Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Aguś spaceruję po Twoim ogrodzie na paluszkach i się nie ujawniam ale muszę go pochwalić bo go bardzo lubię i nawet te brzozy bez liści są piękne ,księżniczka Sara pięknie pozuje do zdjęć jak na damę przystało ,ozdoby przed domem ;:333
Tamaryszek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 20:55

Post »

Agnieszko, kiedy tniesz swoje derenie? Wczesną wiosną i latem? Radykalnie czy trochę?
Pozdrawiam , Tamaryszek
Mój świat --- Wizytówka
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Jaki nagi :?: Ubrany w słońce ! Cudowny o każdej porze roku .Stworzyłaś cudowna przestrzeń wokół siebie ;:173 Stale podziwiam ;:180
Miłego popołudnia ;:196
Jak zdrówko ...mam nadzieję ,że lepiej !
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Witaj Aguś ;:196
Wszystkiego dobrego dla córki. Oby szybko doszła do zdrowia.

Ogród jak zawsze w pięknych barwach. Zaprawy widzę z dyni zrobione. ;:138 Będzie co jeść w zimne dni ;)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

aguniada pisze:Ogród jest już nagi...
Obrazek
:wit Witaj Aga....... a skąd tam nagi...... Twój ogród, a szczególnie ten zakątek jest uroczy.
Liście są dużą ozdobą, ale w przypadku brzóz, białe pnie i cieniutkie gałązki tych drzew czarują nas bardzo.
Podziwiam..... jak zawsze w ciszy. ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wtorkowe dzień dobry Aguś :D
Jakie plany na dzisiaj?
U mnie leje i ciemnice egipskie... :roll:

Już się poprawiam... i oczywiście trzymam kciuki baaaardzo mocno ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Witaj Aguś, dzisiaj bez słoneczka chyba się nam szykuje niestety. Mam w planach posadzenie ostatnich cebulowych i nadzieję, że aura pozwoli. Wczoraj ponad godzinę pracowałam w ogrodzie, ale to nie był dobry dzień, wróciłam po pas zasmarkana, stopy w gumiaczkach zgrabiałe, trzeba zakładać jakieś cieplejsze onuce ( mój tato tak mówił na ciepłe skarpety). Pozdrawiam wtorkowo.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochani, dziękuję wszystkim za odwiedziny i przepraszam za zaległości w odpowiedziach. Mam ostatnio jakiś gorszy okres: a to pogoda nie dopisuje, a to samopoczucie szwankuje, a to smutne i niespodziewane wiadomości przychodzą. Nie wspominając o ogrodniczym marazmie.
Mam nadzieję, że po kilku smętnych pogodowo dniach wyjdzie słońce i humor się człowiekowi poprawi. Póki co, pada, wieje i z pewnością dziś do ogrodu nie wyjdę.
Bogusiu, Grażko, Majeczko, Aga, Dana, Różo, Gosiu, Izo, Iwonko, Sosenko, Magda, Aniu - dziękuję Wam za odwiedziny i że pamiętacie o moim ogrodzie.
Pani Bestio droga, nigdy dmuchawą nie wywiewałam/wciągałam liści spod różanych krzewów, ale spróbować można. Nie wiem, czy masz korę - jeśli tak, to ciąg może i ją wciągnąć.
Izo, derenie tnę dwa razy w roku - wczesną wiosną i latem, już po kwitnieniu.

Pozdrawiam Was serdecznie!

Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguniu podobno ma być jeszcze piękna pogoda, więc nastrój się poprawi ;:196 A teraz kochana, w pochmurne dni, na poprawę nastroju pal sobie świece :D Wesoło mrugające ogniki to cudowny antydepresant ;:167
Twój ogród jest wspaniały o każdej porze roku ;:180

Dziś będę trzymała kciuki za rezultat rozmowy, powodzenia ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko mając taki piękny dzień jak na fotografii czas wyjść z zadumy i otrzepać skrzydełka. Owocnego dnia! ;:215
Pozdrawiam i ;:4
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko trzymam kciuki, będzie dobrze ;:196
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

:wit

Witaj Kochana ;:196

Czy Twój ogród można nazwać nagim ? Nie sądzę ! Tylko górne piętro, które tworzą brzozy odsłoniło kawałek nieba, bo o średnie i dolne piętro ogrodu zadbałaś z wielką starannością i dużym wyczuciem, sprawiając, że nawet zimą jest pięknie i wcale a wcale nie smutno :D

Dzisiaj doskonały dzień na grzanie się przy kominku z kubkiem gorącej czekolady lub kawy. A w moim przypadku ustalanie menu i listy zakupów na sobotnie popołudnie pełne gości. ;:173 Bardzo lubię spotkania w gronie przyjaciół w listopadowy czas. Już od wielu lat wszystkie wolne w tym okresie chwile staramy się zapełniać ich miłą, ciepłą obecnością :wink:

Agnieszko pozdrawiam i życzę by i u Ciebie listopadowe, nieco smętne dni, budziły wspomnienia udanych spotkań i były inspiracją na kolejne, pełne radości, w oczekiwaniu na nadchodzącą, świąteczną porę roku :wink:
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aga na pocieszenie napiszę Ci że u nas dzisiaj ponuro i pada a tak się przyzwyczailiśmy do ciepełka i słońca.
Ogród u Ciebie pięknie wysprzątany, ja jeszcze muszę jakieś powywiewane liście posprzątać miałam to robić dzisiaj ale ze względu na pogodę muszę zmienić plany.
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Za to właśnie kocham brzozy ;:167 Są piękne o każdej porze roku. Kora i ten prześwit przez bezlistną koronę drzewa i delikatne gałązki...

U mnie też nastrój z tendencją zniżkową... Polecam jako antydepresant - jakiś sport, choćby nawet fitness ;:333
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry Agus :wit jaki to nie powiem, bo sama widzisz :wink: Jedyna przyjemnosc w tym, ze wiac przestalo i cos tam dlubnelam w ogrodku, bo wczoraj to normalnie czapke urywalo.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”