,ale piszesz,że hortensja lubi mieć stale wilgotno ,a pamiętam ,że u Ciebie sam piasek

serdecznie pozdrawiam .
----------------------------------------------grazyna56 pisze:No i powiedz jak ja mogę Cie nie odwiedzac![]()
![]()
![]()
Popieram, bardzo fajnie wyglądają obok siebieGrzegorz B pisze:Maki cudne i irysy, również. Muszę sobie takie sprawić, pięknie sie prezentują
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------kontrapunkt pisze:No to wpadłaś po uszy! Nie odpuszczę i zamęczę Cię pytaniami , jakiej firmy macie system (to nie jest reklama -mam nadzieję) jakiego rzędu to są koszty? ile lat to funkcjonuje ,a co z zimą instalajca do zwijania? -myślę o wężach ,czy może zostać na mrozie. Jak rozwiązany jest system kroplowy - jak gęsto trzeba to rozkładać między roślinami ,no i dlaczego nie skombinoiwaliście pompy i czy nie warto pociągnąć wodę z ziemi ? Myślę ,że ów system nawadniania także ma wpływ na wspaniałą kondycję,Twojego uroczego ogrodu ,a także na kodycję ogrodniczki ,która zamiast ganiać z konewkami ,lub "wężami " po posesji ma czas napawać się pięknymi widokami przy kawce
i radować nas sympatycznymi fotkami .Pozdrowionka (bardzo niecierpliwie będę oczekiwać odpowiedzi)
Inkokontrapunkt pisze:To może zorganizujemy komitet kolejkowy (kto pamięta?)