Cieszę się, że zajrzałaś
Mój ogród - moja pasja.
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród - moja pasja.
Łano, pogoda coraz lepsza, więc i więcej wiosny będzie widać 
Cieszę się, że zajrzałaś

Cieszę się, że zajrzałaś
Eh Kalmia pięknie masz.... Robisz też świetne zdięcia, ja jakiś czas temu zakupiłam lustrzankę ale nie moge sobie z nią poradzić, chyba zapisze się do Ciebie na kursik obsługi
pozdrawiam
-
hutkow

- Od: 24 sty 2011, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Łano!
Niezłą prace wykonaliście ale mając takich pomocników nie mogło być inaczej.Jednak warto było włożyć wszystkie siły i środki bo efekt naprawdę Macie wspaniały.Ja zawsze twierdzę,że to co się wykonało własnoręcznie cieszy najbardziej.Mam rożne rośliny,krzewy,drzewa ale najbardziej cieszą mnie moje świerki,które własnoręcznie posiałem z nasionek wybranych z szyszki.
Cieszę się bardzo,że odwiedziłaś naszą działkę bo poznałem nowych pracowitych sympatyków zieleni i natury.
Edward
Niezłą prace wykonaliście ale mając takich pomocników nie mogło być inaczej.Jednak warto było włożyć wszystkie siły i środki bo efekt naprawdę Macie wspaniały.Ja zawsze twierdzę,że to co się wykonało własnoręcznie cieszy najbardziej.Mam rożne rośliny,krzewy,drzewa ale najbardziej cieszą mnie moje świerki,które własnoręcznie posiałem z nasionek wybranych z szyszki.
Cieszę się bardzo,że odwiedziłaś naszą działkę bo poznałem nowych pracowitych sympatyków zieleni i natury.
Edward
Witajcie po przerwie!
Wreszcie mamy prawdziwą wiosnę, pogoda dopisuje, słoneczko świeci i to mocno, a rośliny przepięknie rosną i kwitną.
Grazynko, moje piwonie mają już spore pąki kwiatowe, myślę, że jeszcze ze 2 tyg. i będą kwitły!
A jak Twoje lilie doniczkowe? Pewnie już szykują się do kwitnienia?
igielka78, trochę czasu minęło... te pąki kwiatowe (jeżeli są) powinny już być widoczne. Będą kwitły?
Moniko, wiosna na całego, aż chce się żyć! U mnie pięknie kwitną magnolie, widok aż zapiera dech w piersi!!!
paryska, miło mi, że fotki sie spodobały, ale moje umiejętności fotografowania są raczej na poziomie podstawowym
Edwardzie, witam serdecznie
Miło mi, że zajrzałeś
Dziękuję za tak wysoką ocenę naszej pracy. Dużo już zrobiliśmy, ale pracy wcale nie ubywa, wręcz odwrotnie ... Zauważyłeś bardzo celnie, że to, co zostało wykonane własnoręcznie cieszy najbardziej
Pozdrawiam serdecznie
Zdjęcia dołączę wieczorem
Wreszcie mamy prawdziwą wiosnę, pogoda dopisuje, słoneczko świeci i to mocno, a rośliny przepięknie rosną i kwitną.
Grazynko, moje piwonie mają już spore pąki kwiatowe, myślę, że jeszcze ze 2 tyg. i będą kwitły!
igielka78, trochę czasu minęło... te pąki kwiatowe (jeżeli są) powinny już być widoczne. Będą kwitły?
Moniko, wiosna na całego, aż chce się żyć! U mnie pięknie kwitną magnolie, widok aż zapiera dech w piersi!!!
paryska, miło mi, że fotki sie spodobały, ale moje umiejętności fotografowania są raczej na poziomie podstawowym
Edwardzie, witam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
Zdjęcia dołączę wieczorem
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie kwitną magnolie?????
Nie widać
Na zdjęcia czekamy
Nie widać
Na zdjęcia czekamy
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- igielka78

- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łano, niestety chyba nie. Ale i tak się cieszę, że rośnie, bo po takim badylku, który kupiłam i po lutowych mrozach niewiele można się było spodziewać. Może w przyszłym roku.
Piękne masz magnolie, po prostu cudne!!!
No szkodaigielka78 pisze:Łano, niestety chyba nie. Ale i tak się cieszę, że rośnie, bo po takim badylku, który kupiłam i po lutowych mrozach niewiele można się było spodziewać. Może w przyszłym roku.![]()
Andrzeju, sporo nasadziłam na jesieni, ale generalnie stare też w dobrym stanie i nie strajkowały