Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Otóż to, dobre okrycie na zimę! To chyba wszystko co mogę dla niej zrobić, bo trochę bym się bała ją wyciągać z ziemi, a nie bardzo też miałabym gdzie ją przezimować. Garaż, hm... ale tam ciemno przecie jak... :wink: Lepiej ja zostawię, przykryję i będę trzymać kciuki :D
Awatar użytkownika
grazyna56
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 10 lut 2007, o 20:28

Post »

Słodkie widoczki u Ciebie Karolinko, ach szkoda że lato sie kończy :cry: :cry: :cry:
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dawno nie byłam u Ciebie Karolino, znowu nie dostaje powiadomień. Widoki piękne, brzozy też, a rozplenica jak marzenie. Ketmia przeżyje na pewno, przykryj ją na zimę czymkolwiek, nawet kawałkiem włókniny.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No jasne!!! Diamenty się mnożą w ogrodzie a ketmia miałaby się nie rozmnożyć?
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grażynko, dziękuję! :D Niby lubię jesień, ale jak dzisiaj wyszłam do ogrodu i poczułam już bardzo wyraźny jej zapach, to mi się tak jakoś zrobiło... :cry: Ciemno, chłodno, wilgotno, dym się snuje po ogrodach... :roll: :(

Krysiu, o tą rozplenicę to ja drżę jak będzie zimą, może spróbuję jakieś nasiona zebrać czy coś. A ketmia przeżyje jeśli jej tylko wcześniej coś nie zeżre, właśnie zauważyłam, że ma nadjedzone listki :? Niech no ja przyłapię winowajcę :evil: :wink:

Gosiu, dzisiaj materiał na diamenty spadał z nieba przez większość dnia, ale zabrakło słoneczka, które by je uszlachetniło, więc dziś nie zarobię :wink:

Coś nie mam dziś nastroju na prace ogrodowe. Brakuje mi pomysłów, miejsca i... kasy :? . I humoru jakoś też :( Może to jesień się wkrada w moje myśli...
Żeby tak słońce się zjawiło...
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Słońce albo Beata. Fajnie byłoby rozkręcić jakąś zadymę...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie mam nic przeciwko :lol: Ale ja sama nic nie rozkręcę, nie dzisiaj :(
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

W rozkręcaniu, a raczej skręcaniu to ja jestem dobry :D
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Karolinko, halo - smutki na bok. Brak kasy i chwilowy brak pomysłów nie mogą przecież być przyczyną złego nastroju.
Dobra no to rozkręćmy coś dziewczyny i chłopaki, żeby Karolinie zrobiło się weselej. Ja sama mogłabym się rozkręcić dla Ciebie, ale rano zapomniałam się zwinąć, więc chyba nic z tego.
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To dawaj Ariel. Zaczynasz.! Pokaż co potrafisz!
Gosia

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewciu, Arielku, Gosiu, rozkręcajcie śmiało, jak Wam się uda chętnie się przyłączę, tylko mi ogródka nie zdemolujcie :wink: Arielku, nawiasem mówiąc to zaproszenie do lasu w Twojej stopce wygląda nieco dwuznacznie :lol:
Awatar użytkownika
Ewa_888
---

Post »

On właśnie zaczął rozkręcanie od lasu. Potem przejdziemy do Twojego ogródka. Jak skończy się rozkręcanie to się skręcimy ze śmiechu, a Ty na pewno będziesz miała nowe pomysły jak urządzić od nowa Swój ogródek.
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

KarolinaL pisze:
Krysiu, o tą rozplenicę to ja drżę jak będzie zimą, może spróbuję jakieś nasiona zebrać czy coś. A ketmia przeżyje jeśli jej tylko wcześniej coś nie zeżre, właśnie zauważyłam, że ma nadjedzone listki :? Niech no ja przyłapię winowajcę :evil: :wink:
Może to małe ślimaczki, których w dzień trudno zobaczyć upodobały sobie Twoją ketmię, obsyp ją wokoło ślimakolem. Tak kiedyś jesienią zżarły mi hortensje malutką, taka z biało-zielonymi listkami. A co do rozplenicy, to zielona nie boi sie zimy.
Dziewczyny i chłopaki rozkręcajcie coś albo się bo Karolina jest smutna i jeszcze się rozpłacze.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ewa_888
---

Post »

Karolinko, różyczka dla Ciebie z mojego ogrodu. Jakby zaglądała do Ciebie z ekranu monitora.
I przeczytaj jeszcze raz moje motto, a jak nie pomoże to jeszcze raz. na pewno znasz to motto tylko czasem o nim zapominasz.

Obrazek
Pozdrawiam Ewa

Mój ogródek.
Awatar użytkownika
krysp50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2007, o 12:05

Post »

Karolinko, u Cappucino od rana trwa zabawa.... :lol: :lol:
A może coś wyłopatkować na pociechę :wink:
Pozdrawiam Krystyna
ODPOWIEDZ