Moj rozowy storczyk opadl z kwiatuszkow,ale uwaga,widze,ze puscza nowe paczki!!
On jest naprawde super!!
A teraz moje drogie kolezanki ogrodniczki,wrzucam fotke mojego zaniedbanego ogrodu z tylu domu.
Poki co po wprowadzeniu sie do domu wiecej uwagi poswiecalam ogrodkowi z przodu domu.
Teraz czas na ogrod z tylu domu.
I teraz oczekuje na Wasze propozycje.
Co byscie Wy zrobily ,aby byl piekny??
Zamierzam sie brac za niego od przyszlej wiosny,na pewno bedzie trzeba caly przekopac,i piekna mloda trawke zasiac,i cos trzeba zrobic z tym basenem po rybach.
Tylko co??
Jakie sa Wasze pomysly,co byscie zrobily w nim??
Mysle,ze po lewej stronie wzdluz posadze drzewka iglaste,po prawej sa owocowe wiec nic wiecej tam posadzic nie moge.
Musze miec miejsce tez dla dzieci na zabawe,kolo patio daleko w koncu tez mysle o jakichs drzewkach,moze gdzies rabata??
Basen wyburzyc,plytki usunac ,wysypac wszedzie ziemie i posiac trawe,zrobic ewentualnie barierki po bokach prowadzace z tarasu na trawnik.(taras jest przed basenm,nie widac na zdjeciach,jest przy wyjsciu z domu)
Bedzie jedna rabata kolo szklarni,tam sa posiane wlasnie wszystkie te cebulowe.Ale moze gdzies jeszcze cos wrzucic??
Za szklarnia mam jeszcze skrzynie z warzywami,tam raczej nic nie zmienie.
Albo basen zostawic,wypelnic ziemia i zrobic jakis kacik z kwiatami,drzewkami na podwyzszeniu??
Nie wiem,nie mam pojecia..
Padly juz propozycje wodospadu i chyba wezme to pod uwage przy projektowaniu basenu.
No to czekam na pomysly jak zaprojektowac moj ogrod,co w nim zrobic,,z gory serdeczne Dzięki!!!

Uploaded with ImageShack.us