Aniu,fajnie ,że spacerujesz i podoba się ogród ,Głowacze się nie pokłada,choćby jak wiało i lało to tylko pięknie kołysze się i ukazuje ukłony ,jeszt wysiki ,ale jego łodygi doskonale go utrzymują ,buziaczki
Tereniu,nie mam nasion przetaczników,ja nigdy nie zwracałam uwagi na nasiona ,wszystko rozmnażam wegetatywnie,nasiona wraz z łodygami wyrzucone,może w tym roku jak przypomnisz,ja też bardzo lubię przetaczniki,pozdrawiam i buziaczki
Aluś,cieszę się ,że już jesteś, nowe zakupy przygotowane do zamówienia ,długo to trwało,bo chyba będzie tego sporo ,zwłaszcza róż,bo chcę przed domem powymieniać rabaty,a i bylin parę się znalazło,pozdrawiam serdecznie i duża buźka dla Ciebie
Gosiu,nie tylko Ty wpadasz tu po uszy ,ja też wpadam jak wychodzę z Waszych ogrodów,

i ciągle w myślach coś przemeblowywuję w ogrodzie,
Marysiu,a może z grzeczności tak chwalicie

,ale biegajcie dalej bo ścieżek dużo i zgubić też się można,

,pozdrawiam i całuski dla Ciebie i mężulka w tym bardzo trudnym dniu
Alu 31,cieszę się z Twojej wizyty,,bo wiem jak mało masz czasu,gorące pozdrowienia przesyłam
Ewciu,uśmiałam się z Twojego wpisu,powiem Ci ,że nie myślałam takimi kategoriami,ale masz rację
Ewuniu7,spaceruj ,bo kwiatuszki się skończą i nie będzie wspomnień
Dorotko,może chodzi Ci o Gipsówkę,bo ja Gęsiówki nie widzę,jest parę odmian Gipsówki ,miałam je ,ale ta jest najładniejsza,z tamtych zrezygnowałam,jeszcze jedna inna się pląta ,a ta co jest na zdjęciu jest rewelacyjna ,jak cudnie wygląda rano jak jest na niej rosa ,pięknie komponuje się z każdą byliną w jej wysokości,nie wiesz co zrobić ,żeby ją mieć?

pozdrawiam
Soniu,u mnie w nadwyżkach jest niebieski ,nie oznaczyłam białego i różowego ,wysokość Sadźca i Głowaczka to jakieś 180 cm,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Aniu,fajne takie rodzinne spacery,miło,że podobają sie moje zestawienia ,kwiatów jest sporo ,to trzeba jakoś je ułożyć,ale jak to dobrze wg.ciebie wygląda to bardzo sie cieszę
Maryniu,oj trudno się doczekać wiosny,chociaż pracy zawsze mamy dużo ,przynajmniej ja ,dziękuję za odwiedziny i buziaczki posyłam