A co konkretnie proponujesz ?
Niekończąca się opowieść...
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Niekończąca się opowieść...
Jagi, bliższe poznanie ... uroczyście?
Wolałabym jednak mniej uroczyście

- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A ja myślałam, ze Stefek
Trochę mi sie pomylało
Uroczyste, bliższe spotkanie
Co tu się nie dzieje 
Uroczyste, bliższe spotkanie
-
daffodil

- Od: 22 lut 2011, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu chyba biorę przykład z Ciebie i pracuję, ale w ramach relaksu zerkam na Forum
Czy to się nazywa zboczenie czy uzależnienie? Ty mi to profesjonalnie wytłumacz
- ale nie z forumkowego punktu widzenia, tylko z zawodowego
Stefek też by mu pasowało, ale niech już zostanie Cześkiem.
Aniu gdzie jest ta ładna ikonka? Ja u siebie nie mogę jej znależć...
Jagi i Izo Chatte co prawda na studiach wyswatałam dwie pary, ale myślę Wam niezupełnie o to chodzi.
Tym niemniej uważam, że macie wiele wspólnego i znajomość najwyższy czas zacząć.
Izuś Cześka opisałaś po prostu idealnie. Sama bym tego lepiej nie ujęła.
Anastassia, thera are many people on Forum who love cats. You should visit Iza-Chatte. If I am correct, she has 9 cats. They are marvelous. Unfortunatelly, I didn't notice your cat..... Did I overlook him in your strand?
Once more thank You for your kind words. I love taking pictures so I'm happy that you like them - although I've started to do it not long ago. Have a nice day
Stefek też by mu pasowało, ale niech już zostanie Cześkiem.
Aniu gdzie jest ta ładna ikonka? Ja u siebie nie mogę jej znależć...
Jagi i Izo Chatte co prawda na studiach wyswatałam dwie pary, ale myślę Wam niezupełnie o to chodzi.
Izuś Cześka opisałaś po prostu idealnie. Sama bym tego lepiej nie ujęła.
Anastassia, thera are many people on Forum who love cats. You should visit Iza-Chatte. If I am correct, she has 9 cats. They are marvelous. Unfortunatelly, I didn't notice your cat..... Did I overlook him in your strand?
Once more thank You for your kind words. I love taking pictures so I'm happy that you like them - although I've started to do it not long ago. Have a nice day
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ani zobaczenie, ani uzależnienie, tylko higiena pracy. Wzrok musi odpocząć od kontrastowego biało - czarnego ekranu, a relaks podnosi wydajność 
Cześć zapracowana! Doskonale Cię rozumiem i łączę w bólu. Nadrabiam zaległości, a mam czas na forum tylko dlatego, że od dziś leżę w domu z grypą... nic fajnego. Ale przejrzałam znowu Twoje fotki i od razu mi lepiej...
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Asiu, a ja widzę, że się mijamy
ju napisałam, że tu jest bardzo wesoło i że ja chętnie kupie takiego kompa
co robi w odpowiednim momocie tak

co robi w odpowiednim momocie tak

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Popieram spotkania poznawcze, zwłaszcza jeśli pasja nas łączy.
Asiulku dzięki
za nagrodę pocieszenia.
Powiem Ci tylko tyle, że ten wypad będzie chyba całodniowy, bo nie zdążycie obejrzeć wszystkiego w 3 ogródkach.
I tym razem zabierz trampki.
Asiulku dzięki
Powiem Ci tylko tyle, że ten wypad będzie chyba całodniowy, bo nie zdążycie obejrzeć wszystkiego w 3 ogródkach.
I tym razem zabierz trampki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
daffodil

Grażynko, ja już nie mogę się doczekać wizyty u Was
Jeśli mówisz, że potrzebny będzie cały dzień to tak zrobimy - wezmę sobie urlop, a co
Trampki.....
powiadasz...... To co ja ostatnio miałam u Ciebie na nogach, że JUŻ mnie ostrzegasz
Aniu Sweety Twoje tłumaczenie bardzo mi się podoba. I jest jak najbardziej logiczne
Majeczko, no tak mijamy się . Ale ja u Ciebie często bywam, tylko rzadziej się wpisuję. A że wesoło tutaj to duża zasługa Ani Sweety, która zdaje się posiadać więcej zdjęć mojego ogrodu niż ja - i to na każdy temat. Chcesz kwiaty - wkleja liliowce, Iza chciała kota - znalazła go nie wiem jaki cudem, może Ty też coś byś chciała? Na pewno znajdzie.....
Asiu2 ja teraz mam chwilę oddechu, więc buszuję po Forum i wykorzystuję swoje pięć minut wolnego. Asiu, dobrze że masz teraz czas, tylko szkoda że jesteś chora. Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowiejesz
Przesyłam Ci gorące uściski i życzenia zdrowia.
Marysiu Mufko nie masz pojęcia jak mi miło, czytając Twoje komplementy. Tym bardziej, że naprawdę wcale nie jest idealnie. To co pokazuję to po prostu wybrane zdjęcia i oszukiwanie oka. Sama siebie tez w ten sposób oszukuję, a potem wychodzę do ogrodu i widzę wszystkie niedociągnięcia i błędy. Ale dzięki Forum i mądrym Forumkom dużo się uczę i mądrzej planuję kolejne kroki.
Tym niemniej, bardzo się cieszę że Ci się podoba i bardzo serdecznie Ciebie zapraszam. Zawsze będzie mi niezmiernie miło Cię gościć. Jeśli jest coś co Ci się szczególnie u mnie podoba to proszę napisz co. Postaram się - w miarę możliwości - wkleić odpowiednią fotkę.
A teraz tradycyjnie dla Nowego Gościa na powitanie:

Trampki.....
Aniu Sweety Twoje tłumaczenie bardzo mi się podoba. I jest jak najbardziej logiczne
Majeczko, no tak mijamy się . Ale ja u Ciebie często bywam, tylko rzadziej się wpisuję. A że wesoło tutaj to duża zasługa Ani Sweety, która zdaje się posiadać więcej zdjęć mojego ogrodu niż ja - i to na każdy temat. Chcesz kwiaty - wkleja liliowce, Iza chciała kota - znalazła go nie wiem jaki cudem, może Ty też coś byś chciała? Na pewno znajdzie.....
Asiu2 ja teraz mam chwilę oddechu, więc buszuję po Forum i wykorzystuję swoje pięć minut wolnego. Asiu, dobrze że masz teraz czas, tylko szkoda że jesteś chora. Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowiejesz
Marysiu Mufko nie masz pojęcia jak mi miło, czytając Twoje komplementy. Tym bardziej, że naprawdę wcale nie jest idealnie. To co pokazuję to po prostu wybrane zdjęcia i oszukiwanie oka. Sama siebie tez w ten sposób oszukuję, a potem wychodzę do ogrodu i widzę wszystkie niedociągnięcia i błędy. Ale dzięki Forum i mądrym Forumkom dużo się uczę i mądrzej planuję kolejne kroki.
Tym niemniej, bardzo się cieszę że Ci się podoba i bardzo serdecznie Ciebie zapraszam. Zawsze będzie mi niezmiernie miło Cię gościć. Jeśli jest coś co Ci się szczególnie u mnie podoba to proszę napisz co. Postaram się - w miarę możliwości - wkleić odpowiednią fotkę.
A teraz tradycyjnie dla Nowego Gościa na powitanie:

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Nareszcie masz trochę więcej czasu
Aleś mi napisała
Pokraśniałam cała.
Zawsze jestem do usług
Aleś mi napisała
Pokraśniałam cała.
Zawsze jestem do usług
-
daffodil

Aniu po prostu mnie rozwaliłaś. Jesteś niesamowita, brak mi słów..... a to mi się rzadko zdarza
.
Ale że ja mam takie ładne róże? Nie pomyliłaś się
?
Aniu
Ale że ja mam takie ładne róże? Nie pomyliłaś się
Aniu

- majka411

Hihihi...hi Anusia znasz mnie..... oj znasz....
Śliczne różyczki, a może wierz jak one się zwą
Z Ani, to taki Sherlock Holmes w spódnicy ?.
- majka411

hihihihi..hi
, a nie mówiłam, że to Sherlock Holmes 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Asiula no w szpileczkach przyjechałaś a potem przebierałaś się w klapki, tyle, że też na obcasie.
A u Danusi trzeba po stoku się drapać jak u Ciebie.
No to bedziesz musiała w spodnie wskoczyć i trampki na nogi, bo na szpilkach to raczej całego dnia nie wytrzymasz.
Wszystko rozumiem, ale żeby Ania lepiej wiedziała co Ty masz w ogrodzie....
A u Danusi trzeba po stoku się drapać jak u Ciebie.
No to bedziesz musiała w spodnie wskoczyć i trampki na nogi, bo na szpilkach to raczej całego dnia nie wytrzymasz.
Wszystko rozumiem, ale żeby Ania lepiej wiedziała co Ty masz w ogrodzie....
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki