Wiosenna odsłona leśnego rancza nad wodą.
- Izolek
- 200p
- Od: 26 lut 2014, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiosenna odsłona leśnego rancza nad wodą.
Madziu pięknie u was tyle rabatek, krzewów i kwiatów i te mebelki drewniane są prześliczne 

Pozdrawiam
Mój wątek,moje kwiatki
Mój wątek,moje kwiatki
Też widziałam w gazetce taki wyrywacz do chwastów i się zastanawiałam czy faktycznie dobry kosztował trochę ponad 100 zł, piszesz że dobra rzecz więc chyba będzie trzeba zainwestować , a ty za swój ile płaciłaś?
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu no niestety chyba koniczyny nie wyrwie
Może i wyrwie ale trzeba by było narobić dużo dziur
Taaak na efekt dużych magnolii czekam jak na zbawienie 
Madziu ta magnolia to jedna z dwóch maleństw. Druga ma już spore liście a ta nic a nic. No trudno, poczekam te dwa miesiące i zobaczymy co z nią będzie.
Elu bardzo mi miło, dziękuję.
Wolusiu cieszę się, że rabatka Ci się podoba. Nasza działka, mimo że przy drodze to faktycznie jest cicha. Można tu odpocząć i o to chodzi
Izuś dziękuję
szostani bardzo dobra rzecz! Jestem absolutnie zachwycona. Ja dałam 125 zł bo kupowałam go przy okazji z innymi produktami. Są tańsze od 113 zł widziałam. Ale za jedną przesyłką wzięłam tamten. Jestem mega zadowolona.

Madziu ta magnolia to jedna z dwóch maleństw. Druga ma już spore liście a ta nic a nic. No trudno, poczekam te dwa miesiące i zobaczymy co z nią będzie.
Elu bardzo mi miło, dziękuję.
Wolusiu cieszę się, że rabatka Ci się podoba. Nasza działka, mimo że przy drodze to faktycznie jest cicha. Można tu odpocząć i o to chodzi

Izuś dziękuję

szostani bardzo dobra rzecz! Jestem absolutnie zachwycona. Ja dałam 125 zł bo kupowałam go przy okazji z innymi produktami. Są tańsze od 113 zł widziałam. Ale za jedną przesyłką wzięłam tamten. Jestem mega zadowolona.
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W fajnym miejscu masz tą działkę, altanka, domek coś pięknego, mam nadzieję,że nam w przyszłym roku uda się też coś lepszego postawić. Pięknie wszystko robisz, masz dobry gust 

-
Dzięki, u Ciebie za to widziałam super rodki.. No i śliczniutką dzidzię. Zakładasz nowy wątek? Bo nie wiem czy opłaca mi się jeszcze wpisywać do starego 

- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Zostaję przy starym także zapraszam 

To ja też poproszę na priv o tym wyrywaczu, bo mnie zaintrygowałaś. Wrzuciłam hasło w wyszukiwarkę na forum, ale mi nic nie wyskoczyło 

Madziu kupowałaś przez internet? Mam jeszcze do ciebie pytanko jak myślisz czy ze skrzypem ten wyrywacz by sobie poradził? Tyle tego dziadostwa u mnie rośnie 

-
Patusia no to na pewno wpadnę 
Dorfi ok, zaraz wyślę pw.
Szostani tak, na all... wiesz, ja u siebie skrzypu tym nie wyrywam. Chociaż próbowałam i nawet wyrwał. Myślę jednak że to jest idealne to chwastów takich rozłożonych jak mlecz i pnące chwasty. Wyrywałam nim też osty. Coś innego też wyrywałam ale nie znam się na chwastach i nie bardzo wiem jak się to nazywało. Nie raz byłam po prostu w szoku jakie wielkie korzeniska wyciągał.

Dorfi ok, zaraz wyślę pw.
Szostani tak, na all... wiesz, ja u siebie skrzypu tym nie wyrywam. Chociaż próbowałam i nawet wyrwał. Myślę jednak że to jest idealne to chwastów takich rozłożonych jak mlecz i pnące chwasty. Wyrywałam nim też osty. Coś innego też wyrywałam ale nie znam się na chwastach i nie bardzo wiem jak się to nazywało. Nie raz byłam po prostu w szoku jakie wielkie korzeniska wyciągał.
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Madziu
Magnolia Susan urocza,
świerki piękniutkie, fajną wędzarnie macie.
Widzę ze kaczuszka obok stawu złożyła jajeczka będziecie Mieć małe kaczuszki.
Zniszczony Berberys ślicznie odbił. Powojnik piękny. Ta rabatka http://images62.fotosik.pl/1004/93cbb42910a0f5bbmed.jpg wygląda przepiękna i pięknie się prezentuje.
Śliczne kamienne rabatki. Śliczne kamienne ognisko. Piękne Irysowe i Różane pąki.
Pierwszy raz słyszę o wyrywaczu do chwastów.
A widzę, że ten wyrywaczu do chwastów jak widzę rewelacyjny jest pięknie powyrywał Ci chwasty i nawet te z długimi korzonkami.

Widzę ze kaczuszka obok stawu złożyła jajeczka będziecie Mieć małe kaczuszki.

Zniszczony Berberys ślicznie odbił. Powojnik piękny. Ta rabatka http://images62.fotosik.pl/1004/93cbb42910a0f5bbmed.jpg wygląda przepiękna i pięknie się prezentuje.

Śliczne kamienne rabatki. Śliczne kamienne ognisko. Piękne Irysowe i Różane pąki.

Pierwszy raz słyszę o wyrywaczu do chwastów.

A widzę, że ten wyrywaczu do chwastów jak widzę rewelacyjny jest pięknie powyrywał Ci chwasty i nawet te z długimi korzonkami.
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Ja też mam chrapkę na ten wyrywacz. Lista zakupów stale się wydłuża. 

- sniezek
- 100p
- Od: 19 lis 2011, o 20:22
Madziu, coraz piękniej u Ciebie
wyrywacz polecałam , bo jest naprawdę super
Zresztą ja kocham fiskarsa i gardenę miłością czystą

Zresztą ja kocham fiskarsa i gardenę miłością czystą

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Madziu wyrywacz do chwastów super zakup,ja muszę kupić nowe nożyce do trawy...Fiskars czy Gardena oto jest pytanie
Widzę,że na miejsce przemarzniętej róży do donicy posadziłaś Piano...to dobry wybór
Miłego dnia

Widzę,że na miejsce przemarzniętej róży do donicy posadziłaś Piano...to dobry wybór

Miłego dnia

Fiskars to mi się tylko z nożycami krawieckimi kojarzy 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Madziu
Piękna rabatka
Hostki ładnie rosną
Powojnik śliczny

Piękna rabatka

Hostki ładnie rosną

Powojnik śliczny