Mój ogródek - KarolinaL
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dawno nie byłam u Ciebie Karolino, znowu nie dostaje powiadomień. Widoki piękne, brzozy też, a rozplenica jak marzenie. Ketmia przeżyje na pewno, przykryj ją na zimę czymkolwiek, nawet kawałkiem włókniny.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko, dziękuję!
Niby lubię jesień, ale jak dzisiaj wyszłam do ogrodu i poczułam już bardzo wyraźny jej zapach, to mi się tak jakoś zrobiło...
Ciemno, chłodno, wilgotno, dym się snuje po ogrodach...
Krysiu, o tą rozplenicę to ja drżę jak będzie zimą, może spróbuję jakieś nasiona zebrać czy coś. A ketmia przeżyje jeśli jej tylko wcześniej coś nie zeżre, właśnie zauważyłam, że ma nadjedzone listki
Niech no ja przyłapię winowajcę
Gosiu, dzisiaj materiał na diamenty spadał z nieba przez większość dnia, ale zabrakło słoneczka, które by je uszlachetniło, więc dziś nie zarobię
Coś nie mam dziś nastroju na prace ogrodowe. Brakuje mi pomysłów, miejsca i... kasy
. I humoru jakoś też
Może to jesień się wkrada w moje myśli...
Żeby tak słońce się zjawiło...
Krysiu, o tą rozplenicę to ja drżę jak będzie zimą, może spróbuję jakieś nasiona zebrać czy coś. A ketmia przeżyje jeśli jej tylko wcześniej coś nie zeżre, właśnie zauważyłam, że ma nadjedzone listki
Gosiu, dzisiaj materiał na diamenty spadał z nieba przez większość dnia, ale zabrakło słoneczka, które by je uszlachetniło, więc dziś nie zarobię
Coś nie mam dziś nastroju na prace ogrodowe. Brakuje mi pomysłów, miejsca i... kasy
Żeby tak słońce się zjawiło...
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

Karolinko, halo - smutki na bok. Brak kasy i chwilowy brak pomysłów nie mogą przecież być przyczyną złego nastroju.
Dobra no to rozkręćmy coś dziewczyny i chłopaki, żeby Karolinie zrobiło się weselej. Ja sama mogłabym się rozkręcić dla Ciebie, ale rano zapomniałam się zwinąć, więc chyba nic z tego.
Dobra no to rozkręćmy coś dziewczyny i chłopaki, żeby Karolinie zrobiło się weselej. Ja sama mogłabym się rozkręcić dla Ciebie, ale rano zapomniałam się zwinąć, więc chyba nic z tego.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

On właśnie zaczął rozkręcanie od lasu. Potem przejdziemy do Twojego ogródka. Jak skończy się rozkręcanie to się skręcimy ze śmiechu, a Ty na pewno będziesz miała nowe pomysły jak urządzić od nowa Swój ogródek.
Pozdrawiam Ewa
Mój ogródek.
Mój ogródek.
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Może to małe ślimaczki, których w dzień trudno zobaczyć upodobały sobie Twoją ketmię, obsyp ją wokoło ślimakolem. Tak kiedyś jesienią zżarły mi hortensje malutką, taka z biało-zielonymi listkami. A co do rozplenicy, to zielona nie boi sie zimy.KarolinaL pisze:
Krysiu, o tą rozplenicę to ja drżę jak będzie zimą, może spróbuję jakieś nasiona zebrać czy coś. A ketmia przeżyje jeśli jej tylko wcześniej coś nie zeżre, właśnie zauważyłam, że ma nadjedzone listkiNiech no ja przyłapię winowajcę
![]()
![]()
Dziewczyny i chłopaki rozkręcajcie coś albo się bo Karolina jest smutna i jeszcze się rozpłacze.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Karolinko, różyczka dla Ciebie z mojego ogrodu. Jakby zaglądała do Ciebie z ekranu monitora.
I przeczytaj jeszcze raz moje motto, a jak nie pomoże to jeszcze raz. na pewno znasz to motto tylko czasem o nim zapominasz.

I przeczytaj jeszcze raz moje motto, a jak nie pomoże to jeszcze raz. na pewno znasz to motto tylko czasem o nim zapominasz.

Pozdrawiam Ewa
Mój ogródek.
Mój ogródek.