Kolorowy ogród Geni cz.5
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu Twoja różnorodność w ogrodzie zachwyca ale patrzę na to krzesełko i tak sobie myślę
warto mieć takie miejsce do wypoczynku ja na Twoim miejscu jednak zrobiłabym sobie jakiś kącik wypoczynkowy
Gieniu przecież po pracy w ogrodzie aż miło sobie usiąść wygodnie i popatrzyć na kwitnące piękności
tylko nie mów że nie masz miejsca 
Gieniu przecież po pracy w ogrodzie aż miło sobie usiąść wygodnie i popatrzyć na kwitnące piękności
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu!
Jestem maniaczką irysów, wczoraj widziałam w innym mieście piękną kępę ,taką jak Twoje niskie-wyższe żółte ( z ostatniej serii zdjęć) O mało się nie potknęłam na chodniku , bo miały wyjątkowo dużo kwiatów.
Orliki jak zawsze podziwiam, dzisiaj jakoś najbardziej Twój różowy.
Irysy bródkowe wys. widziałam wczoraj w pąkach ( przy budynku), moje jeszcze ich nie mają.
Czekam na kwiaty tych wysokich, bo bardzo je kocham!
Pozdrawiam.
:P
Jestem maniaczką irysów, wczoraj widziałam w innym mieście piękną kępę ,taką jak Twoje niskie-wyższe żółte ( z ostatniej serii zdjęć) O mało się nie potknęłam na chodniku , bo miały wyjątkowo dużo kwiatów.
Irysy bródkowe wys. widziałam wczoraj w pąkach ( przy budynku), moje jeszcze ich nie mają.
Pozdrawiam.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witajcie kochani niektórych po raz pierwszy u mnie goszczę
Zuzia ,Monika,Kalmia,Jola
U mnie w tej chwili jest tak jak na zdjęciach ale ja jestem przyzwyczajona że u mnie jest bardziej kolorowo i byłam troszkę niepocieszona że Marek i jego żona widzieli ogród teraz kiedy dużo mniej kwiatków kwitnie niż zwykle .
Jolu u mnie nie ma miejsca na jakiś kącik wypoczynkowy ,Jak mąż skończy robić taras to tu kupi się meble ogrodowe i postawi .
Genia
Zuzia ,Monika,Kalmia,Jola
U mnie w tej chwili jest tak jak na zdjęciach ale ja jestem przyzwyczajona że u mnie jest bardziej kolorowo i byłam troszkę niepocieszona że Marek i jego żona widzieli ogród teraz kiedy dużo mniej kwiatków kwitnie niż zwykle .
Jolu u mnie nie ma miejsca na jakiś kącik wypoczynkowy ,Jak mąż skończy robić taras to tu kupi się meble ogrodowe i postawi .
Genia
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu oglądam Twój ogródek i szukam miejsc, gdzie nie jest kolorowo
tak jak piszesz. Ja widzę wszędzie piękne kwiatowe kolorki
A rabata azaliowo-rododendronowa jest przepiękna, zdobi niesamowicie cały ogród
a oprócz tego piękne kolorowe brateczki, irysy, piwonie
, cudowne orliki
, prymuleczki, pełnik,omiegi i jeszcze wiele innych pieknych kwiatuszków
czego chcieć więcej, jest wspaniale 
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! Pięknie i kolorowo u Ciebie, więc nie mów, że zastój. Trzeba czasem ochłonąć po burzy kolorów, by za chwilę powitać kolejną kolorową falę
Rh bardzo ładne - nawet gdy małe. Ważne że kwitną i dobrze się czują. A o orlikach już nie wspomnę - bajka
Kiedy odpoczywam? W ogrodzie podczas pracy i na forum
Nie jest tak źle 
Kiedy odpoczywam? W ogrodzie podczas pracy i na forum
- e-genia

Aga witaj podobnie jak Ty kocham iryski i to wszystkie dlatego nie mogę doczekać się do kwitnienia moich wysokich tym roku jeszcze podzielę i powysyłam wszystkim którym obiecałam ale na drugi rok zostawię żeby się rozrosły i miały większe kępy ,to dopiero będzie efekt.pelagia72 pisze:Witaj Geniu!
Pozdrawiam.
Genia
- e-genia

Dzięki Agnieszko nie wiem czemu ja to troszkę inaczej widzę i kiedy jest taki przestój jak teraz wydaje mi się że nie mam co pokazywaćAGNESS pisze:Geniu oglądam Twój ogródek i szukam miejsc, gdzie nie jest kolorowotak jak piszesz. Ja widzę wszędzie piękne kwiatowe kolorki
A rabata azaliowo-rododendronowa jest przepiękna, zdobi niesamowicie cały ogród
a oprócz tego piękne kolorowe brateczki, irysy, piwonie
, cudowne orliki
, prymuleczki, pełnik,omiegi i jeszcze wiele innych pieknych kwiatuszków
czego chcieć więcej, jest wspaniale
Marcin masz rację, fajnie pić kawkę a jeszcze jak do tego jakieś miłe towarzystwo to już w ogóle tylko za szybko zielsko rośnie tydzień temu pięknie wypieliłam a teraz znowu pełno chwastów rośnie ale je przetrzymam po niedzieli ma być kilka dni deszczowych po nich znowu popielę i wzruszę ziemię
- e-genia

Witaj Jacku dobrze że chociaż troszkę masz czasu na odpoczynek ,choć nie wiem czy to odpoczynek w tak dużym ogrodzie jak Twój i do tego cały czas go Tworzysz . A po forum to czasem jestem tak zmęczona ze padam na nos ,teraz nie ,ale zimą.Jacek P.... pisze:Witaj Geniu! Pięknie i kolorowo u Ciebie, więc nie mów, że zastój. Trzeba czasem ochłonąć po burzy kolorów, by za chwilę powitać kolejną kolorową falęRh bardzo ładne - nawet gdy małe. Ważne że kwitną i dobrze się czują. A o orlikach już nie wspomnę - bajka
![]()
Kiedy odpoczywam? W ogrodzie podczas pracy i na forumNie jest tak źle
Genia