I zakupy...ho ho zaszalałaś kochana. Tak trzymać
 I zakupy...ho ho zaszalałaś kochana. Tak trzymać  Kto szalonemu zabroni?? Będziemy podziwiać.
 Kto szalonemu zabroni?? Będziemy podziwiać.Ja mam zastój, coś sieję, coś zamawiam, w sklepie oglądam, odkładam, znów oglądam. Nic mnie na razie nie chachnęło na maxa

I zakupy...ho ho zaszalałaś kochana. Tak trzymać
 I zakupy...ho ho zaszalałaś kochana. Tak trzymać  Kto szalonemu zabroni?? Będziemy podziwiać.
 Kto szalonemu zabroni?? Będziemy podziwiać.

), nie miał mnie kto powstrzymać
 ), nie miał mnie kto powstrzymać   

Znając życie nie przeszłabym obojętnie. Powiedz fajne lilie mieli? Azjatki czy coś z orientalnych??
 Znając życie nie przeszłabym obojętnie. Powiedz fajne lilie mieli? Azjatki czy coś z orientalnych??

I nie przejmuj się, nie Ty pierwsza i nie ostatnia zapadasz na takie choroby
  I nie przejmuj się, nie Ty pierwsza i nie ostatnia zapadasz na takie choroby  Ja już sobie wydzieliłam jedno subkonto, na które odkładam kasę na róże
 Ja już sobie wydzieliłam jedno subkonto, na które odkładam kasę na róże   Mam jakieś 20 i jak czytam, że inni mają po sto i więcej, to co sobie mam żałować? A podoba mi się tyyyyyyyyyyle!
  Mam jakieś 20 i jak czytam, że inni mają po sto i więcej, to co sobie mam żałować? A podoba mi się tyyyyyyyyyyle!

Ale na tym już KONIEC!
 Ale na tym już KONIEC!  

, a za oknem wietrzysko i ziąb niemiłosierny
 , a za oknem wietrzysko i ziąb niemiłosierny  

Ale wiadomo, że co za dużo to... no i pewnie przy sadzeniu będę płakać nad swoją głupotą
 Ale wiadomo, że co za dużo to... no i pewnie przy sadzeniu będę płakać nad swoją głupotą