Jeśli ktoś wie gdzie można namierzyć prawidłowe odpowiedzi, to dołączam się do prośby o wrzucenie info.
-@forest, skąd te okazy pochodzą, jeśli można wiedzieć?
Problem jest taki, że przepisy wprowadzone u nas znacząco różnią się od tych unijnych. Dołożyli parę nie istniejących treści, to tu, to tam źle przetłumaczyli, czegoś nie dopisali i wyszło szambo... jak zwykle.szczytnica38 pisze:Dołożyli nam papierowej roboty. Specjalnie dla instytucji zwanej WIORIN, ewent. PIORIN zestawienia materiału zakupionego i oczywiście tego sprzedawanego dalej do dystrybucji. Może przy tym zrezygnują z tzw. dowodu dostawcy wystawianego do każdej faktury. Paszportyzacja obowiązkowa do sprzedaży hurtowej, jednak najlepiej tutaj samodzielnie opanować drukowanie paszportów - będzie to możliwe, oczywiście przewidzieli jakiś egzamin do zdania na ten papierek. Najbardziej dostanie się sprzedaży internetowej, tutaj nawet drobne wysyłki muszą być zaopatrzone w paszporty. Tak z grubsza ujmując stan rzeczy.
Taki okaz mam zdobyty przypadkowo na giełdzie kwiatowej. Ale nie wiem od kogo to ani co to komuś wypadł i mam. ładnie szybko rośnie chyba jaś bylina nie marznie.. Nidy tego nie spotkałem u nikogoPetrikov pisze:Właśnie miałem pytać o egzamin na wystawianie paszportów, ale kolega forest mnie ubiegł.
Jeśli ktoś wie gdzie można namierzyć prawidłowe odpowiedzi, to dołączam się do prośby o wrzucenie info.
forestit pisze:Taki okaz mam zdobyty przypadkowo na giełdzie kwiatowej. Ale nie wiem od kogo to ani co to komuś wypadł i mam. ładnie szybko rośnie chyba jaś bylina nie marznie.. Nidy tego nie spotkałem u nikogoPetrikov pisze:Właśnie miałem pytać o egzamin na wystawianie paszportów, ale kolega forest mnie ubiegł.