u Ciebie, widac duże postępy w urządzaniu ogrodu! Pooglądałam rośliny. Bardzo podoba mi się tulipanowiec. Jak długo rośnie u Ciebie? A jak złotlin, czy przyjął się? Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- EdytaB

Witajgrazka_j pisze:Witam Cię Edytko. Pięknie u Ciebie, widac duże postępy w urządzaniu ogrodu! Pooglądałam rośliny. Bardzo podoba mi się tulipanowiec. Jak długo rośnie u Ciebie? A jak złotlin, czy przyjął się? Pozdrowionka.
Złotlin przyjął się oczywiście choć niestety nie ze wszystkich patyczków, no i nie ma pąków kwiatowych ale prtawdę mówiąc nie spodziewałam sie ich w tym roku. Pozostałe roślinki od Ciebie też dobrze rosną.
Tulipanowca mam od tej wiosny kupiłam (na allegro) taki 150 cm - w maju lekko przymroziło mu listki ale dzielne drzewo nie dało sie i pięknie teraz rośnie. Na zimę muszę jednak go zabezpieczyć.
Z jodeł kalifornijskich (4) 1 ma nowe przyrosty , 2 wyglądają zdrowo, a 1 kiepso
Mam kilka nowych fotek więc wieczorem wrzucę do netu,