Ogród Zenka 2009
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam miłych gości i dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie.
Alu mój bluszcz pięcioklapkowy porasta ścianę drewnianą i z mocowaniem nie ma problemów, lecz nie wiem jak by się zachowywał na scianie murowanej.
Markusie w ogrodzie Twoim panuje jeszcze nastrój letni,wiele kwiatów jest w pełnym kwitnieniu. Klimat u Ciebie jest o wiele cieplejszy , a chłody docierają póżniej.
Agnieszko bluszcz pięcioklapkowy o tej porze roku jest piękny i ożywia ogród swoimi kolorami, szkoda że tak krótko.
Isiu jak widzisz nie udało się mi dotrzymać słowa, że sklepy ogrodnicze będę omijał szerokim kołem i uległem pokusie. Lecz tego nie żałuję gdyż z zakupu jestem zadowolony.
A oto już chyba ostatnie zdjęcia kwitnących kwiatów w moim ogrodzie, nadchodzi ochłodzenie i w każdej chwili należy się spodziewać przygruntowych przymrozków.

Alu mój bluszcz pięcioklapkowy porasta ścianę drewnianą i z mocowaniem nie ma problemów, lecz nie wiem jak by się zachowywał na scianie murowanej.
Markusie w ogrodzie Twoim panuje jeszcze nastrój letni,wiele kwiatów jest w pełnym kwitnieniu. Klimat u Ciebie jest o wiele cieplejszy , a chłody docierają póżniej.
Agnieszko bluszcz pięcioklapkowy o tej porze roku jest piękny i ożywia ogród swoimi kolorami, szkoda że tak krótko.
Isiu jak widzisz nie udało się mi dotrzymać słowa, że sklepy ogrodnicze będę omijał szerokim kołem i uległem pokusie. Lecz tego nie żałuję gdyż z zakupu jestem zadowolony.
A oto już chyba ostatnie zdjęcia kwitnących kwiatów w moim ogrodzie, nadchodzi ochłodzenie i w każdej chwili należy się spodziewać przygruntowych przymrozków.

Pozdrawiam Zenek
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Zenku staram się jak tylko mogę ,dziś robiłam też jeszcze zdjęcia ale wkleję jutro lub pojutrze ,ale za chwilę i u mnie skończą się kwiaty jak tylko przyjdą przymrozki.ZENOBIUSZ pisze:Witaj Geniu bardzo często odwiedzam Twój ogród , który jest zawsze piękny i kolorowy. Zastanawiam się jak Ty to robisz ?
Genia
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Aneto dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie. Na dworze jesienny chłód a niektóre z roślin wcale nie zamierzają kończyć kwitnienia, lecz resztkami swoich kwiatów zdobią ogrod.Trawa o którą pytasz to miskant cukrowy, piękny lecz trudny do utrzymania w ruzach bardzo ekspansywny.
Pozdrawiam Zenek
-
maryla73ab
- 1000p

-
maryla73ab
- 1000p