Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu. Szafirków mam od ch....y, więc bardzo chętnie się podzielę. Musimy tylko uścislić jak i kiedy. Musimy się umówić gdzieś w mieście i Ci przywiozę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- maria5
- 1000p

- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
judyta pisze:Maryś wstaw fotkę tej wierzby. Jeśli Iwa to zetnij wszystkie gałązki zostawiając 3-6 oczek od miejsca szczepienia. Ja wybieram miejsce cięcia za pakiem skierowanym-do góry-nią wierzchu gałązki. Nie z boku, nie pod spodem, tylko ten na wierzchu![]()
Piwonia krzaczysko wielkie ma tylko jeden pąk? Moja wybiła dwa pędy i obydwa mają pąki. W ubiegłym roku przesadzana była wiosną i miała tylko jeden pęd.

- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z kwiatowego dworku
Chyba u was cieplej ,moja tawułka jeszcze nie kwitnie , twoia iwa wygląda nietypowo , wszyscy mają parasole a twoja piękne dłgie gałęzie ja bym ją tylko troche skróciła po końcach i tam by się zagęszczała .. moje piwonie dopiero wychodza z ziemi , a majowa ma trzy pączki muszę ją przenieść na słońce bo teraz rosnie w cieniu i dlatego marniej kwitnie
w tym roku zakwitła mi korona cesarska miały być żółty i pomaraniczowy , a wyszło że mam jeden kolor .. przyjemnej pracy w ogrodzie ..masz piękne oczko wodne , i dużo kamieni , ładnie wyglądają przy oczku ..
w tym roku zakwitła mi korona cesarska miały być żółty i pomaraniczowy , a wyszło że mam jeden kolor .. przyjemnej pracy w ogrodzie ..masz piękne oczko wodne , i dużo kamieni , ładnie wyglądają przy oczku ..