Ogrodowe kwiaty piękne, jeszcze tyle Ci kwitnie...

Kana na mleko, jak najbardziej piękna i te kwiaty też...

Szkoda tylko, że to już zimowa pora i smutki nas dopadają...

Ale ona jest fajna!
  Ale ona jest fajna! Jak go jesz? Pamiętam moja babcia lubiła i jakieś tam sałatki z niego robiła. Nawet pamiętam jego smak
 Jak go jesz? Pamiętam moja babcia lubiła i jakieś tam sałatki z niego robiła. Nawet pamiętam jego smak  

Miałam raz jarmuż, ale coś mi nie smakował
  Miałam raz jarmuż, ale coś mi nie smakował   a Ty co z niego robisz?
  a Ty co z niego robisz?
 nie to co u mnie
  nie to co u mnie 

wyszła, znalazła jeszcze okazy do pstrykania i zrobiła
 wyszła, znalazła jeszcze okazy do pstrykania i zrobiła   super
   super   masz już karmnik i sikoreczkę, ja jeszcze nie wystawiłam , mam różne koraliki to niech skubią
   masz już karmnik i sikoreczkę, ja jeszcze nie wystawiłam , mam różne koraliki to niech skubią  śliczne wiodczki--ognik, kolorowe liście..., kanka .....
   śliczne wiodczki--ognik, kolorowe liście..., kanka .....  jest na co oprzeć oko
   jest na co oprzeć oko    karolina
   karolina 

ale tyle kolorów co u Ciebie to już nie ma
 ale tyle kolorów co u Ciebie to już nie ma   ale trawki i juki też już dziś powiązałam.
 ale trawki i juki też już dziś powiązałam. 

O potrawach z jarmużu zobacz poniżej, w odpowiedzi do Marysi Maski.
 O potrawach z jarmużu zobacz poniżej, w odpowiedzi do Marysi Maski. 

. Bardzo zdolna z Ciebie dziewczyna
 . Bardzo zdolna z Ciebie dziewczyna   
  . U mnie niestety też są i już brakuje mi pomysłów jak ich wyprosić od siebie.Ogród zryty jak jeszcze nigdy do tej pory. Najgorzej, że ryją między różami i pod nimi też, a to już mnie mocno
 . U mnie niestety też są i już brakuje mi pomysłów jak ich wyprosić od siebie.Ogród zryty jak jeszcze nigdy do tej pory. Najgorzej, że ryją między różami i pod nimi też, a to już mnie mocno   . Brakuje już pomysłów jak się ich pozbyć. Wszelkie rady mile widziane
 . Brakuje już pomysłów jak się ich pozbyć. Wszelkie rady mile widziane  

pomysłów mi brakuje.
 pomysłów mi brakuje.